sonda Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 ja sam pomojem ga morš pol še mal naštelat k če tisto gumico vn uzameš ma motor več dovod zraka al ni tko?? :unsure: bo neki takšnega ja...js mam čist dol vzeto tisto plastiko ko ven iz air box-a gleda...oz. jo je ž on tvoj kolega ko mi je motor prodal .)
JeRn3j Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 izpuh je odprt, rave ventila ni, kaj se potem da še naredit z CDI-jom, oziroma kako ga predelati ali se to zamenja! hvala za odgovore! tist silikon spraskaš ven, preščipneš kovinski jumper ter nazaj zasilikoniraš, skratka ta jumper elektronsko povezuje neka dva elementa ki dajeta motorju tisto luknjo, to povezavo moraš ločit da ni več luknje jst mislm da maš to vse poštiman, ker če si kupu odblokiranga so takoj cdi porihtal... brez veze ven daješ pa vse razfukavaš ker maš porihtan... CDI enota se je precvikala pri rednem servisu :)
luksy Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 jst mislm da maš to vse poštiman, ker če si kupu odblokiranga so takoj cdi porihtal... brez veze ven daješ pa vse razfukavaš ker maš porihtan... CDI enota se je precvikala pri rednem servisu :) ja imaš praw, je že pocvikan cdi
womlan Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) ej en vprašanje čist na hitrco... kupu sm ketno did 520vx in zraven sem dobil za tist sestavn člen (štukc po domač) samo 4 gumice pa eno platco pa šeeno k ma 2 štangci vn... sam tistga zatiča nism dobil...pa gledou sm še de tista platca z štangicama sploh nakonc nima narejen za tist zatič... tko de zj blage nimam kuko pa kaj... pa upam de razumete kwa hočem vedt :whistle: a je to mogoče tole?? http://www.didchain.com/install.htm Popravljeno November 3, 2008. Popravil womlan
apriliaracing Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Če sem prav razumel ti rabiš spojni člen na katerega gre varovalka gor?? To dobiš posebej v trgovini..
_LuX_ Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 ja sam bi mogl bit že v kompletu a to si pri langusu kupu?
k0ci Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 sej je vse prav, ti daj dve gumici na tisti štangici, nato natakni vse čez ketno (jo spni), nato daj gor še dve gumici na štangici in nato tisto ploščico gor, nato pa moraš tisti štangici zaprešat na koncu.....zdaj lahko peleš enemu mehaniku, lahko kupiš tisto prešco za kovičit ketne (to kar si dal link) ali pa narediš po domače --> na eno stran ketne daj neko podlago da bo stala pri miru, na tej strani kjer si nataknil ploščici pa z nekim dost velikim šraufom nastaviš na štangico in udariš s kladvom da se zapreša, nato ponoviš na drugi
sesir Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Ste kr dobri!jz bi kupil členek!Če ne za kaj druga!Zato,ker poznam tipa,ki je samo narobe obrnil ta členek in je odletelo...veriga udarila po bloku motorjau,ki je počil!Hvala bogu ni padel!Brez veze cel kup problemov!Od takrat dam veliko na verigo!
