Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

djte mi povedat,če se dajo blokade vn pa drug auspuh,kok je potem koncna hitrost,k baje se da motorcek sfrizirat da ti gre ene 160-170

Objavljeno
djte mi povedat,če se dajo blokade vn pa drug auspuh,kok je potem koncna hitrost,k baje se da motorcek sfrizirat da ti gre ene 160-170

da 165-170 če hočeš skonto, mi na pm piši opomba(starejši od 07 letnika)

Objavljeno
da 165-170 če hočeš skonto, mi na pm piši opomba(starejši od 07 letnika)

zelo me mika da grem delat izpit za 125ccm motor,sam me skrbi tole šaltanje,k do zdej sm samo vozil skuter in tomos,pa je cena izpita okrog 350-400 € ???

Objavljeno
zelo me mika da grem delat izpit za 125ccm motor,sam me skrbi tole šaltanje,k do zdej sm samo vozil skuter in tomos,pa je cena izpita okrog 350-400 € ???

cena na koncu nanese kar 500€ ...tak nekot...pa sem naredil use v prvo pa mislim da 10ur.

Objavljeno
ojnica ti gre slej ko prej. če se le da daj noter orginal

daj ne me strašit :rolleyes:

...in kake so posledice če gre ojnica :whistle: ...maš prej opozorilo al kar zablokira use skup :trance_33_sleep:

pm...kupo bi tj ko sem kupoval 4-T pa bi bil mir :headbang:

Objavljeno
cena na koncu nanese kar 500€ ...tak nekot...pa sem naredil use v prvo pa mislim da 10ur.

pa mi lahko mal razložiš kako se šalta :lol: drugac kok ti leti motorcek :D

Objavljeno

...in kake so posledice če gre ojnica :whistle: ...maš prej opozorilo al kar zablokira use skup :trance_33_sleep:

ojnica je okol 80€ tak da se ti splača menjat če boš že menjo bat pa celinder

drgač pa pr 2t ponavad ni opozoril, ko vseka vseka :kva1:

Objavljeno (popravljeno)

Stisneš sklopko, prestaviš dol. Maš v prvi.

Pol ko se peleš pa motor pride do določenih obratov, stisneš sklopko, mal spustiš gas, in prestaviš gor. Maš v drugi.

Potem se peleš pa motor pride do določenih obratov, stisneš sklopko, mal spustiš gas, in prestaviš gor. Maš v tretji.

.

.

.

.

Za prestavljenje navzdol je postopek isti samo da prestavljaš dol.

Popravljeno . Popravil biker666999
Objavljeno
ojnica je okol 80€ tak da se ti splača menjat če boš že menjo bat pa celinder

drgač pa pr 2t ponavad ni opozoril, ko vseka vseka :kva1:

pa ke s dobu ti ojnco za 80€? za tolk ti jo jest doma skup zašvasam

original pride kr okrog 230€

Objavljeno
pa ke s dobu ti ojnco za 80€? za tolk ti jo jest doma skup zašvasam

original pride kr okrog 230€

ne govrim js o originalu, mal sn se zmoto, 100€ sn dau z js zanjo v moto-nautiki, glih gledam račun, je blo vsa tesnila+bat+iglični ležaj+obročki+ojnica=290€

Objavljeno
Stisneš sklopko, prestaviš dol. Maš v prvi.

Pol ko se peleš pa motor pride do določenih obratov, stisneš sklopko, mal spustiš gas, in prestaviš gor. Maš v drugi.

Potem se peleš pa motor pride do določenih obratov, stisneš sklopko, mal spustiš gas, in prestaviš gor. Maš v tretji.

.

.

.

.

Za prestavljenje navzdol je postopek isti samo da prestavljaš dol.

kako pa ves kdaj mors dat v visjo prestavo

Objavljeno

Ja ko pride do visokih obratov. Kak je pri apriliji nevem ti bodo povedal tisti ki jo majo. Jst šaltam pri 8000-9000 obratov

Objavljeno

ma če boš tle ns poslušov se nikol ne boš nauču, na motor se usedeš pa v pol ure se že neki naučiš

Objavljeno

reskirej 50€ kup starga apn-a pa se voz... je dobra naložba ;)

Objavljeno

Drugač sm pa se jst tud vsedu na 4ko pa se nauču za 15 minut

Objavljeno

pr men je problem mami,k mi trenutno ne dovoli da bi mel motor,ker je "kao" prenevarno...prow ob zivce me spravlja zenska :headbang:

Objavljeno
pr men je problem mami,k mi trenutno ne dovoli da bi mel motor,ker je "kao" prenevarno...prow ob zivce me spravlja zenska :headbang:

Čak borc kok si pa ti str sploh?

Objavljeno

Meni tudi niso pustil RS-ke, kao cestak.. jbiga :) pač smo mali bli, zaj bomo že stari počas, pa bo mir :D

Objavljeno
najbolj važno sm pa pozabo vprašat.

kk pa kaj držijo ti polini kiti(mislim da je prostornina edino večja), vzdržljivost ipd. ??? (to bom dal not pa mir)

je prostornina 155ccm, ojnica gre pa res slej ko prej (ponavadi kar prej)- z delom ured sigurno ne prides pod 300€, kaj sele da ti gre gred..

pol pa raj po delih prodajaj :D

zato tut jaz nism dal kita gor..

ma kaksno opozorilo, ce je "sreca" ti pr 130 zariba pr 11.000 pa maš mir. dobesedno. :unsure:

Čak borc kok si pa ti str sploh?

hahahaha :worship:

Objavljeno

pošl mtko u kurac al pa ga kr enkrt dam prpel..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!