Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
a rs 125 ima tudi odmično gred :blink:

se oproščam

ojnico sm imel v mislih...

itak da jo ma, ti sam mehanikarja posluš :)

tišina mulc nedoraščen

Objavljeno
dej nehte ga ze jebat no :rolleyes:

flemčy brez veze ... škoda besed

Objavljeno

Jernej ti si čisto adijo!Kr neki klobacaš a pojma o pojmu nimaš!Kr neke gostilniške pametuješ!Aprilija z 154ccm kitom,menjanim izpuhom,zračnim fitrom je leta 1997 letela čez 200km/h!Pa je blo vse drugo original!Zaribala je po 5000km.ker je pustil original ojnico!Moja ko je mela vse original razen izpuha pa je ribala na slabih 10.000km

Objavljeno

fantje mam en problem.... imam seveda aprilio rs 125 k smo že v tej temi ne.. problem je sledeč, ko se peljem neki časa motor kar sam od sebe ugasne.. potem se morm pa jebat pol ure da pržge nazaj... na štarter sploh ne gre samo če ga rinem im mam pržgan zaug užge... kdo bi si mislu da je motor pregret amapk to se zgodi pri temperaturi okol 70 stopinj (h2o).. svečka je tut uredu barve, torej nej bi blo izgorevanje vredu.. v čem je problem??? jst sm resnično obupan...

lp

Objavljeno
fantje mam en problem.... imam seveda aprilio rs 125 k smo že v tej temi ne.. problem je sledeč, ko se peljem neki časa motor kar sam od sebe ugasne.. potem se morm pa jebat pol ure da pržge nazaj... na štarter sploh ne gre samo če ga rinem im mam pržgan zaug užge... kdo bi si mislu da je motor pregret amapk to se zgodi pri temperaturi okol 70 stopinj (h2o).. svečka je tut uredu barve, torej nej bi blo izgorevanje vredu.. v čem je problem??? jst sm resnično obupan...

lp

Pri sosedu, smo 2x menjali svečko, potem je delovalo uredu. Sej si Tomos specialc :naughty: , pa vzemi od frčija eno Bosno F75, pa provaj če bo vžgalo. To sm sam prakticiral, pa je čisto lepo delovalo;). Imel je noter drugače čisto novo svečko, od tega je bil motor 2x prižgan, nato je 2meseca stal in ni več deloval kot bi moral. Dokler je bila mašina hladna je vžgal, nato deloval zmeraj slabše. Včasih je še malo "zakašljal" s pomočjo zauha.

Provaj svečko :whistle: .

LP

Objavljeno
Jernej ti si čisto adijo!Kr neki klobacaš a pojma o pojmu nimaš!Kr neke gostilniške pametuješ!Aprilija z 154ccm kitom,menjanim izpuhom,zračnim fitrom je leta 1997 letela čez 200km/h!Pa je blo vse drugo original!Zaribala je po 5000km.ker je pustil original ojnico!Moja ko je mela vse original razen izpuha pa je ribala na slabih 10.000km

dej pejt ti na ringaraja forum al pa harryjezakon pa tm tele pravljice govor..

DIDN'T HAPPEN a ne razumes tega?

ce si pa tok zihr mi pa dej posnet video pa gps stevc (garmin) pa po ravnem brez avta uspredi pa ti dam 500€ ce ti uspe..

lp

Objavljeno
Pri sosedu, smo 2x menjali svečko, potem je delovalo uredu. Sej si Tomos specialc :naughty: , pa vzemi od frčija eno Bosno F75, pa provaj če bo vžgalo. To sm sam prakticiral, pa je čisto lepo delovalo;). Imel je noter drugače čisto novo svečko, od tega je bil motor 2x prižgan, nato je 2meseca stal in ni več deloval kot bi moral. Dokler je bila mašina hladna je vžgal, nato deloval zmeraj slabše. Včasih je še malo "zakašljal" s pomočjo zauha.

Provaj svečko :whistle: .

