sonda Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 sam en vprašane zakaj boš ti že bat menjou a si že kao naklepow 15k km? k si ti motor kupu je mel bat 1k km tko de nauš mi reku de si tolk km naklepov... no če maš pa preveč keša pa kr.... hehe...100% je mela več...ne zaupam mu ker tej ko števec ni delal pa sam ga s fotrom gor odprla se je vidlo da je blo not nekaj na silo delan in so bli vrjetno tut zbiti kilometri (domnevam:D)...naredil sem pa približno 5k km...samo zdej mi je začelo motor trest pa nevem kaj je, gre naslednji teden k mehaniku pa bom kar bat še menjal zravn da bo pol mer??? veš slučajno kaj bi lahko bilo narobe (bo lažje za mehanika) če je on slučajno mel tut kakšen takšen problem??? drugače pa je motor lepo delal razen tega da je zdej začel trest :winkiss:
bugi men Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 antivibracijska gred al zobnik neki tazga je slo u kurac
JeRn3j Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 antivibracijska gred al zobnik neki tazga je slo u kurac pa to jst že skos govorim :D
Breezer Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 če ma aprilio, mogoče iz preventive hahaha :worship: :kva2:
Breezer Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 pa to jst že skos govorim :D ja neee :rolleyes:
womlan Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 hehe...100% je mela več...ne zaupam mu ker tej ko števec ni delal pa sam ga s fotrom gor odprla se je vidlo da je blo not nekaj na silo delan in so bli vrjetno tut zbiti kilometri (domnevam:D)...naredil sem pa približno 5k km...samo zdej mi je začelo motor trest pa nevem kaj je, gre naslednji teden k mehaniku pa bom kar bat še menjal zravn da bo pol mer??? veš slučajno kaj bi lahko bilo narobe (bo lažje za mehanika) če je on slučajno mel tut kakšen takšen problem??? drugače pa je motor lepo delal razen tega da je zdej začel trest :winkiss: ej 100% ni mela več ker sva se skupi vozila... največ jh je mela 2000km... drugač kar se števca tiče je bil pa notr zobničk zanč tko de je on notr nekj zamenjou pa je mal z šraufncigerjam podrzov... tko de drugač pa delej kar češ...
-baSe- Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 Najbl glupo mozno uprasanje ampak res nebi vedu kko napet verigo kr se je ze tok raztegnla da mi noce motor lepo spelvt pa kr cuka verigo. Tko k hocm spelat kr cuka pa cudn res mislm da je veriga k cist dol visi. Prosm podrobn mi upiste kaj morm nardit pa kako.
womlan Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 Najbl glupo mozno uprasanje ampak res nebi vedu kko napet verigo kr se je ze tok raztegnla da mi noce motor lepo spelvt pa kr cuka verigo. Tko k hocm spelat kr cuka pa cudn res mislm da je veriga k cist dol visi. Prosm podrobn mi upiste kaj morm nardit pa kako. a je že dokonca napeta? če je skrajšej ketno al pa jo zamenej...
croco Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 Mimogrede, kdo od vas tukaj kupuje tak motor? Jaz imam eno, ki mi dela gužvo v garaži.
-baSe- Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 a je že dokonca napeta? če je skrajšej ketno al pa jo zamenej... Nevem ce je! Kko jo pa skrajsas? Ke pa novo kups?
