RSka Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 kolkr sm jst to "študiru" in pregledoval ves internet, je tista zamašena luknja v airboxu tudi blokada. normalno pa da če sam vn pobereš ima motor več zraka - mešanica ni več prava in gre manj, ampak samo fargazer naštelaš spet pa mislm da bi moglo bit to to
norc 16 Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 glejte jaz nevem kaj vas tolko za štangas moti. če negre šraufek več noter. pa odprete tank gor in na vrhu ko gre zajla v fergazer malo prišpanate zajlo. ali pa iglo dvignete spustite.
biker125 Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 mularija tih bodi tta mulerija vsaj ve ki se kej šravfa :winkiss: Bo bo kolk olje teče za teboj :kva2: ja, za pol minute :headbang:
womlan Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 A dej nehi no!Kaj ti ne bi bilo lažje napisat na kateri strani je al pa bit tiho!Men se zdi absolutno nenormalno,da bi šel nekdo brati 800strani!Ajd 40 še več pa...Sploh ker je v vsaki temi velik OFF topic,tk da res...Ne vem kaj morate bit takšni!Teme so namenjene vprašanjem in naj mu pač odgovori tisti,ki mu paše! to maš pa tud prow :whistle:
JeRn3j Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 (popravljeno) tta mulerija vsaj ve ki se kej šravfa :winkiss: hahaha k boš ti tok rs k porihtu k sm jih jst se pa oglašaj :winkiss: :winkiss: :winkiss: motm ti to zabit ker to vsakmu takmu pametnemu zelencu rečem :winkiss: Popravljeno November 4, 2008. Popravil JeRn3j
sesir Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Glede na to kakšno sliko si pripopal mislim,da si jih bolj rihtal kot pa porihtal :evilgrin:
JeRn3j Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 (popravljeno) Glede na to kakšno sliko si pripopal mislim,da si jih bolj rihtal kot pa porihtal :evilgrin: ti se kr delaj pametnega ja :) sm jih porihtal sm kar nekaj in vse uspešno... če bi ti vedel da sm jaz imel takrat dobra 2 mesca pa še to prvi motor, prej pa čisto nič, ni to nič takega... sm lepo napisal če mi lahko kdo pove pa sm same nekonkretne odgovore dobu od Žigc-a & company... ni blo tko k dons k zelenci pridejo gor odprejo temo... "rska mi ne vžge" in je v 10min 25komntarjev, čeprav je večina "Zakaj odpiraš novo temo?". Včasih si čakov po par dni na odgovor in še ko je bil kdaj kakšen je bil v smilsu "poglej v knjižco". Ni treba pametovat vam novopečenim zelencem glede vsega... Zato sem pač pospešil temo ker sm rabil odgovor in sm neko slikco namalu gor... pol so bli pa itak odgovori " pa ne tukaj bumbar na fergazerju"... ok kwa d fak je frgazer?! takšne odgovore si včasih dobival ja .... Popravljeno November 4, 2008. Popravil JeRn3j
SuiGeneris636 Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 ti se kr delaj pametnega ja :) sm jih porihtal sm kar nekaj in vse uspešno... če bi ti vedel da sm jaz imel takrat dobra 2 mesca pa še to prvi motor, prej pa čisto nič, ni to nič takega... sm lepo napisal če mi lahko kdo pove pa sm same nekonkretne odgovore dobu od Žigc-a & company... ni blo tko k dons k zelenci pridejo gor odprejo temo... "rska mi ne vžge" in je v 10min 25komntarjev, čeprav je večina "Zakaj odpiraš novo temo?". Včasih si čakov po par dni na odgovor in še ko je bil kdaj kakšen je bil v smilsu "poglej v knjižco". Ni treba pametovat vam novopečenim zelencem glede vsega... Zato sem pač pospešil temo ker sm rabil odgovor in sm neko slikco namalu gor... pol so bli pa itak odgovori " pa ne tukaj bumbar na fergazerju"... ok kwa d fak je frgazer?! takšne odgovore si včasih dobival ja .... đeri sej mogoče je pa tvoja rs-ka res mela tam fergazer :lol1: :lol1: ...special đeri edišn rs 125 :lol1:
biker125 Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 hahaha k boš ti tok rs k porihtu k sm jih jst se pa oglašaj :winkiss: :winkiss: :winkiss: motm ti to zabit ker to vsakmu takmu pametnemu zelencu rečem :winkiss: ste rihtal podložke od šravfov za olje?? :lol1: , drgač pa za take drože šravfat.....škoda cajta
JeRn3j Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 đeri sej mogoče je pa tvoja rs-ka res mela tam fergazer :lol1: :lol1: ...special đeri edišn rs 125 :lol1: nene bla je rska FTM (Faster then mito) :P ste rihtal podložke od šravfov za olje?? :lol1: , drgač pa za take drože šravfat.....škoda cajta kok si ti brihtn k veš za kaj je tist šravf car :worship:
Čamac Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 (popravljeno) nene bla je rska FTM (Faster then mito) :P angleščina ti ni jaća strana... :P than http://www.wsu.edu/~brians/errors/than.html Popravljeno November 5, 2008. Popravil Čamac
JeRn3j Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 angleščina ti ni jaća strana... :P than http://www.wsu.edu/~brians/errors/than.html ja da si novš tud ti kj naredu :)
norc 16 Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 ti se kr delaj pametnega ja :) sm jih porihtal sm kar nekaj in vse uspešno... če bi ti vedel da sm jaz imel takrat dobra 2 mesca pa še to prvi motor, prej pa čisto nič, ni to nič takega... sm lepo napisal če mi lahko kdo pove pa sm same nekonkretne odgovore dobu od Žigc-a & company... še zdaj se spominjam kakšne spise sem ti na msn mogo pisat kak se to pa ono naredi. no na konci si(sma) vse zrihtala
sesir Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Ne se kregat,ko ni smisla pa še pol je vedno več :topic: Iz mojih izkušenj rečem tako(Če veš kaj delaš)!Razdri mašino menjaj vse,sestavi pol pa pelji mojstru,da on naštela forgazer,zrak in je to najceneje!Tak sem naredil sam,ko sem pred leti mel aprilijo!