k0ci Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 ti si dober, če imaš na R1 ta členek :worship: , jaz sem imel le na 125cc ta členek, zdaj imam zakovičeno in tudi naslednja bo....le glej da se tudi tebi ne bo snel členek
womlan Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 sej je vse prav, ti daj dve gumici na tisti štangici, nato natakni vse čez ketno (jo spni), nato daj gor še dve gumici na štangici in nato tisto ploščico gor, nato pa moraš tisti štangici zaprešat na koncu.....zdaj lahko peleš enemu mehaniku, lahko kupiš tisto prešco za kovičit ketne (to kar si dal link) ali pa narediš po domače --> na eno stran ketne daj neko podlago da bo stala pri miru, na tej strani kjer si nataknil ploščici pa z nekim dost velikim šraufom nastaviš na štangico in udariš s kladvom da se zapreša, nato ponoviš na drugi no koci to jaaaa... prej sem mel zmerj navadne ketne zj je pa mel sam to... in se mi je prov čudn zdel.. ah pomojem bom zj k mehaniku pelow v prihodnosti pa naredu malo po domače :D
borko123 Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 pozdravljeni kupujem aprilio pa sm našu l99 ki mu nedela štantgas. drugače laufa uredu. kako se da to naštimat, če se da, al je treba batne obročke zamejat al pa frgazer naštelat..? :unsure: lp
_LuX_ Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 sam šraufk je treba zategnt na fergazerju :)
sonda Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 sam šraufk je treba zategnt na fergazerju :) lahko pa da je kompresija tak slaba da pod štangasom noče več lavfat pa čeprav je možno šravfek že do konca zategnjen :whistle: ...sem videl podoben primer
_LuX_ Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 tud možno, sam pol tud motor slabo vleče pod nizkimi obrati
borko123 Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 aha, torej če je slaba kompresija nove batne obročke pa mogoče tudi bat kar pride okoli 100eur? ker pa bojda ni.... mi lahko kdo na kakšni sliki pokaže ali pa pove kateri šrauf naj zategnem ? :unsure: hvala za info, LP
sesir Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 sam eden na fergazerju ma fedr gor in to je ta.Sam po moje ni to!Ker pol bi že lastnik to naredu!Lahko,da je potrebno nastavit fergazer lahko pa je res bat oz. kompresija
Čamac Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 ok a se zategne 1ko al 2ko??? če se sploh kerga od teh :? aha, torej če je slaba kompresija nove batne obročke pa mogoče tudi bat kar pride okoli 100eur?ker pa bojda ni.... mi lahko kdo na kakšni sliki pokaže ali pa pove kateri šrauf naj zategnem ? :unsure: hvala za info, LP poglej malo po temi :angry: Je đeri lepo pojasnil...
biker125 Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 tule bo pa bolj težk kej naštelo :lol:
JeRn3j Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 tule bo pa bolj težk kej naštelo :lol: mularija tih bodi
sesir Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 tule bo pa bolj težk kej naštelo :lol: Bo bo kolk olje teče za teboj :kva2:
JeRn3j Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Bo bo kolk olje teče za teboj :kva2: zdej boš pa še ti pametoval al kaj?! Vas takrat še sploh ni bilo na motosvetu, preglejte si cele 2 strani glede tega in boste vidl da sploh ni vse skupaj tako neumno... pač mal sm mim useku ker mi ni noben znal nič konkretnega povedat, ne pa zdej mularija ko vsako bedarijo pišete pa vse je že 100000X povedano... poglej malo po temi :angry: Je đeri lepo pojasnil... ti si pa tud otrok pa ne morš tega prebolet ane
borko123 Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 se opravičujem sem potem našel po datumu na postu. sem prej iskal po iskalniku vendar mi ni nič ven vrglo, prebral pa sem menda zadnjih 150 strani. najlepša hvala za pomoč, LP
sesir Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 poglej malo po temi :angry: Je đeri lepo pojasnil... A dej nehi no!Kaj ti ne bi bilo lažje napisat na kateri strani je al pa bit tiho!Men se zdi absolutno nenormalno,da bi šel nekdo brati 800strani!Ajd 40 še več pa...Sploh ker je v vsaki temi velik OFF topic,tk da res...Ne vem kaj morate bit takšni!Teme so namenjene vprašanjem in naj mu pač odgovori tisti,ki mu paše!
Čamac Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 se opravičujem sem potem našel po datumu na postu. sem prej iskal po iskalniku vendar mi ni nič ven vrglo, prebral pa sem menda zadnjih 150 strani. najlepša hvala za pomoč, LP A dej nehi no!Kaj ti ne bi bilo lažje napisat na kateri strani je al pa bit tiho!Men se zdi absolutno nenormalno,da bi šel nekdo brati 800strani!Ajd 40 še več pa...Sploh ker je v vsaki temi velik OFF topic,tk da res...Ne vem kaj morate bit takšni!Teme so namenjene vprašanjem in naj mu pač odgovori tisti,ki mu paše! Upam, da sta vidva dojela, da sem se hecal in ne bosta šla takole "nad fergazer"
RSka Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 meni to mal smrdi, če bi blo sam šrauf za obrnit zkaj nebi tega že lasnik naredu, raje napiše da motor ni "brezhiben"? pomoje lastnik pričakuje probleme zarad tega (po možnosti ve zkaj to dela) in zarad tega proda, ker se mu ne splača popravljat....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se