Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
če se ti zajla strga pomojem čutiš, tak debil pa spet ni da ne bi pogruntal, pa še ročka ne bi šla nazaj v nevtralni položaj

Ja za aprilijo nevem ampak na moj cagivi je bil kr trd feder tko de je blo sam mau bl trdo ko je bla še zajla...

Objavljeno
Lamele se nemorjo uničt kar v trenutku...da se ti ni zajla strgala

aless naredo četrt kroga pri kurjenji gume pa so mu šle v p...., on je pa lahko kje samo bolj močno spelal v prvi da je drsel pa pride do tega

Objavljeno (popravljeno)

Ne ne zajla je zlo nenapeta in kr vibrira mau se sama napenja pa odpenja tak cudn obcutk je pa napeta do konca. Kok pa pridejo lamele?

Popravljeno . Popravil -baSe-
Objavljeno
Ne ne zajla je zlo nenapeta in kr vibrira mau se sama napenja pa odpenja tak cudn obcutk je pa napeta do konca. Kok pa pridejo lamele?

76€ 7 lamel pa še vmesni členi so 30€

ni nujno da menjaš vmesne člene če so ok, samo bolje pa je da jih

Objavljeno

a če se je sam mejhn pipneš ti vibrira, podobno kot če ma motor ABS? Pri men je blo tko, in sicer mi je šu ležaj na potisni plati, tm ko un šraufek gor pritisne ki ga imaš za štelat. Lohk pa pogledaš da se ti ni ta šraufek samo odvil.

Objavljeno

Ja tist ko prestavlas je odvito? Misls da je to vs problem?

Objavljeno
Ja tist ko prestavlas je odvito? Misls da je to vs problem?

ja kako naj vem, vzem en močn šraufncigr (al pa kovanc k ravn paše notr) pa odvij tist plastični čep pa poglej an

Objavljeno
a če se je sam mejhn pipneš ti vibrira, podobno kot če ma motor ABS? Pri men je blo tko, in sicer mi je šu ležaj na potisni plati, tm ko un šraufek gor pritisne ki ga imaš za štelat. Lohk pa pogledaš da se ti ni ta šraufek samo odvil.

men isto :worship:

Objavljeno

Ma kdo kak arrow al pa giannelli za zdilat? :krneki:

Objavljeno

kok bi pa dau ce bos reku dobro ceno ti ga jst prodam hehe:D

Objavljeno (popravljeno)

Danes sem probal Ducatija 696. To je stroj :evilgrin:

Ne pa ta čebelca od RS-ke :D :D :D

Popravljeno . Popravil Gregc
Objavljeno

Kolega ma eno Aprilio RS125 92 al neki takga letnik.. kompletna, samo štrom je menda adijo :whistle: Rab kdo?

PM :krneki:

Objavljeno
števec laže presenetljivo zanemarljivo malo oz skoraj 0.

to vidim tudi jaz ki mam aprilio števec ne laže praktično nič(preverjeno)

Objavljeno

Ja, in kako si to preveril?

Objavljeno

to se pa tk ve ... italijanska kvaliteta ;)

Objavljeno
to vidim tudi jaz ki mam aprilio števec ne laže praktično nič(preverjeno)

ja jest mam tud aprilio pa mi laže za 10km/h

Objavljeno

gps

to je najbolj točno... drgač pa sigurno laže ker tud v novejših avtomobilih laže

Objavljeno
Danes sem probal Ducatija 696. To je stroj :evilgrin:

Ne pa ta čebelca od RS-ke :D :D :D

to nkamor ne gre

odpri rsko pa bo šlo k tale ducati

Objavljeno
gps

to je najbolj točno... drgač pa sigurno laže ker tud v novejših avtomobilih laže

sej bolš da ne gre z GPS-a mert, ker ga bo kap ko bo vidu kolk mu laže

Objavljeno
sej bolš da ne gre z GPS-a mert, ker ga bo kap ko bo vidu kolk mu laže

hehe :trance_33_sleep:

Objavljeno

Lejte mene pa zanima kaj bi lahka blo da mi včasih noče moja rs-ka it nad 50stopinj. Npr. če ga pržgem se komi zagreje, pa včasih če ga ugasnem pa pol pržgem je pa že vredu. Zdej a je lahka da je un senzor kej, la odkloplen-pač da se ne drži dobr???

Objavljeno
Lejte mene pa zanima kaj bi lahka blo da mi včasih noče moja rs-ka it nad 50stopinj. Npr. če ga pržgem se komi zagreje, pa včasih če ga ugasnem pa pol pržgem je pa že vredu. Zdej a je lahka da je un senzor kej, la odkloplen-pač da se ne drži dobr???

tank gor odpri pa je notri na celinder spelana ena žička tisto z kleščami malo bolj gor stisni če ti pa še naprej nebo kazal vredu pa menjaj termostat.

Objavljeno
tank gor odpri pa je notri na celinder spelana ena žička tisto z kleščami malo bolj gor stisni če ti pa še naprej nebo kazal vredu pa menjaj termostat.

Aha, drgač je pr men termostat odklopljen :rolleyes: , bom pa jutr pogledu pa da vidmo, kr jst sumim to

Objavljeno

odklopljen ne more bit, lahko je edino ven vzet, to je popolnoma mehanska zadeva brez kakega štroma zravn

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!