Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

.

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
Ma dvomim da komu pije POVPRECNO 10 litrov. Moja Honda ko ima slab dan zna popot tam nekje 10-11 litrov ampak takrat je resnicno SLAB dan. Ponavadi tam nekje 8, mogoce 9 litrov. Pa ima 43 konjev, ki so zejni medtem ko ima aprilia 28.

Tako da al eni pretiravajo al je pa kaj narobe s teh RSkah.

tudi meni se tko zdi...

men ni nikol max. 10 pila... je blo tam okoli 8 :) res pa da je bla supr naštelana :)

Objavljeno
Tud za original se pogovarjamo 175km/h po števcu pusti realno oz. gps!

Garantiram ti da je šla konkretno mimo moje!Lahko,da je mel in še ker zobnik menjan to ne vem!V Kopru sem srečal tipa na pumpi pa sva se peljal dva kroga po koprski obvoznici pa ti povem,da je šel mimo mene ko šuš pa sem se max peljal!

Mislim,da se mi je to dogajalo,ko sem jo sestavil na novo.Pol pa sem jo peljal enemu mojstru pa mi je sam uplinjač in zrak naštimal in je blo ok!Kar se pa svečk tiče sem jih pa menjal na 6000km,ker se mi je zdelo,da pol že ni blo to to!Pa še poceni so!

aja pa se neki... mislm da laze tastar stevc pr 175 blizu 20kmh... preglej poste za nazaj mislm da je en z tastarim meu garmina u zepu...

lp

Lari fari!Men je pila samo enkrat,ko me je en nasral z daelim 125 če grema v Mb in sem se ves čas peljal 80km/h za njim takrat sem postavil rekord in sem šel na pumpo po 98km in je šlo not 5litrov!Drugače pa tk veš kak je tak mopet skozi do blokad,da kam gre.Tko da men je pila okol 10 ponavadi več.Oziroma drugače 150km kesl!Pa še aprilia ma lučko za rezervo,ki se rada pokvari!Tk,da jz sem tankal nekje na 100-120km!

men tut...

pa sm mislu da je moja u kurcu :D

Objavljeno
tudi meni se tko zdi...

men ni nikol max. 10 pila... je blo tam okoli 8 :) res pa da je bla supr naštelana :)

oni starejši modeli z 34 fergazerjem (raštelanim) je lahko komot 10 spila. meni je z rave ventilom pila 6-7

Objavljeno

Prvič si bom lahko sam sebi kupil darilo za rojstni dan... :worship: Nasljedni vekined grem iskat RS125_2000letnika :evilgrin:

Komy čakaaaam...Pol ga gremo pa nasljedno sezono skupy kolenčke brust :kva2: :grim

Objavljeno
Prvič si bom lahko sam sebi kupil darilo za rojstni dan... :worship: Nasljedni vekined grem iskat RS125_2000letnika :evilgrin:

Komy čakaaaam...Pol ga gremo pa nasljedno sezono skupy kolenčke brust :kva2: :grim

Čestitam :OK: :OK: :OK:

Objavljeno (popravljeno)

priporočam da vzameš s seboj nekoga ki vsaj malo pozna rs ke... morš vseen gledat da je skor 9 let star 2T ... rajši previdno da ne boš zapravu za popravila še tok kot za motor (šravfu boš pa itak :P )

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

a ma slucajn kdo za prodat tale pokrovcek k je na sliki...djte mal pobrskat po garaz ce bi kj dubl.... :rolleyes:

LP Anže

post-21486-1227357194_thumb.jpg

Objavljeno
priporočam da vzameš s seboj nekoga ki vsaj malo pozna rs ke... morš vseen gledat da je skor 9 let star 2T ... rajši previdno da ne boš zapravu za popravila še tok kot za motor (šravfu boš pa itak :P )

Če ti odkrit povem sem imel namočeno že RSko iz leta 1997 :worship: Moja sanjska stopetindvajsetica :blush: Samo kaj ko je majstr priznal, da mu popupa čez 13l (na 100km) če vozš pod RAVEtom :angry: Bom rajš 250kupu, pa bom takrat za bencin čez okn metu :wacko:

Če mislim met motor VSAJ :hmm: in šeenkrat VSAJ O:-) dve leti se mi letnik 00 bolj splača. Una ima 26Kw :wub: sam mal O.C.B. tuninga čez čas nebo škodil preveč :OK: :OK: .) Use kar bom uzeu bo: Lekadole(naj povdarim, da je darilo za roj.dan.), keeeš monny in komby B)

Če bo kkšna grozna polomija vse skupy, jo bom opazu ;) zbiu ceno in šel dam drkat v garažo :slap: Jutri pa prodam svojga ATXa - barem formulo ki leti 100 (če lahko citiram sesira :D )

Objavljeno

kolk ma pa ceno???

Objavljeno

Če ti neka stvar res nekaj pomeni_cena nima efekta. Dnar kmalu nebo vreden NIČ!

