Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
ljudje k je možnu d si motorist p d ne znaš napet verige??? pa to ti je skor glavna stvar na motorju...brez nje ne greš nikamor...noro :blink:

Jebentis pametnakovica sory k tega se nism delu na tavelkm motorju ane. Pac uprasam lahko ane? Ce mas kej uporabnga za povedat povej ni treba pa da pluvas use pac nevem sory clovk sm. :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno
Jebentis pametnakovica sory k tega se nism delu na tavelkm motorju ane. Pac uprasam lahko ane? Ce mas kej uporabnga za povedat povej ni treba pa da pluvas use pac nevem sory clovk sm. :headbang: :headbang: :headbang:

zihr si mu prej skuterja ane?

fotru reč on jo bo znow (najbrš)

kurc tut tak fol obstaja ni kej :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
zihr si mu prej skuterja ane?

fotru reč on jo bo znow (najbrš)

kurc tut tak fol obstaja ni kej :whistle:

Jap skutrja furu do zdej. Ja loceni smo tko da nevem bom reku enmu k zna. Sej sm to delu na flexerju sam tuki nevem kako da jo dam na predni zobnik tko da nebi blo problema sam nevem a morm dt plastiko dol pa a sam zavrtis in je lepo gor?

Popravljeno . Popravil -baSe-
Objavljeno

sej za plastiko dol dat ni noben problem...se hitr to nrdi...ketno našpona p še hitrej...pa ne rabš se prec tko jezit :winkiss: ...sam mal je žalostnu no :closedeyes: lahko noč usm...al p dobro jutro, kukr čte :rolleyes: :whistle:

Objavljeno

hey people...one or maybe two problems....zanima me ..zakaj mi ne dela motor če nimam vklopljene rezerve...mi crkne...ne dobi bencina=/

pa zakaj se pr speljevanju kr dost kadi za mano iz auspuha...pa tut ce je ogret motor...a je to mogoce normalno???

okej folk...vidm da se zadne case nc ne sraufajo aprilie...neki na bols gre aa? :worship: zdy je tema ze kr na drugi strani kok mau se piše..

pa hvala za odgovore...

Objavljeno (popravljeno)

aprilij ni več fant ;) vsaj njihovih lastnikov na tem forumu

pipco dej dol pa jo spucej, al pa benz nafilej :)

da se kadi je normalno... se spomnm iz najinih cajtov z reeskotom k sva oba furala 2T

če si peljal za njim si točno vedu kdaj je šaltu dol pa gas obrnu :D po dimu seveda... isto je blo če sm bil jaz prvi :D

je normalno... sam sej veš spet do neke meje... glih ko parni stroj tud ne sme bit ;)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
aprilij ni več fant ;) vsaj njihovih lastnikov na tem forumu

pipco dej dol pa jo spucej, al pa benz nafilej :)

da se kadi je normalno... se spomnm iz najinih cajtov z reeskotom k sva oba furala 2T

če si peljal za njim si točno vedu kdaj je šaltu dol pa gas obrnu :D po dimu seveda... isto je blo če sm bil jaz prvi :D

je normalno... sam sej veš spet do neke meje... glih ko parni stroj tud ne sme bit ;)

hahahahahah :D :D :D :D :D

Objavljeno

Moja ponavadi malo kadi, enkrat pa je začela bole kadit( z istim oljem) problem? Zgleda da sem pomotoma zajloo ven potegno in ni več sedela v ležišču. Zato pa je bla loputa skoraj na polno odprta že pod štandgasom. Pogledni malo zajle.

Objavljeno

Je kdo mogoče v RSko dal meteorov bat in kako se obnese? Namreč, se ga da zelo poceni dobit pa me zanima kak je s tem...

Objavljeno
Je kdo mogoče v RSko dal meteorov bat in kako se obnese? Namreč, se ga da zelo poceni dobit pa me zanima kak je s tem...

ok ne vem kašn bat je to, ampak dejstvo je da če ni original ni kvaliteta enaka...

Sej veš rek: " mal dnarja mal muzke" ;)

Objavljeno

Meteor je zelo dober bat(za tomosa mislim).

Objavljeno

tomos je tomos aprilia pa aprilia

zapomn si to

Objavljeno

no, torej ga je potrebno prej menjat kot originalnega?

Objavljeno

menja se ga prej drugače ni pa nič slabši...tudi prox se daje v razne 125 cross(kjer je menjava bata bolj pogosta kot pri rskah) pa dela normalno...

pač menjaš ga 2-3 tisoč kilometrov prej da je za ziher drugače mu pa čisto nič ne manjka :)

Objavljeno

jap... baje je blo za one vertexe al kaj so rečeno da se jih menja za pol hitrejš ... torej na 8000km

Objavljeno
jap... baje je blo za one vertexe al kaj so rečeno da se jih menja za pol hitrejš ... torej na 8000km

samo ponaredki dajo malo več od sebe so lažji tanjše stene, zato pa tudi majn obstojni.

Objavljeno

ma pa kva še, moj ma 7k km pa je še čist dobr

Drugač pa sigurn manj zdrži, sam glih pol manj pa ne.

Objavljeno
ma pa kva še, moj ma 7k km pa je še čist dobr

Drugač pa sigurn manj zdrži, sam glih pol manj pa ne.

ja ti pa si

ju3 čez 10km ti lohk zariba lejga... nkol ne veš

Objavljeno

ne glejte preveč dobesedno kilometrov...enim zariba pri 4k km drugim pa dela do 23k prvi bat(poznam modela ki mu je na rski zdržal bat do 23k pa ga je res skoz gonu na smrt)

v POVPREČJU dajte 20% manj kilometrov naredit z batom ki ni original...

Objavljeno
ne glejte preveč dobesedno kilometrov...enim zariba pri 4k km drugim pa dela do 23k prvi bat(poznam modela ki mu je na rski zdržal bat do 23k pa ga je res skoz gonu na smrt)

v POVPREČJU dajte 20% manj kilometrov naredit z batom ki ni original...

ja točn tko...

Objavljeno

Jest nevem kaj je z mojim motorjem narobe. Kot da sklopka sploh nebi prijela. Ko daš u prvo crkne če hočeš speljat rabiš 5 minut na use različne fore. Ko speljuje motor zelo cuka potem je uredu. In tudi ko salta navzdol se zdi kot sklopka nebi prijela. Kaj moram narediti? Kaj je probelm?

Objavljeno

menjaj lamele

Objavljeno

Lamele se nemorjo uničt kar v trenutku...da se ti ni zajla strgala

Objavljeno

če se ti zajla strga pomojem čutiš, tak debil pa spet ni da ne bi pogruntal, pa še ročka ne bi šla nazaj v nevtralni položaj

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!