LP

ma dej stari mat kurba :krneki: tomos sm zmeri razturu ja.. sam tist je drgač.. 2krat udarš z macolo pa dela.. tale mi pa probleme dela.. bom probu s svečko.. hvala... drgač pa ni sam to problem da kr crkne kurbež amapk ga tut štandgas neki jebe k ga pržgeš dela normalno tut odzivnost pol pa se neki cajta peleš pa kr noče padt pod 4krpm štandgas namreč pa sm pol probu na ogretmu motorju štandgas štelat in isto... pou ure ga drži na 4500 pol pa pade na normaln štandgas al pa če ga zazaugaš na brzino pade... pa takrt k crkne ne med vožnjo k ga rineš da pržge nazaj že mal zakašla pol pa daš gas in ga čist zamori k da bi blo preveč zraka... ma ni mi jasn kva je to dejte folk pomagat... če kdo ne zastop kaj točno mislm nej upraša k čudn napišem..

lp

ps: sm mel pegasota 125 odprt na 22hp je mel 22k km brez generalne pa je še kr delu k šus... tole je pa kurac...

Objavljeno
dej pejt ti na ringaraja forum al pa harryjezakon pa tm tele pravljice govor..

DIDN'T HAPPEN a ne razumes tega?

ce si pa tok zihr mi pa dej posnet video pa gps stevc (garmin) pa po ravnem brez avta uspredi pa ti dam 500€ ce ti uspe..

lp

Tud za original se pogovarjamo 175km/h po števcu pusti realno oz. gps!

Garantiram ti da je šla konkretno mimo moje!Lahko,da je mel in še ker zobnik menjan to ne vem!V Kopru sem srečal tipa na pumpi pa sva se peljal dva kroga po koprski obvoznici pa ti povem,da je šel mimo mene ko šuš pa sem se max peljal!

Mislim,da se mi je to dogajalo,ko sem jo sestavil na novo.Pol pa sem jo peljal enemu mojstru pa mi je sam uplinjač in zrak naštimal in je blo ok!Kar se pa svečk tiče sem jih pa menjal na 6000km,ker se mi je zdelo,da pol že ni blo to to!Pa še poceni so!

Objavljeno

Živjo fantje...furam eno anketo za vas (že neki časa po temah za različne motorje sprašujem-NSR125,RS250):

Vprašanje sledi...

-Kolk vam RSke pokurijo bencina na 100km?

-Koliko vam drži tank litrov? in koliko kilometrov naredite z enim tankom.

_Pravijo da RS250 pokuri 2x toliko...sam nevem koliko pokuri ta

In enostavno zaradi tega prašujem :?

Objavljeno

če se voziš skos na polnih obratih pije nekje 6l + , če se pa lepo po omejitvah voziš na nizkih obratih se ga da pa tud pod 4 spravit :D

vsaj moj ma tu nekje...

Objavljeno

6l(+) na 100km :blink: Kolk ti tank drži litrov?

Sploh ni tok_kolk imaš pa letnik motorja? Kakšne predelave ali vse stock?

...Čaki kakšni nizki obrati? Ne poznam tega :slap:

Objavljeno (popravljeno)

Lari fari!Men je pila samo enkrat,ko me je en nasral z daelim 125 če grema v Mb in sem se ves čas peljal 80km/h za njim takrat sem postavil rekord in sem šel na pumpo po 98km in je šlo not 5litrov!Drugače pa tk veš kak je tak mopet skozi do blokad,da kam gre.Tko da men je pila okol 10 ponavadi več.Oziroma drugače 150km kesl!Pa še aprilia ma lučko za rezervo,ki se rada pokvari!Tk,da jz sem tankal nekje na 100-120km!

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

150km z enim tankom...Tok pravijo da pije NSR...sem mislil da je RSbolj potrošna.

Vedno sem bil bolj za hondo ker naj bi bila cenejša za vzdrževanje :headbang: Za RS125 ne nekak drži sloves, da se kar dosti kwarijo (a je to res?)

