Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
Hmm, v louisu sm gledu pa jih prodajajo za okol 30eu. Zgleda bo treba it tm pogledat ka je @JeRn3j reku

jst sm dou za kwaklna, za sprednje 64€ pa jih je 8ploščic (4 ploščice za disk) oz. 2 paketa ker sta 2 diska... original bi dou za isto število 110€ :blink:

edin neki mi ni jasn... kolkor vem so prednje dražje... tole mi je edin malo čudn :blink:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

pozabo sem napisat 100€ je blo ja al 98€ tk nekot sam je bla še sprednja posodica pa olje zraven...

Objavljeno

ah apriliaRS 125 is the best motorcycle on the vorld :D

Objavljeno

a se kj pozna na RSki če daš gor gianelija?

Objavljeno
a se kj pozna na RSki če daš gor gianelija?

če maš čist zablokirano se kr dost... drgač med odprto krivino pa điannellijem pa praktično ni razlike razn v zvoku...

Objavljeno
če maš čist zablokirano se kr dost... drgač med odprto krivino pa điannellijem pa praktično ni razlike razn v zvoku...

neki mam odprto......sam nwm ce to krivino...

Objavljeno
neki mam odprto......sam nwm ce to krivino...

svašta... to je najbolj fajn k noben ne ve kaj ma sploh... lohk da maš izpušni ventil ven uzet... če ti gre motor max 140km/h pol je krivina zablokirana, če gre 160+ je odprta... izpušni ventil pa je tam na cilidru nad avspuhom... in prever če je bil ven uzet... preglej malo to temo, je bilo miljontavžntkrat objavleno... tud jst sm slikce gor dajov da se točno vidi...

Objavljeno
svašta... to je najbolj fajn k noben ne ve kaj ma sploh... lohk da maš izpušni ventil ven uzet... če ti gre motor max 140km/h pol je krivina zablokirana, če gre 160+ je odprta... izpušni ventil pa je tam na cilidru nad avspuhom... in prever če je bil ven uzet... preglej malo to temo, je bilo miljontavžntkrat objavleno... tud jst sm slikce gor dajov da se točno vidi...

ja ventil mam notr ja...to sm ze stimu enkrat...ja gre mi tm okol 175....a ce bi dav gianelija gor a bi slo ksn khm bol?

Objavljeno

Neom zaj preveč na pamet govoro ne, samo pol kile se ziher pozna :D

Objavljeno
Neom zaj preveč na pamet govoro ne, samo pol kile se ziher pozna :D

Na RS 50 se je Giannelli ZELO ZELO ZELO poznal. Seveda med odprto original krivino in odprtim Giannellijem. Zvok in koncna. Z GIannellijem se je zvrtla masina tudi do 13.5k obratov :P

:worship:

Sm mislu d bo bat ven vrglo xD

Objavljeno
ja ventil mam notr ja...to sm ze stimu enkrat...ja gre mi tm okol 175....a ce bi dav gianelija gor a bi slo ksn khm bol?

če maš ventil notr ti ne more it 175... razn če maš RAVE ventil... to je to pol maš komplet odblokiranga, ne pol govort da maš sam eno... nič ne drkaj, pust kot je se ne splača... rajš prodaj pa drug motor kup...

Objavljeno

Meni se je kr precej poznalo, vsaj občutek sem mel tak. Bolj se je zavrtel, do dobrih 11k rpm je lepo vleklo, pri končni pa se je tudi malenkost poznalo. No, meni ga ni blo žal :D :P

Objavljeno

jao tud če da kej na končni tist ti sploh nauš porajtou če nauš na šteuc gledow :whistle:

Objavljeno
jao tud če da kej na končni tist ti sploh nauš porajtou če nauš na šteuc gledow :whistle:

itak je pa 175 kr nekje top končna... težko težko gre zadeva več, še s kiti težko...

Objavljeno

sm brav neki tle na forum,u d pr CDI enot kr nekii prerezejo kable...a to se kdo dela zj?

