sonda Objavljeno Avgust 25, 2008 Objavljeno Avgust 25, 2008 direkt v rezorvar za olje , nima kaj bit ja saj...samo potem bo pumpca delala v prazno in nevem če bo vredo...pol bom pa nalil nazaj olje v posodo pa bom ugotovil da mi pumpca nehala delat :yea1:
-baSe- Objavljeno Avgust 25, 2008 Objavljeno Avgust 25, 2008 Dejte no kaj mislte u bixxolu 2t-s k je 100%sintetično olje pa piše da je dobro za motorna kolesa in tud kr cena je dobra je pa bl redk k motul to pa je res.
FlamE#7 Objavljeno Avgust 25, 2008 Objavljeno Avgust 25, 2008 ma usaj mal dej na svoj motor pa kupuj preverjena olja
AKG Objavljeno Avgust 25, 2008 Objavljeno Avgust 25, 2008 Dejte no kaj mislte u bixxolu 2t-s k je 100%sintetično olje pa piše da je dobro za motorna kolesa in tud kr cena je dobra je pa bl redk k motul to pa je res. Men je mehanik kazu. Tok slab izgorevanja da aua aua. Kup en spodobn olje al pa 4t
k0ci Objavljeno Avgust 25, 2008 Objavljeno Avgust 25, 2008 ne rabš mešat verjemi ti men ;) točno tako, pumpa je gonjena direkt z mašine in ni šans da bi jo zamašil lol fantje ne menjat brez sklopke, boste menjalnike pa še kej zravn uničli :D pr kroski recimo k je narjena za brez sklopke šaltat se čuti da je dosti bol gladko in to kt pa pr aprilii, to ni narjeno za brez sklopke. teoretično lahko motor malo trpi če ujameš super obrate, sam u praksi ne rata zmer pol pa trpijo zobniki ležaji in vse. so velike obremenitve in to motorju nč ne koristi. sej vam nebo razsulo motorja v kratkem cajtu sam čez neki časa bo poznat... no sej pol vaša stvar sam tko, kolkr vem ni lih najbol priporočljivo tko menjat. menjalniki pri motorjih so narjeni da se menja brez sklopke, zato tudi nimajo lera vmes, nobeden ne bo nič uničil če menja brez sklopke ja dej 2% mešanco če je odprt ne :trance_33_sleep: mislm d je tko glih prou :krneki: pumpa dela mešanico od 1 do 3%, odvisn kok maš gas odprt
womlan Objavljeno Avgust 25, 2008 Objavljeno Avgust 25, 2008 lol fantje ne menjat brez sklopke, boste menjalnike pa še kej zravn uničli :D pr kroski recimo k je narjena za brez sklopke šaltat se čuti da je dosti bol gladko in to kt pa pr aprilii, to ni narjeno za brez sklopke. teoretično lahko motor malo trpi če ujameš super obrate, sam u praksi ne rata zmer pol pa trpijo zobniki ležaji in vse. so velike obremenitve in to motorju nč ne koristi. sej vam nebo razsulo motorja v kratkem cajtu sam čez neki časa bo poznat... no sej pol vaša stvar sam tko, kolkr vem ni lih najbol priporočljivo tko menjat. mah nwm jest sm rajš z sklopko menjou k se mi tko zdi da je bol... glede olja nj pa usak daje tist notr kar misl de je dobr poj bomo pa vidl posledice nekih posameznikov
Stafuc Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 menjalniki pri motorjih so narjeni da se menja brez sklopke, zato tudi nimajo lera vmes, nobeden ne bo nič uničil če menja brez sklopke moje razmišljanje je pa, da četudi tvoja izjava drži naj folk šalta s sklopko, ker sem prepričan, da je vseeno bolje za menjalnik :)
Breezer Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 js tut mislm d je bol varnu šaltat s sklopko...k pr motuGP brez sklopke menajo?? sicr kdor ma dnar naj se igra brez sklopke...js vem d ga nimam...p tut ne vidm razlogov d bi menou brez sklopke...sej ne poderam rekordou na čs al p kej :krneki:
NejcZ Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) Z sklopko menjajo pri GP-ju (vsaj navzdol)... se prav je zihr bolš tak :krneki: Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil NejcZ
coldy Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) eh dol dal se tak more šaltat z kuplongo drugače getribe sfukaš , gor pa pri visokih obratih 9k-12k lahko komot brez kuplonge in zakaj bi pumpa delala v prazno ?? nemogoče da dela v prazno razn če nimaš nič not :D Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil coldy
0rth0 Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 js sm dou 19.32€ za motul 710..v BTC-ju v hali A...=/kje vi usi dobite tok poceni js ne vem..vem pa da motul sekaaa :yes: pa še lepo disi
k0ci Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 v šentjerneju pride 12€ motul 710, 800 je 14€ pa še neki
AKG Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 Poklič na euroton k uvaža to pizdarijo tud pa se probi zment za kšn količinski popust
