d€nzi Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 (popravljeno) tut jets sem bil tak ko sem bil mlajsih let in kot mulc mopede sraufal :D...zvok ni wse Popravljeno Julij 1, 2005. Popravil denji
norc 16 Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 Ma pizda WHERE THE FUCKING FUCK nj pol js dobim 35KM, če giannelli doda neki malga moči, predelava CDI je za uno praznino v obratih pa AIRBOX za bolši zvok, dodat RAVE ventil za navor v nižjih obratih, sam kr na suho dodat večji uplinjač pa tut nč ne pomaga, kaj da pol RSki 35KM????Pizda vedno k me prehiteva kka R1ka mislm d js prestavim u rikverc!!!Prosm nj mi en pove kje nj bi dobu dodatnik 20KM????????? ← te konje pridobiš z odstranitvijo blokade iz celindra se pravi če vgradiš rave ventil boš dobil te konje. al pa da boš odstranil tisti košček čeleza iz celindra. z to blokado se veliko pridobi seveda pa moreš tudi odstranit iz izpuha.ker drugače ni efekta. lp
Aless Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 Ma pizda WHERE THE FUCKING FUCK nj pol js dobim 35KM, če giannelli doda neki malga moči, predelava CDI je za uno praznino v obratih pa AIRBOX za bolši zvok, dodat RAVE ventil za navor v nižjih obratih, sam kr na suho dodat večji uplinjač pa tut nč ne pomaga, kaj da pol RSki 35KM????Pizda vedno k me prehiteva kka R1ka mislm d js prestavim u rikverc!!!Prosm nj mi en pove kje nj bi dobu dodatnik 20KM????????? ← Se strinjam z Dolenc-om!!!Kupi si drug motor,ker na rski ne bos tega dobo vsaj kr tak ne,za r1 ma pa kr ene parkrat vec konjev pa navora kot ti,ce ne drugiga ma 8x vec kubikov!!!
JMatic Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 te konje pridobiš z odstranitvijo blokade iz celindra se pravi če vgradiš rave ventil boš dobil te konje. al pa da boš odstranil tisti košček čeleza iz celindra. z to blokado se veliko pridobi seveda pa moreš tudi odstranit iz izpuha.ker drugače ni efekta. lp ← rave ventil ti ne da dodatnih konj. ... samo bolj dinamicna je rska
RSmaniac Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 Gianelli + Dellorto vhsb34 pa boš mogoče stisnu 30KM Drugače pa polini kit + Gianelli pa maš 39KM
Mte :) Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Gianelli + Dellorto vhsb34 pa boš mogoče stisnu 30KM Drugače pa polini kit + Gianelli pa maš 39KM ← ... na papirju :rolleyes:
RSmaniac Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Ja dobr a mito jih ma pa res 35KM?
Mte :) Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 a-a. usaj serijski ne... aja pa jest mislem na gumi, ne na gredi...
Dolenc™ Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Maš kakšne dokaze da podpreš izjavo?
Mte :) Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 :hmm: tezka... mogoce realnost? kje bi se sploh dal zmert moc na gumi? obstaja kej tazga u slo?
Grilzz Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 ja, samo ni tok pocen da bi se tkole zajebaval.
Mte :) Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 a u slo ma kdo? (poleg akrapota-on ma zihr)
Grilzz Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Poskusi tudi RSR v črnučah, Senico,....
Grilzz Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 To pa ne vem. Če vas bo veliko bo verjetno ceneje, samo najprej pokličite in vprašajte če sploh sprejemajo motorje.
Zigc Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Eh zgleda d se bom mogu sprjaznt z to počasnelo k jo mam zj, sam gianelija bom pa useen gor dav :BUA: , čez 2 leti pa na 1,1k kubičn motorčk, jah bo treba najprej še izpit narest za 125 :BUA: Čaw
RSmaniac Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Zravn mene v sosednji vasi ma en frend doma za avte mert sam nevem če se da tud za motor.
reesko Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 a mi lahko kle bl na izi poveste kok so kej stroški glede rs-ke 125??pa kok gre brez blokad pa s kšnim gianellijem?pa mal mi ga tko na splošno opište.. tnx weerus
RSmaniac Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Stroški prevelki: žre vsaj men 7,5l ,1l olja za mešanco 3500sit, 1l olja za v mašino 4500sit, redni servisi in tako dalje. Kup rajš 4takt jst sm šele zdj ugotovu da sm se zajebu. Drugač pa serijska gre okol 130km/h brez blokad in z gianellijem okol 160km/h pol pa še dodatne predelave tja do 170km/h več pa ne morš k ma take prenose.
RHonda Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Nč se nisi zajebal. Kaj s 600 bi se pa zastonj vozil ? Pa registracija, gume, pa še in še... se tam še kako pomnoži. Pa še polomiš se prej.
RSmaniac Objavljeno Julij 11, 2005 Opozori Objavljeno Julij 11, 2005 A je kdo dal na rsko manjši zadn zobnik? Jst bi dal 36 namest zdj 40 sam ga je treba dat po naročilu delat, sam nevem kam. A kdo kej ve?
RSmaniac Objavljeno Julij 11, 2005 Opozori Objavljeno Julij 11, 2005 No aprilia dons veselo ribnla in je konc za letošn let. :cry:
RSmaniac Objavljeno Julij 11, 2005 Opozori Objavljeno Julij 11, 2005 Ma ja naredu že 2000km brez problema dons pa kr ribnla.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se