Objavljeno
sm brav neki tle na forum,u d pr CDI enot kr nekii prerezejo kable...a to se kdo dela zj?

a maš lukno tm okol 5k obratou??? tako veliko de ga nekj časa zadržuje u tistih obratih

Objavljeno

to maš use poštiman.... 120%

Objavljeno

Sam sem jo imel leta 95 letnik 95 z 25 al 26kw!in moram rečt,da je za vozit super mopet.Šel je 175km/h po ravnem,navzdol mal več.V peti bzini je bila blokada na 160km/h.Gor sem mel arow izpuh ampak je ze bil gor tko,da razlike ne poznam.Mi je pa motor v dveh letih dvakrat ribnil.Prijatelj je mel z mito velik več sreče,pa še šla je bolj.Sam bremze ma pa mito v pizdi!

Objavljeno

K kdo slučajno ve, kako je z blokadami na rs 125 2008, ker menda je nek nov CDI, ki je obenem tudi elektronika za RAVE, pa ne vem zdej, kako bi se dalo (če bi se dalo) ellektroniko odblokirat, ker mislm eno v kratkem kupit

Objavljeno
če maš ventil notr ti ne more it 175... razn če maš RAVE ventil... to je to pol maš komplet odblokiranga, ne pol govort da maš sam eno... nič ne drkaj, pust kot je se ne splača... rajš prodaj pa drug motor kup...

Sam sem jo imel leta 95 letnik 95 z 25 al 26kw!in moram rečt,da je za vozit super mopet.Šel je 175km/h po ravnem,navzdol mal več.V peti bzini je bila blokada na 160km/h.Gor sem mel arow izpuh ampak je ze bil gor tko,da razlike ne poznam.Mi je pa motor v dveh letih dvakrat ribnil.Prijatelj je mel z mito velik več sreče,pa še šla je bolj.Sam bremze ma pa mito v pizdi!

pa glih bremze ma mito gut...

kva to eni bašejo stari a?

K kdo slučajno ve, kako je z blokadami na rs 125 2008, ker menda je nek nov CDI, ki je obenem tudi elektronika za RAVE, pa ne vem zdej, kako bi se dalo (če bi se dalo) ellektroniko odblokirat, ker mislm eno v kratkem kupit

blablabla use že 1000000000000000x povedan dj mal pobrski mater 800 strani ma tema!

Objavljeno

kva to eni bašejo a???

Glej mož!Marsikaj si dovolim to pa ne!Obadva motorja poznam v nulo in ti 100%garantiram da ima mito velik slabše bremze kot aprilia!Drugače pa mi je za vozit bil mito bolj všeč!Če bi bil še enkrat 16let bi mel mito sam neki bi nardu v zvezi bremz!Je pa šla mito 190km/h aprilia pa 175!Vse po števcu!

Objavljeno
blablabla use že 1000000000000000x povedan dj mal pobrski mater 800 strani ma tema!

ja, in vseh 800 strani govori o starih CDI jih, ki se jih da odblokirat tako, da se mostiček preščipne, sam tanov ma pa čist novo obliko, vezje, itd. tko da močno dvomim, da se ga da še vedno na isti način odblokirat :headbang:

Objavljeno

kva to eni bašejo a???

Glej mož!Marsikaj si dovolim to pa ne!Obadva motorja poznam v nulo in ti 100%garantiram da ima mito velik slabše bremze kot aprilia!Drugače pa mi je za vozit bil mito bolj všeč!Če bi bil še enkrat 16let bi mel mito sam neki bi nardu v zvezi bremz!Je pa šla mito 190km/h aprilia pa 175!Vse po števcu!

aja men se pa ni zdel tko pa tut glede na to da ma mito brembo zavore..

:unsure: :evilgrin:

ja, in vseh 800 strani govori o starih CDI jih, ki se jih da odblokirat tako, da se mostiček preščipne, sam tanov ma pa čist novo obliko, vezje, itd. tko da močno dvomim, da se ga da še vedno na isti način odblokirat :headbang:

ni res! jst sm meu enak problem!!!!! in je use predebatiran!!!!!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!