Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
fantje mi kdo lahko zrihta, servis manual knjigo za aprilio rs 125 letnik 99 ali jo kdo proda ali pa ve kje jo dobit?

hvala

Dodej me na msn pa dobiš

Objavljeno
a to fura kdo od vas ??

hehe to je kolega snemal. po totih ovinkih sem se jaz večinoma naganjal. tale rska je bila gianeli pa rave je pa 07 letnik z tem novim fergijem in je zaradi njega dva krat zagrabla. nima je več

Objavljeno
hehe to je kolega snemal. po totih ovinkih sem se jaz večinoma naganjal. tale rska je bila gianeli pa rave je pa 07 letnik z tem novim fergijem in je zaradi njega dva krat zagrabla. nima je več

sam mudel prow hudo pelje,edin smesn govori lol :D

Objavljeno

keri so to eni debili na Titubi pise da mu gre 190 pr 11.000

pizda pol pa pa 3 minute do 100 ce ma prestelane razmerja jao...

kva ma folk koristi da laze...

ajd

Objavljeno

ja fak pa kaj ste u vrtcu, k da je važn al gre 190 al pa 188,6 pr 11000, važn d se dobr pele (avto z lahkoto pusti zadi tut v breg), ne pa kok gre

Objavljeno

Lep pozdrav vsem :rolleyes: ..mene pa zanima ce bi se kje dalo dubit ksne styling dele za aprilio RS 125.....LP

Objavljeno
Lep pozdrav vsem :rolleyes: ..mene pa zanima ce bi se kje dalo dubit ksne styling dele za aprilio RS 125.....LP

recimo???

Objavljeno

hm ce bi se kje dal dobit pokrov za zadnj sedež...d nebbi blo sedeža an....pa LED zadno luč

Objavljeno
hm ce bi se kje dal dobit pokrov za zadnj sedež...d nebbi blo sedeža an....pa LED zadno luč

sedež morš dat delat, (ne splača se)

led pa v vsaki štacuni kjer prodajaj luči za mopede :baa:

Objavljeno

ja a je na netu kšna taka štacuna...k na cilindru.si nimajo

Objavljeno
velik jih je :)

ja pa mi dej ksn link an :trance_33_sleep:

Objavljeno
ja dj mau googl prečekiri AN! :headbang:

ma ce nker nc ne dubim

Objavljeno
kwa pa to rabš zadno luč al kwa???

DA more biti pa LED

Objavljeno

A je kej narobe ce so lamele fuč in se vozis razen da imaš tezave pri speljevanju?

Objavljeno
A je kej narobe ce so lamele fuč in se vozis razen da imaš tezave pri speljevanju?

jst sm jih meu fuč, pol sm se furov (ni nič narobe) pol sm pa enkrat hotu še mal kolešček ven dat un na balanci, pa sm vse razštelov pa sm komu do doma pršu ... max 30km/h več ni šlo

10km je trajal 1 uro

Objavljeno

Lep pozdrav

Imam sledeč problem: Ko se vozim nekaj časa z motorjem, včasih motor izgubi moč na pribljižno 10 500 obratov, kakor da bi ga nekaj zamorilo, potem spustim gas prešaltam in motor normalno dela :glare: . je tudi res, da včasih bolj vleče včasih pa manj :huh: . Sem bolj nov v teh zadevah zato bi prosu če mi pove kdo kaj je to narobe. Je to ventil ali kaj, in kaj moram naredit da to popravim. :blink:

Objavljeno
Lep pozdrav

Imam sledeč problem: Ko se vozim nekaj časa z motorjem, včasih motor izgubi moč na pribljižno 10 500 obratov, kakor da bi ga nekaj zamorilo, potem spustim gas prešaltam in motor normalno dela :glare: . je tudi res, da včasih bolj vleče včasih pa manj :huh: . Sem bolj nov v teh zadevah zato bi prosu če mi pove kdo kaj je to narobe. Je to ventil ali kaj, in kaj moram naredit da to popravim. :blink:

ja poglej če ti sploh udpera ventil.....

Objavljeno
ja poglej če ti sploh udpera ventil.....

Ja pomoje ce ga nebi, nebi sploh nikol nikamor sou??? :blink: ali pač?...kako pa to pogledam?? :eek: Sam pomoje da odpera ker na trenutke gre ko ***... kdaj pa pač ne.

Objavljeno

ja ce ne ga pa vn dj pa poglej d ni una ploščica ful zapacana ud saj.....pa je fajn spuci pa notr nazaj dj...men tud ni dobr slo k je bla tok zapacana poj sm jo pa spucu pa je blo komad bol

Objavljeno

Aha...ql bom jutr to zrihtu.

Tnx very much =D :worship: :worship:

Objavljeno

tako je

vzemi ven, spucaj fajn in dej nazaj notr... ni nujno da se ne odpre cel , lahko se samo na 3/4 in zato zmanka moči...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!