Brejker Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 To sm slišu od kolega zanč in se me kr mal dotaknil, k cene grejo gor... Sprva nisem hotel povedat zneska (nevem zakaj) in sm ubrisou :unsure: 97 se prodaja za 1400e, nevem če je kej novga not(dvomim). Pomojem bom dobr kupu, če 4leta na to čakam me ne ustau niti razpad borze :yea1: Še zdej komy dojemam, kaj me čaka...ker nepopisn vsele_sam seb sm fouš :slap:
JeRn3j Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 (popravljeno) joj brejker si še mlad pa neumn... boš vidu kak je to vse top top , majhna cena, malo km jev... to good to be tr00 :whistle: Popravljeno November 22, 2008. Popravil JeRn3j
k0ci Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 točno to, pa tudi če misliš da je to to ker si rad roke umažeš in da je ta motor nalašč zate se krepko motiš......ker tu nimaš kaj čarat po mašini, ker ko bat ornk zagrabi se cena popravila zavrti v višave, mogoče prihraniš 100€ za delo, od 500€, toliko namreč pridejo samo deli
sesir Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 Generalko mora tako ali tako naredit večina lastnikov 125cc 2t,tko,da je kaj menjano ali ne je po moje...Sej ne moreš vedet kdaj je menjal,če je res menjal in kaj je menjal! Bolj pomembno je,da motor ni bil razbit,da gre ravno,da je tak kot mora bit!Ko sem jz svojo prodal je bila glih po generalki pa raje nisem povedal!
womlan Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Generalko mora tako ali tako naredit večina lastnikov 125cc 2t,tko,da je kaj menjano ali ne je po moje...Sej ne moreš vedet kdaj je menjal,če je res menjal in kaj je menjal! Bolj pomembno je,da motor ni bil razbit,da gre ravno,da je tak kot mora bit!Ko sem jz svojo prodal je bila glih po generalki pa raje nisem povedal! točn tko pr moji husi (mal bom iz teme ušel apmak je še zmer 2T) k sm jo kupil je delala ql po nekam času vožnje 1 mesec je začelo malp ropotati v mašino.... čez nekj časa mi je pa ribnla...napaka je bla pa v ojnici ki je bla zanič in je zaradi tega povzročalo ta hrup v mašini...poj me je pa generalna dost drago pršla... cca 600eur samo za dele...
anzer Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 pismo a res tud 1 nima tizga šraufa za prodat k sm ze zadnc sprasvov za nega?
JeRn3j Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 pismo a res tud 1 nima tizga šraufa za prodat k sm ze zadnc sprasvov za nega? pa pejt na aprilia servis majo vse :rolleyes: kaj mislš da proizvajamo šravfe doma al kaj?!
anzer Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 pa pejt na aprilia servis majo vse :rolleyes: kaj mislš da proizvajamo šravfe doma al kaj?! ja na kerga ze..pa d ga cakam mesca poj pa še plačam kt mal neumn :D ..ja nwm če je kdo kdaj stovku kšno aprilijo pa d mu je kj tazga duma ustal
_LuX_ Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 ja na kerga ze..pa d ga cakam mesca poj pa še plačam kt mal neumn :D ..ja nwm če je kdo kdaj stovku kšno aprilijo pa d mu je kj tazga duma ustal Ja u lj maš autocommerce, majo skor vse na zalogi, če nimajo dobiš čez 2 dni po pošti. Lahko pa tudi pokličeš pa ti pošlejo po pošti.
Brejker Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Sej vem, da nebo zdev vse tko kukr je blo_like: You can do all by yourself :rolleyes: Sem že mal prestopu mejo dijaka, kar posledično pripelje do: $ :whistle: Se zavedam vseh komplikacij in stroškov. Zdej pa pelm mojga Tomosakija k kupcu (tko zgleda kukr, da bi ga konzerviral :blush: ) Drug vikend grem pa po RSko :slap: :cry: :grim :P :OK:
NejcZ Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Upam da si preračunal tak da ti ostane še vsaj par sto€ za osnovno opremo, pa mogoče še kaj za kaka popravila, bencin, registracijo.. in ne ves denar za motor :)
Brejker Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Postal sem bogatejši za 380e :naughty: ATXa ni več(morm si sprement slikco) :doze: Ja sm že gledal mal kombinezone, čelade, rokavice,... :hmm: Do sezone bom mel to že use zrihtan :yes: Čist mim potke: You tube mi je priporočal tale video... in glih RSka not O:-)
womlan Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 pismo a res tud 1 nima tizga šraufa za prodat k sm ze zadnc sprasvov za nega? mybe ga mam jst...bom jutr pogledou pa ti sporoču
anzer Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 mybe ga mam jst...bom jutr pogledou pa ti sporoču thx k bos pogledu :D ...najlepša ti dala :D
Brejker Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 @anzer: a tole maš 04letnik RSke, anede? A mogoče poznaš kkšno Ano Mohorič in Železnkou? Se bova kdaj dobila, da mi boš mal razkazu okol :lol: ?
Brejker Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Sorry k0cy_zanimal me je če ma 04 letnik. K je shema res huda :cry:
D12J12 Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 hey sm prebrou kr dost foruma pa je blo velik govora o popravilih pa delih pa me zanima a se RSke bol kvarjo od ostalih motorjeu?
budacki Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 hey sm prebrou kr dost foruma pa je blo velik govora o popravilih pa delih pa me zanima a se RSke bol kvarjo od ostalih motorjeu? Jao te bojo okurcal. Ne ne kvarijo se. Noben motor se ne kvari, ce delas pravilno z njem. Dobro olje, redni servisi + dodatno kdaj pa kdaj pogledat v masino, ne skodi. Redna menjava bata in obrockov. No to pa je tudi to. In nebo nikakrsnih problemov. Vse ostalo pa se menja po potrebi. (ojnica, obnova cilindra, lezaji....)
D12J12 Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 Jao te bojo okurcal. Ne ne kvarijo se. Noben motor se ne kvari, ce delas pravilno z njem. Dobro olje, redni servisi + dodatno kdaj pa kdaj pogledat v masino, ne skodi. Redna menjava bata in obrockov. No to pa je tudi to. In nebo nikakrsnih problemov. Vse ostalo pa se menja po potrebi. (ojnica, obnova cilindra, lezaji... .) TNX :)
womlan Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 thx k bos pogledu :D ...najlepša ti dala :D ooo dj bom jutr pogledou k sm do zj delov... zj se mi pa neda jt u garažo pogledat :slap:
anzer Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 ooo dj bom jutr pogledou k sm do zj delov... zj se mi pa neda jt u garažo pogledat :slap: ti kr sj se nkamar ne mudi an
macak333 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 Dejte mi neki prosm pomagat. Une bunke ka pridejo na krmilo (proti tresljajem), je mal rja napadla. Zdej ka med vikendom niam kej za počet bi jih na novo zbrusil in pobarval. Ka pa sm jih dal dol mi je fotr reku kao da jst to nam nikol mogu narest, saj naj bi se barva takoj dol odluščla :headbang: . Torej a je to res :rolleyes: , in če ni kaj mi priporočate da nardim-barva, lak,... Hvala
666 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 na keko km moreš na rs125 mejate bat če maš odvzete blokade??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se