Če bi že kupoval RS bi hotel imeti 1997letnik :blush:

Objavljeno (popravljeno)

Glej kesl drži mislim 15litrov!In s tem narediš od 120 do 150km pri res lepo vožnji več,le kdo tako vozi z 2takt 125ccm :headbang: .Kar se okvar tiče.Pri tok starem motorju moraš tak pričakovat,da boš delal generalko.Men je v 20.000km dvakrat zaribala.Pa sem mel novo!Sam ni pa osnovne primerjave z nsr.Vsaj men nsr ni všeč.Mito ma bolj vzdržljivo mašino sam kolk sem jih gledal so tolk dražje od aprilije,da maš že Rs z generalko za isto ceno!Kar se pa letnika tiče imaš prav!Ta je imela še 115kg in 26kw pol pa 130kg in 10,3kw.Upam,da se ne motim me bo tk kdo popravil!

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
ma dej stari mat kurba :krneki: tomos sm zmeri razturu ja.. sam tist je drgač.. 2krat udarš z macolo pa dela.. tale mi pa probleme dela.. bom probu s svečko.. hvala... drgač pa ni sam to problem da kr crkne kurbež amapk ga tut štandgas neki jebe k ga pržgeš dela normalno tut odzivnost pol pa se neki cajta peleš pa kr noče padt pod 4krpm štandgas namreč pa sm pol probu na ogretmu motorju štandgas štelat in isto... pou ure ga drži na 4500 pol pa pade na normaln štandgas al pa če ga zazaugaš na brzino pade... pa takrt k crkne ne med vožnjo k ga rineš da pržge nazaj že mal zakašla pol pa daš gas in ga čist zamori k da bi blo preveč zraka... ma ni mi jasn kva je to dejte folk pomagat... če kdo ne zastop kaj točno mislm nej upraša k čudn napišem..

lp

ps: sm mel pegasota 125 odprt na 22hp je mel 22k km brez generalne pa je še kr delu k šus... tole je pa kurac...

Objavljeno
meni pije povprečno 8l...

tank je velik 14l...3l je rezerva: 11+3

Ker letnik pa je?

@sesir: Kaj je pa vključeno pod generalna? Bat, blajerca,sklopka,...??? ($)

Objavljeno
Ker letnik pa je?

Ma dvomim da komu pije POVPRECNO 10 litrov. Moja Honda ko ima slab dan zna popot tam nekje 10-11 litrov ampak takrat je resnicno SLAB dan. Ponavadi tam nekje 8, mogoce 9 litrov. Pa ima 43 konjev, ki so zejni medtem ko ima aprilia 28.

Tako da al eni pretiravajo al je pa kaj narobe s teh RSkah.

Objavljeno

nič ni narobe, le peljete se ne na polno, tudi meni je mito pil več kot 10L/100km, ampak to je blo tko da tisti tank bencina ni videl manj kot 9k rpm

Objavljeno
Ker letnik pa je?

2000/01

Objavljeno

Oba sta kopirala moj post, pa na eno uprašanje vseno nista odgovorila...

Generalka_na splošno (za opisat)

TENX :whistle:

Objavljeno

odvisno kaj je za menjat, zdaj če je redni servis menjaš bat (nekje na 15k km) ter olje v menjalniku, drugače pa odvisno kaj je zanič, lahko je cilinder in bat, ali pa še ojnica, glavna gred, lamele sklopke,... čist odvisno

Objavljeno

Pustimo se presenetit :unsure:

Objavljeno
Ma dvomim da komu pije POVPRECNO 10 litrov. Moja Honda ko ima slab dan zna popot tam nekje 10-11 litrov ampak takrat je resnicno SLAB dan. Ponavadi tam nekje 8, mogoce 9 litrov. Pa ima 43 konjev, ki so zejni medtem ko ima aprilia 28.

Tako da al eni pretiravajo al je pa kaj narobe s teh RSkah.

ka pa so konji važni, men tud moja pije 10-11 če so po gmajni vozm s 1,2go na ful, pa ma okrog 15 konj

Objavljeno

ti nisi resn :headbang:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!