JeRn3j Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 še zdaj se spominjam kakšne spise sem ti na msn mogo pisat kak se to pa ono naredi. no na konci si(sma) vse zrihtala ja enga sm rabu da mi je pomagu pa nasvete dajov... hvala ti še enkrat :)
r3ne Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 ojla. vem da z drugin izpuhom + odstranjenimi blokadami motor doseže max hitrost okol 175km/h. mene pa zanima, kaj bi moral spremeniti, ter dodati temu in koliko bi bila nekje max hitrost pa da človek pri tem nebi bankrotiral. ( pa prosim ne mi odgovorit enako kot v gp-ju).
Brejker Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Za samo o GP tehniki je malo govora, še nisem zasledil kakšno temo o slečeni stopetindvajsetici ali twofifty iz moto GP. Kakšna povezava mogoče? (sory za OFF TOPIC) :fredy:
SuiGeneris636 Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 še zdaj se spominjam kakšne spise sem ti na msn mogo pisat kak se to pa ono naredi. no na konci si(sma) vse zrihtala uu tile so pa tvoja jaća strana haha če si mu ti spise pisal pol verjamem da ni nič razumel ja, in iskal fergazere čist drugje kot bi moral .)
JeRn3j Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 uu tile so pa tvoja jaća strana haha če si mu ti spise pisal pol verjamem da ni nič razumel ja, in iskal fergazere čist drugje kot bi moral .) ja kok si pa ti brihtn s temi komentarji :D maš prepolno glavo vseh dobrih komentarjev
JeRn3j Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 ojla. vem da z drugin izpuhom + odstranjenimi blokadami motor doseže max hitrost okol 175km/h. mene pa zanima, kaj bi moral spremeniti, ter dodati temu in koliko bi bila nekje max hitrost pa da človek pri tem nebi bankrotiral. ( pa prosim ne mi odgovorit enako kot v gp-ju). ni možnosti... kako ti misliš iz 125ke dobit 200km/h? Nimaš gp 125 stroja lejga... 175 je max... za vsakih 5-10km/h več bi moral vložiti po 500+ € zdej če je to tebi malo... pa kar :D lahko bi dajov notr polini kite 180, jolly moto izpuh 34 fergazer, športni bat, boljše odmične, športno sklopko, povečane kanale, spuščeno glavo... :D kaj bi rad še :D
k0ci Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 a rs 125 ima tudi odmično gred :blink:
_LuX_ Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 a rs 125 ima tudi odmično gred :blink: itak da jo ma, ti sam mehanikarja posluš :)
FlamE#7 Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Ne se kregat,ko ni smisla pa še pol je vedno več :topic: Iz mojih izkušenj rečem tako(Če veš kaj delaš)!Razdri mašino menjaj vse,sestavi pol pa pelji mojstru,da on naštela forgazer,zrak in je to najceneje!Tak sem naredil sam,ko sem pred leti mel aprilijo! tko sm tut jst naredu ja pa je blo gut :whistle: ojla. vem da z drugin izpuhom + odstranjenimi blokadami motor doseže max hitrost okol 175km/h. mene pa zanima, kaj bi moral spremeniti, ter dodati temu in koliko bi bila nekje max hitrost pa da človek pri tem nebi bankrotiral. ( pa prosim ne mi odgovorit enako kot v gp-ju). lej teh 170 je to to... tocn tk k je jeri reku za use mors dat pol 500€+ ce hocs kej vec.. dobr ti gre.. ce si to hotu slisat :) :worship: a rs 125 ima tudi odmično gred :blink: dej nehte ga ze jebat no :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se