Ker bo Mleko kmalu postal bolj vreden kot valuta :headbang:

Objavljeno

glej ne ti meni razlagat o financah al pa o borzah da te nebom kaj naučil...

js sem samo vprašal kakšno ma ceno da vidim kolk približno je še moja vredna....

Objavljeno

Sory :headbang:

Ja tko je:

-Letnik 2000

-16Kkm

-3leta stala v garaži :blink:

-ene par prask (čakam na mail)

-1000e :yea1: Ja idealno ;)

Če bi mel majstr kkšno sliko na .netu bi jo lahko prodal usaj za 1500 :slap: ...o tem potem ko bo moja(da nebo tega bral on :lol1: )

Odvisn kolk letnik imaš,kilometri in seveda ohranjenost :hmm:

Objavljeno
Sory :headbang:

Ja tko je:

-Letnik 2000

-16Kkm

-3leta stala v garaži :blink:

-ene par prask (čakam na mail)

-1000e :yea1: Ja idealno ;)

Če bi mel majstr kkšno sliko na .netu bi jo lahko prodal usaj za 1500 :slap: ...o tem potem ko bo moja(da nebo tega bral on :lol1: )

Odvisn kolk letnik imaš,kilometri in seveda ohranjenost :hmm:

aha...ja servisa še vrjetno nima zdej naretega 16k km....bat po potrebno menjat itd.

js sem jo letos februarja kupil je mel ceno 1600€ pol sma se zmenla za 1400€ pa zdej konc sezone sem menjal zavorne ploščice pa vsa olja je blo okoli 100€ + menjo sem bat in cilinder pa neki malenkosti pa je spt naneslo kr dobih 600€ pa nov akumilator 50€... tk da ga še drugo leto malo zvozim kr zdej mi dela ko šus, tk ko more :winkiss:

Objavljeno

Ja ma :kva1:

Now bat + ojnica

now akumolator

in now verižni set :OK:

Objavljeno

ja če je pa wse nowo pol je pa zihr dobr wwwwwwwwwwwww

brejker odrasti malo

Objavljeno (popravljeno)
Ja ma :kva1:

Now bat + ojnica

now akumolator

in now verižni set :OK:

Vseeno dobro poglej kak je na stvari, 8 let star motor dvomim da ma 16k km.

LP

Popravljeno . Popravil ajazbe7
Objavljeno
Vseeno dobro poglej kak je na stvari, 8 let star motor dvomim da ma 16k km.

LP

a ni nekaj casa stal v garazi?

Sicer pa...ne furajo se vsi enako...jst sm v zadnjih 3 dneh naredil....400km. xD

Medtem ko jih je vecina naredila 0-50km. ( konec sezone KAO! )

Objavljeno
a ni nekaj casa stal v garazi?

Sicer pa...ne furajo se vsi enako...jst sm v zadnjih 3 dneh naredil....400km. xD

Medtem ko jih je vecina naredila 0-50km. ( konec sezone KAO! )

Res je, eni se vozijo zelo malo, eni malo več, ampak noben pa (verjetno) ne kupi motorja zato da ga postavi v garažo... in tudi če si nedeljski voznik in se pelaš res samo tu pa tam, narediš 5k km na sezono brez problema. V tem primeru to znese 40k km. Jaz sem v svojih cajtih z RSko naredil v enem letu 17k km, torej več kot ta motor v 8 letih!? Ne vrjamem vglavnem, če je pa res tak ohranjen, pa ga le naj vzame :)

LP

Objavljeno

On je naredu 2Kkm. Kupu jo je od enga tmauga k se je isu in so mu zarad tega starši prodal motor.

Ta k jo ma pa doma, je študent in je večino časa v Mariboru(daleč od doma) nima časa za hobi.

Drgač si je pa nabavu ATVja in mu je to bolj ušeč ker se lahko fura še po snegu :whistle:

Glede na si rad mažem roke z šmerom bo motorčk odličen :rolleyes:

KKo naj odrastm, če sm tko navdušen ko mali otrok ki čaka na miklavža :blush: ?!

Objavljeno
On je naredu 2Kkm. Kupu jo je od enga tmauga k se je isu in so mu zarad tega starši prodal motor.

Ta k jo ma pa doma, je študent in je večino časa v Mariboru(daleč od doma) nima časa za hobi.

Drgač si je pa nabavu ATVja in mu je to bolj ušeč ker se lahko fura še po snegu :whistle:

Glede na si rad mažem roke z šmerom bo motorčk odličen :rolleyes:

KKo naj odrastm, če sm tko navdušen ko mali otrok ki čaka na miklavža :blush: ?!

dobra zgodba ja... sej veš potem pa svizec zavije čokolado v folijo.

Objavljeno

koliko je potemtakem vredn 97 letnik k ma nov bat pa zobnike itd... pa 25kw..? nekam poceni se mi zdi 1000€ al sm smotan čist :unsure:

LP

Objavljeno

dej ti se pa mal umer da nauš izteru..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!