sonda Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 točno tako, pumpa je gonjena direkt z mašine in ni šans da bi jo zamašil menjalniki pri motorjih so narjeni da se menja brez sklopke, zato tudi nimajo lera vmes, nobeden ne bo nič uničil če menja brez sklopke pumpa dela mešanico od 1 do 3%, odvisn kok maš gas odprt to sem čakal da k0ci pove svoje mnenje....zdej bom pa nalil not nimam kaj zgubit...pa še doziranje olja mam zdej preveč odprto tako da tut če bo bol gosto pa bo manj olja zravn vrglo bo še vedno vredo...pa naslednji petek pol grem nov bat itd. not dat :yea1:
sonda Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 evo fantje olje TTS: (plis ne zbrisat linka ker ni kakšna reklama, je pa ugodno) http://www.motornoolje.com/index.php?page=...=1&Itemid=1
k0ci Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 lahko naliješ ja, tut sam sem enkrat nalil 800 off road (ki je kao samo za kroske pri katerih moraš sam delat mešanco), ker 710 ni blo za dobit tist dan, pa je čist lepo laufu motor, ni blo nobene razlike
Rizla Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 evo fantje olje TTS: (plis ne zbrisat linka ker ni kakšna reklama, je pa ugodno) http://www.motornoolje.com/index.php?page=...=1&Itemid=1 lol js dubim tts za 10€ litr ce kdo rab naj mi na pm napise pa mu dam telefonsko od modela k to prodaja=P
budacki Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 jeba... :headbang: ucer se je edn fanticek pelau z mojo Husqvarno (pelal jo na servis) in ker elektronika ni delovala ( ima pa KAO elektronski fergazer) motor ni dobival olja in je delal na cisti benzin in mu je 5km pred servisom zaribala. A to se bo dalo postimat v garanciji? Sicer pa motor je na servisu na hrvaskem ker nekako slovenskim ZAENKRAT ne zaupam vec. BV d se je to sploh zgodilo k itq sm dodatno zraun v tank vedno tocu malcek olja za vsak slucaj. LOOOOOOOOL
Breezer Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 jeba... :headbang: ucer se je edn fanticek pelau z mojo Husqvarno (pelal jo na servis) in ker elektronika ni delovala ( ima pa KAO elektronski fergazer) motor ni dobival olja in je delal na cisti benzin in mu je 5km pred servisom zaribala. A to se bo dalo postimat v garanciji? Sicer pa motor je na servisu na hrvaskem ker nekako slovenskim ZAENKRAT ne zaupam vec. BV d se je to sploh zgodilo k itq sm dodatno zraun v tank vedno tocu malcek olja za vsak slucaj. LOOOOOOOOL kr neki...XD
budacki Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 kr neki...XD ali pa tudi ne ce bi se to tebi zgodilo.
coldy Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 jeba... :headbang: ucer se je edn fanticek pelau z mojo Husqvarno (pelal jo na servis) in ker elektronika ni delovala ( ima pa KAO elektronski fergazer) motor ni dobival olja in je delal na cisti benzin in mu je 5km pred servisom zaribala. A to se bo dalo postimat v garanciji? Sicer pa motor je na servisu na hrvaskem ker nekako slovenskim ZAENKRAT ne zaupam vec. BV d se je to sploh zgodilo k itq sm dodatno zraun v tank vedno tocu malcek olja za vsak slucaj. LOOOOOOOOL pa zaj bi meu že mitota pa bi onemu drugema ribnila :topic:
budacki Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 pa zaj bi meu že mitota pa bi onemu drugema ribnila :topic: LoL ne, ker ce bi ze bila pri njemu po vsej verjetnosti nebo odpovedala elektronika. ITq jo bom postimau. Samo zanima me ce se to naredi v garanciji al kako? Je tako tezko odgovorit na postavljeno vprasanje in ne bit prepameten?
coldy Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 če maš še dol zaprto huso pa če maš garancijo ti bojo mogli poštimat kr nisi mogo ti vplivat na elektroniko ( če je to to kak si ti povedo) samo če si vedo da je elektronika hin pol nvm zakaj si se sploh vozo oz si dal za pelat na servis, rajše bi jo dal na prikolico pa je to to
womlan Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 to sem čakal da k0ci pove svoje mnenje....zdej bom pa nalil not nimam kaj zgubit...pa še doziranje olja mam zdej preveč odprto tako da tut če bo bol gosto pa bo manj olja zravn vrglo bo še vedno vredo...pa naslednji petek pol grem nov bat itd. not dat :yea1: sam en vprašane zakaj boš ti že bat menjou a si že kao naklepow 15k km? k si ti motor kupu je mel bat 1k km tko de nauš mi reku de si tolk km naklepov... no če maš pa preveč keša pa kr....
coldy Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 sam en vprašane zakaj boš ti že bat menjou a si že kao naklepow 15k km? k si ti motor kupu je mel bat 1k km tko de nauš mi reku de si tolk km naklepov... no če maš pa preveč keša pa kr.... če ma aprilio, mogoče iz preventive
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se