womlan Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 Nevem ce je! Kko jo pa skrajsas? Ke pa novo kups? ja poglej če lahk zadn kolo še mal nazaj porineš... skrajšaš jo tako da en čelen vn vzameš...am nowo pa nek na servisu al pa pri avtocommerce naročiš
-baSe- Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) ja poglej če lahk zadn kolo še mal nazaj porineš... skrajšaš jo tako da en čelen vn vzameš...am nowo pa nek na servisu al pa pri avtocommerce naročiš A mors to kej sraufat da ga bl nazaj potegns???Kko pa clen vn uzams? Vem da razpres ketno pol pa kaj ga vn zbijs al kako? Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil -baSe-
womlan Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 A mors to kej sraufat da ga bl nazaj potegns???Kko pa clen vn uzams? Vem da razpres ketno pol pa kaj ga vn zbijs al kako? ja zadj mal odšraufaš od poj maš pa tm pred osjo na usaki strani en šrauf tistga mal odtegn de bo šeu šraub mau bl vn... am ja člen tam pri štiftku pofleksaš de ni več kapce poj ga pa vn zbiješ...
coldy Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) sej drugače nimam nič proti aprilii , sej ma neki speed pa to, ampak so italjani te pa to ni neke Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil coldy
womlan Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 sej drugače nimam nič proti aprilii , sej ma neki speed pa to, ampak so italjani te pa to ni neke mhm...usak ma svoje mnenje...
FlamE#7 Objavljeno Avgust 27, 2008 Objavljeno Avgust 27, 2008 sej drugače nimam nič proti aprilii , sej ma neki speed pa to, ampak so italjani te pa to ni neke :grim
JeRn3j Objavljeno Avgust 27, 2008 Objavljeno Avgust 27, 2008 ja poglej če lahk zadn kolo še mal nazaj porineš... skrajšaš jo tako da en čelen vn vzameš...am nowo pa nek na servisu al pa pri avtocommerce naročiš aj ne tega delat ljudi a ste normalni :blink: k ti jo bo pr 150km/h utrgal pa zadnje kolo blokiral pa nebo fajn :ninja: kup raj novo pa zobnike jebote... 100€ pride ma to ni nek dnar no :ninja:
JeRn3j Objavljeno Avgust 27, 2008 Objavljeno Avgust 27, 2008 ja zadj mal odšraufaš od poj maš pa tm pred osjo na usaki strani en šrauf tistga mal odtegn de bo šeu šraub mau bl vn... am ja člen tam pri štiftku pofleksaš de ni več kapce poj ga pa vn zbiješ... ne tega delat no... kake ideje dobivate jaooo :krneki:
mitiž46 Objavljeno Avgust 27, 2008 Objavljeno Avgust 27, 2008 jaz poznam enega ki bi ven pobral 2 člena pri CBR900RR :naughty:
JeRn3j Objavljeno Avgust 27, 2008 Objavljeno Avgust 27, 2008 jaz poznam enega ki bi ven pobral 2 člena pri CBR900RR :naughty: car to so tapravi heroji ja :worship: :worship: rajš se spravjo v smrtno nevarnost kot dajo 100€ za novo ketno :worship:
coldy Objavljeno Avgust 27, 2008 Objavljeno Avgust 27, 2008 jaz poznam enega ki bi ven pobral 2 člena pri CBR900RR :naughty: črno rumene barve ???
Čamac Objavljeno Avgust 27, 2008 Objavljeno Avgust 27, 2008 črno rumene barve ??? Ne ne členi so sivi oz. srebrni
sonda Objavljeno Avgust 27, 2008 Objavljeno Avgust 27, 2008 ej 100% ni mela več ker sva se skupi vozila... največ jh je mela 2000km... drugač kar se števca tiče je bil pa notr zobničk zanč tko de je on notr nekj zamenjou pa je mal z šraufncigerjam podrzov... tko de drugač pa delej kar češ... jaja...no saj ti vrjamem....pa ne 2000+moji, bo počasi 8000k km pa bom vrjetno kr menjo zj zravn da mam mir potem dokler ga bom js mel oz. da nebom drugo leto pol ponovno hodil k mehaniku ;)
Breezer Objavljeno Avgust 27, 2008 Objavljeno Avgust 27, 2008 ljudje k je možnu d si motorist p d ne znaš napet verige??? pa to ti je skor glavna stvar na motorju...brez nje ne greš nikamor...noro :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se