JeRn3j Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 Aha, drgač je pr men termostat odklopljen :rolleyes: , bom pa jutr pogledu pa da vidmo, kr jst sumim to rajši ga daj notr sm ga jst ven uzel pa je blo praktično nemogoče motor nad 65 stopinj spravit moje mnenje je da je bolje da je notr... drgač pa kot je koci reku... lahko je le ven vzet in ne more bit odklopljen
_LuX_ Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 tank gor odpri pa je notri na celinder spelana ena žička tisto z kleščami malo bolj gor stisni če ti pa še naprej nebo kazal vredu pa menjaj termostat. Nobenih žičk ni, tist kar ti misliš je senzor za temperaturo. Zgornji del kape od celindra dol vzem pol maš pa tm ko pride cev za vodo tremostat gor našraufan, tistga poglej če je vredu. Dej ga v vodo pa segrevej, pol boš pa vidu.
macak333 Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 Dobr bistvo je da voda non-stop kroži, ja je pa vn uzet in ne ''odklopljen''. Not ga pa nam dal, kr ga niam :rolleyes: , drgač se mi je prej lepo segrel do 65 stopinj, razn zdej dela neki mulo.... :lol1:
NejcZ Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 Ja pa to ni ravno vredu ne... sploh ko je hladneje :rolleyes:
macak333 Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 Ja pa to ni ravno vredu ne... sploh ko je hladneje :rolleyes: Zakaj :hmm: sej ko se segreje (običajno ga segrevam do 60-65stopinj) je temperatura tako rekoč stalna, drgač glede mraza.... jst sm motor kupu prejšno zimo...res da sm ga dolg ogreval, ampak k se zagreje pa več ne pada, temp. mislm. Sej bom vidu tm enkrat med počitnicami ko bom dal menjat bat, pa jim bom rekel naj še termostat notr vrže-mogoče
Stafuc Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 rajši ga daj notr sm ga jst ven uzel pa je blo praktično nemogoče motor nad 65 stopinj spravit moje mnenje je da je bolje da je notr... drgač pa kot je koci reku... lahko je le ven vzet in ne more bit odklopljen jst sm ga meu na cagivi nekaj časa zunaj..sicer se je res težko motor ogrel samo take krize pa spet ni...sploh pa zjutri k sm se vozu proti lj k me je zebl sm se itak počas v 7mi vozu...
womlan Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 jst sm ga meu na cagivi nekaj časa zunaj..sicer se je res težko motor ogrel samo take krize pa spet ni...sploh pa zjutri k sm se vozu proti lj k me je zebl sm se itak počas v 7mi vozu... jest sm pri 50ki dal karton čez 1/2 kilerja pa je blo ql :D
JeRn3j Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 jest sm pri 50ki dal karton čez 1/2 kilerja pa je blo ql :D to je dobra rešitev, sam zgleda nekolko češko :D :krneki:
JMatic Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 lahko ga na crn pobarvas pa je cist slovensko haha :D
FlamE#7 Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 ej fantje a vi veste mogoce kok je rs 07 spains ocenjen po eurotaxu? 13k km? lp
Stafuc Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 ej fantje a vi veste mogoce kok je rs 07 spains ocenjen po eurotaxu? 13k km? lp zelo relativna zadeva če kupuješ in te zanima vrednost po eurotaxu boš 10x preplačal...če pa ti zavarovalnica ocenjuje škodo po eurotaxu je pa motor ničvreden sicer pa tukaj tega noben ne ve in najbolje je da se obrneš na zavarovalnico
NejcZ Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Če mi posreduješ podatke ti lahko zrihtam izračun. Cena novega, kilometri, moč, kubiki.. čimveč uglavnem.. raje preveč kot premalo :)
FlamE#7 Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Če mi posreduješ podatke ti lahko zrihtam izračun. Cena novega, kilometri, moč, kubiki.. čimveč uglavnem.. raje preveč kot premalo :) cena novega 5000E, 13.000km, 15kw, 125ccm, omejena serija spains.
NejcZ Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 (popravljeno) No, do jutri boš vseeno moral počakati, davčna ne dela več :krneki: Pa verjetno si mislil 11kw/15km ;) Letnik še, pa prvo registracijo. Pa mi kar na pm napiši vse, pa še mejl tvoj, da ti bom poslal skenirnao. Popravljeno September 11, 2008. Popravil NejcZ
podgurc15 Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 a je bil kdo od vas dans mal dlje od srebrnič z rs ko 125 (rdeča) smo se skup pelal do NM ... ??
apriliaracing Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 En problem! V louisu v Grazu, sem si danes nabavil originalne špegle za rs. Pogledan kode, da bi vzel pravilno, torej levega in desnega, trikrat preverim. Pridem domov, hočem zmontirat in glejga kozla bla sta dva desna, pa različne kode na škatlah. Zgleda da so bumbari v lujzu neke zmešali. Ma že kdo iskušnje spodobnim primerom?, je mogoče kdo pripravljen zamenjat ali prodat levi špegl?
Jerry_exc Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 En problem! V louisu v Grazu, sem si danes nabavil originalne špegle za rs. Pogledan kode, da bi vzel pravilno, torej levega in desnega, trikrat preverim. Pridem domov, hočem zmontirat in glejga kozla bla sta dva desna, pa različne kode na škatlah. Zgleda da so bumbari v lujzu neke zmešali. Ma že kdo iskušnje spodobnim primerom?, je mogoče kdo pripravljen zamenjat ali prodat levi špegl? zarad tega se vedno vzame zadevo iz škatle in ogleda če je prava ;) pazi da ne boš kdaj 2 leva čevlja kupu :naughty:
apriliaracing Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Pikolino, ta tema je samo en velik spam. Eni samo za bv nabijate.
norc 16 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Pikolino, ta tema je samo en velik spam. Eni samo za bv nabijate. kaj se razburjaš, ker ti ni napisal čiste resnice. Ja kaj boš naredo pomojem boš mogo it spet v graz in zamenjat zadevo. Priporočam da pogledaš kaj bo v škatli
0rth0 Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 ćau..kva je zdei?? :naughty: a kdo pozna kksnga mehanika v kamniku k se ukvarja tut z apriliami pa k dost obvlada zadevo?kr morm par stvari poslihtat...neki mi v drugi prestavi skrta..mislm da je zobnik...pa neki mi trese desno tačko pr ustavljanju...uglavnm ce kdo pozna...PM! lp
AJ Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Je bil kdo od tu danes ob 7:40 na cesti Laško - Celje z RS125 '02? Verjetno na poti v šolo... Sem 90% da je bla moja bivša :D
biker125 Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Je bil kdo od tu danes ob 7:40 na cesti Laško - Celje z RS125 '02? Verjetno na poti v šolo... Sem 90% da je bla moja bivša :D ta "pacient" verjetn hodi na našo šolo, je pa sošolc od mojga kolega, pa motor pusti 500m vstran od šole, ga čist skrije da ga nebi kdo vido :lol1:
AJ Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 ta "pacient" verjetn hodi na našo šolo, je pa sošolc od mojga kolega, pa motor pusti 500m vstran od šole, ga čist skrije da ga nebi kdo vido :lol1: ...da se kiremu ne zalušta take mašine :naughty: :D
biker125 Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 tam na koncu garaž dol, vzad naše šole ko so igrišča
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se