Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ja jeba je če maš take tastare... :wacko:

drugač pa ti povem da se je bolš z tastarimi zment nekak, kot pa protestirat. dokaži da veš misliti z svojo glavo.

Objavljeno (popravljeno)
pr men je problem mami,k mi trenutno ne dovoli da bi mel motor,ker je "kao" prenevarno...prow ob zivce me spravlja zenska :headbang:

čak sej pol si že 17 skor

bi pa ja lohk eno 125ko dobu :D sej pr men so bli tud proti, sam pol sm tolko cajta težiu pa so rekl nekak nej bo... pol sm se pa fajn izkazov... 1x sodnika za prekrške, 2x padec v dveh sezonah (prvi je bil 5ti dan ko sm mel motor, sm se praktično na mestu prevrnu)praktično nič po par prask, in so vidl da se furat znam pol pa itak sm prodal aprilio pa ni blo nobenga blema za new bike... zdej pa 636 ka svira

Je pa res da pr men ni blo govora o motorju dokler nism naredu izpita, no sej pol sm ga pa dobu, ko sm izpit naredu :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
je prostornina 155ccm, ojnica gre pa res slej ko prej (ponavadi kar prej)- z delom ured sigurno ne prides pod 300€, kaj sele da ti gre gred..

pol pa raj po delih prodajaj :D

zato tut jaz nism dal kita gor..

ma kaksno opozorilo, ce je "sreca" ti pr 130 zariba pr 11.000 pa maš mir. dobesedno. :unsure:

hahahaha :worship:

pravi da je ojnica dovol močna za ta polini...

...testirano s polinijeve strani :whistle:

Objavljeno
neki mi povejte katero mašino ma aprilia rs letnik 00/01...

rotax 122 ali rotax 123???

122 drugače ti pa piše v prometni

Objavljeno

pred eno uro jaz pa foter veni neke predelujema ograjo od balkona. Pa slišim brrrr od daleč pa vidim da je cbr125 in se mimo hiše pelje z cca 60. pol pa še gledam za njim in na enkrat mu čez celo cesto zapelje avto, ki je soseda pripeljal domov. mali na cbrki pohodi brenzo, gume so škripale, ga vrže na tla in on in motor odletita v avto. mali se hitro gor pobere. tak da je samo materialna škoda. kriv je avto 100%

samo sem pa jaz 100% če bi mali mel kako drugo 125ko bi se vstavo, ker tote tanke gume res nič neprimejo. brenzal je cca 10metrov žlajf, pa se na cesti nevidi niti malo črno. no malo me je stisnilo edino ko je policaj prišo gledat ki so štrafi in na enkrta zagledal sredi ceste krog od gume, pa me pogledal pa se samo nasmejal.

Objavljeno

glej če boš dal noter novo ojnico ti bo ta zdržala ziher 10-15k km. z orginalom bi ti pa 25-30k km. če boš pa na rabljeno ojnico dal gor kit pa bo res slej ko prej šlo po gobe

Objavljeno

a se da kj nardit z zvokom od Aprilie RS,k zwok je isti kot od sesalca al kaksne motorne žage lol :D

Objavljeno
a se da kj nardit z zvokom od Aprilie RS,k zwok je isti kot od sesalca al kaksne motorne žage lol :D

jah zameaš auspuh... ti zih hočš de tko grmi kukr pr 4t?

Objavljeno

2-t nebo mel nikoli vredo zvoka!!!...globino lahko pa malo pridobiš z tem da filter zamenjaš al pa ono gumo dol pobereš ki je pri zračnem filtru :whistle:

Objavljeno
2-t nebo mel nikoli vredo zvoka!!!...globino lahko pa malo pridobiš z tem da filter zamenjaš al pa ono gumo dol pobereš ki je pri zračnem filtru :whistle:

vredu zvoka? men je pa glih 2T fajn

Objavljeno

Lastniki Aprilie RS,kok mate koncno hitrost (upam da nism tečn z vprašanji :D ),k sm na youtubu gledu da eni celo dosezejo hitrost 190-200 km/h :o

Objavljeno

160- z orginal izpuhom brez blokad

170- z športnim izpuhom

180 z kitom in zamenjanimi zobniki

Objavljeno

Za končno je ja manjši... :rolleyes:

Objavljeno

zmoto sn se, me zmeri to zajebava :whistle: , ja manjši ja, original ma men se zdi 40 zobov, js sn meu pa 39

Objavljeno

dečki a ma kdo kakšno feltno za prodat od aprilie rs 125 DO 98 letnika? (tako kot na sliki sam ni nujno da je iste barve)

post-18151-1221761223_thumb.jpg

Objavljeno
dečki a ma kdo kakšno feltno za prodat od aprilie rs 125 DO 98 letnika? (tako kot na sliki sam ni nujno da je iste barve)

a se nisi mogu malo prej spomnit pred približno 3 do 4 ure nazaj sem zaznamke brisal...med njimi je bil tut eden ki je prodajal aprilio po delih pa je pisalo da ma 3-krako sprednjo felgno :headbang:

Objavljeno

kdo to pravi? :D

glej če boš dal noter novo ojnico ti bo ta zdržala ziher 10-15k km. z orginalom bi ti pa 25-30k km. če boš pa na rabljeno ojnico dal gor kit pa bo res slej ko prej šlo po gobe

ej ves kaj je problem... k ni 100% da ti bo tok cajta zdrazala... cak komu je ze skor takoj zaribala pa je mel tak kit?

mislm nevem ze to da se tm pr 10k vozis v strahu je svojevrsten drek...

Lastniki Aprilie RS,kok mate koncno hitrost (upam da nism tečn z vprašanji :D ),k sm na youtubu gledu da eni celo dosezejo hitrost 190-200 km/h :o

213,99 (lahko pa mal pobrskas nazaj je o tem v tej temi napisanih samo postov enih 100 strani)

aja pa youtube je najbolj realna spletna stran na svetu. majkemi. :alien1:

Objavljeno
kdo to pravi? :D

ej ves kaj je problem... k ni 100% da ti bo tok cajta zdrazala... cak komu je ze skor takoj zaribala pa je mel tak kit?

mislm nevem ze to da se tm pr 10k vozis v strahu je svojevrsten drek...

213,99 (lahko pa mal pobrskas nazaj je o tem v tej temi napisanih samo postov enih 100 strani)

aja pa youtube je najbolj realna spletna stran na svetu. majkemi. :alien1:

k da ti verjamem lol

Objavljeno
k da ti verjamem lol

flamčy ma gp specialko rs ko...

kr verjemi rajši ;)

Objavljeno

zdele kmal bom star 18(čez 5 mescov),in me zanima če morm prvo nardit izpit za 125ccm ali lahko kr takoj grem za 250 ccm delat ???

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!