Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

POMOČ!!!

fantje a ve slučajno kdo za kakšen rabljen cilinder za Aprilio RS 125ccm???...rabim nujno...

hvala :worship:

Objavljeno
POMOČ!!!

fantje a ve slučajno kdo za kakšen rabljen cilinder za Aprilio RS 125ccm???...rabim nujno...

hvala :worship:

js ga mam, sam ma pa ris na vrh kanala, lahk pa daš "pohonat"

post-15919-1221655581_thumb.jpg

post-15919-1221655600_thumb.jpg

Objavljeno
js ga mam, sam ma pa ris na vrh kanala, lahk pa daš "pohonat"

pa tebe sm klico po tel. malo prej a ne da???

dej a se lahko zmenima...ko si rek da ga pride en gledat????

Objavljeno

ja pol si ti biu, ja lej en ga je gledo pa je meu cilinder svoj zram, zej pa neve al bi vzev al ne, je reko da se bo odločo pa mi pove

Objavljeno
ja pol si ti biu, ja lej en ga je gledo pa je meu cilinder svoj zram, zej pa neve al bi vzev al ne, je reko da se bo odločo pa mi pove

a je globinski ris to????

ej...pa ja mamo motosvetovci prednost...reč da si ga prodav :winkiss:

Objavljeno
a je globinski ris to????

ej...pa ja mamo motosvetovci prednost...reč da si ga prodav :winkiss:

ja prednost itq, ris še 1mm ni, tak da če daš honat bo tipi-topi :rolleyes:

Objavljeno
ja prednost itq, ris še 1mm ni, tak da če daš honat bo tipi-topi :rolleyes:

ja tj mi ga pa prodaj...mam pa aprilio 00/01 vrjetno bi moglo pasat

če bi bil Jasko15 zato bi ga kr priš gledat...ker nočem met polini kita ki ga mi je mehanik priporočo

Objavljeno
paše ja, kulk daš :whistle: :rolleyes:

ja nevem...odvisno kolk honanje pride...50€ 60€ nevem povej

Objavljeno
ja nevem...odvisno kolk honanje pride...50€ 60€ nevem povej

60€, pa misliš pridet al kok?

Objavljeno
60€, pa misliš pridet al kok?

bi ja priš takoj...samo sem mehanika zj klico pa sm mu razložo da bi ga blo treba pohonat...pa je rek da se ti cilindri nedajo brusit in honat ker je drug material...

vseeno pa HVALA

Objavljeno
bi ja priš takoj...samo sem mehanika zj klico pa sm mu razložo da bi ga blo treba pohonat...pa je rek da se ti cilindri nedajo brusit in honat ker je drug material...

vseeno pa HVALA

dober, ni za kej

Objavljeno

vseeno pa HVALA

ja to bi mogu novo plast nikasila nanest, pa bi blo dobr

Objavljeno

evo...pa vidim da wolman bere tut temo zdej...ti si rek da je mel motor 1000km...še račun je bil pomojem ponarejen ker je vrjetno sam on to doma sestavljal...ne razumet da te zdej optužujem al pa kaj samo ne trdi česar ne veš..

ded ko mi je motor prodav je bil zvit...celiner je bil tk zjeban zdej ko je mehanik motor gor odpr da je bat dobesedno letal po njemu in je use sfukano...tak da morem kupit nov cilinder in bat...

...aja...na novo se pa nesplača nanašat ker je cena takšna kot pa polinijev cilinder ki je nov

Objavljeno

vseeno pa HVALA

da se pohonat, samo je ta ris čist na vrhu celindra ker so obročki, kjer pa res niso preveč priporočljivi

Objavljeno
hehe, bom mogo na dinos nest za star železje :lol1:

hehe...še je upanje mogoče ga pa oni kupi ko si rek da te bo še poklical...

...od kod je pa tebi ostal ta cilinder?

Objavljeno
hehe, bom mogo na dinos nest za star železje :lol1:

nerabiš, še vedno bo za koga dober ko bo mu ribnila in bo hoto mofo prodat, pa naredo vkup tolko da laufa. samo včasih se komu vsere pa še pol res dolgo dela :)

Objavljeno
evo...pa vidim da wolman bere tut temo zdej...ti si rek da je mel motor 1000km...še račun je bil pomojem ponarejen ker je vrjetno sam on to doma sestavljal...ne razumet da te zdej optužujem al pa kaj samo ne trdi česar ne veš..

ded ko mi je motor prodav je bil zvit...celiner je bil tk zjeban zdej ko je mehanik motor gor odpr da je bat dobesedno letal po njemu in je use sfukano...tak da morem kupit nov cilinder in bat...

...aja...na novo se pa nesplača nanašat ker je cena takšna kot pa polinijev cilinder ki je nov

pizda si ti retard ej... nemu je motor zaribou.. pol ga je pa pelou do LANGUSA! on je motor odpru pa pogledow pa vidu de je ris v celindru... nato je langus poslou celinder u nemčijo, ki so ga gor popravl... poj mu ga je pa langus dau s5 nazaj skupj... tko de ti netrdi česar neveš... glede polinija... moj frend je kupu kit za 80k biušga keša...

Objavljeno (popravljeno)

drgač ma pa en frend celinder doma k ma podobn ris k pa celinder od bikera125... nč grem naprej delat bom poj zvečer kj odgovoru če bo kj za odgovorit..

Popravljeno . Popravil womlan
Objavljeno
pizda si ti retard ej... nemu je motor zaribou.. pol ga je pa pelou do LANGUSA! on je motor odpru pa pogledow pa vidu de je ris v celindru... nato je langus poslou celinder u nemčijo, ki so ga gor popravl... poj mu ga je pa langus dau s5 nazaj skupj... tko de ti netrdi česar neveš... glede polinija... moj frend je kupu kit za 80k biušga keša...

no vidiš on je men rek da ni bil nikol zariban...to se pravi da nemorem vrjet...tudi ti nebi

pa ne razburjaj se ko itak nima to nič v zvezi s tebi samo povedal sem

Objavljeno

men je ribno, pa sn pol vse menjo bat+ojnica+vsi semeringi+vsa tesnila, pol pa sn še pol pocen celinder dobo z pušo pa sn raj vse menjo, če je že glih blo vse nov

Objavljeno

najbolj važno sm pa pozabo vprašat.

kk pa kaj držijo ti polini kiti(mislim da je prostornina edino večja), vzdržljivost ipd. ??? (to bom dal not pa mir)

Objavljeno
najbolj važno sm pa pozabo vprašat.

kk pa kaj držijo ti polini kiti(mislim da je prostornina edino večja), vzdržljivost ipd. ??? (to bom dal not pa mir)

ojnica ti gre slej ko prej. če se le da daj noter orginal

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!