k0ci Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 Dejte mi neki prosm pomagat. Une bunke ka pridejo na krmilo (proti tresljajem), je mal rja napadla. Zdej ka med vikendom niam kej za počet bi jih na novo zbrusil in pobarval. Ka pa sm jih dal dol mi je fotr reku kao da jst to nam nikol mogu narest, saj naj bi se barva takoj dol odluščla :headbang: . Torej a je to res :rolleyes: , in če ni kaj mi priporočate da nardim-barva, lak,... Hvala sam zbrus pa črno barvo čez, sej tist je kovina, od plastike se začne luščit barva, ne od kovine na keko km moreš na rs125 mejate bat če maš odvzete blokade?? 15.000
macak333 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 sam zbrus pa črno barvo čez, sej tist je kovina, od plastike se začne luščit barva, ne od kovine 15.000 Hvala, pa še to me zanima, lak naj dam tut čez? Pa ko brusm najboljš vodno ane, vsaj tko sem prebral.
k0ci Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 tut vodno lahko ja, sicer pa je vseeno, itak boš brusil samo toliko da gre rja stran, stran pa gre tudi z recimo tisto žičnato gobo ko maš za posodo drsat če je kaj zažganega gor.....ne rabiš nič lakirat
macak333 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 tut vodno lahko ja, sicer pa je vseeno, itak boš brusil samo toliko da gre rja stran, stran pa gre tudi z recimo tisto žičnato gobo ko maš za posodo drsat če je kaj zažganega gor.....ne rabiš nič lakirat Aha, dobr bom nasledn vikend probal, pa da vidm če kej rata. :worship:
Brejker Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Kolegi... Javljam se z veselo novico, saj sem tudi sam postal del RS125 kluba B) Nabavu sm 2000letnik (replica piše...sam si mi ne zdi tko) za 850e :grim Mogu bom uložit neki dela in časa($) PRED novo sezono... Prodajalc je reku, da RAVEta nima.(kko to preverm?) Zeza me užig :slap: Majstru je stal v garaži 3mesece (treba je razdret ferg), Ko pa se 1x zbudi od mrtvih potegne lepo do 12k :kva1: In z vžigom tudi ni več problemov, nesme padt temperatura pod 31stopinj... Zajebava me desni žmogouc. Levi dela tko kukr je treba, desn pa sam neki klkne pa nč od nega (razn če ročko skoos tišiš na desno :nono: ) Štop lampe pa itq nedelajo :headbang: no delajko ko imam elektriko prižgano le na armaturki, takrat bremzaš in bremza zasveti, prižgem drugi kontakt in začne zadna svett štop je pa tok šibka, da se je težko opazi :glare: Uglavnem_preke ATXu je sploh izguba besed :yea1:
sesir Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Čestitke ob nakupu!Cena je taprava!Daj pripopaj sliko da vidim kak zgleda Stikalo sam narazen vzemi,lahko,da ma not v ročki slab kontakt!
Brejker Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 sesir hvala za pozitivne odzive :rolleyes: Sej užig se zdej neki popravla... K je mrzu ga morm kurblat pa premikat(metat) levo, desno, levo, desno,..., da začne neki kašlat. Zdej ja skor tkoi zvrti (sam ene par kilometrov nardim, pa se bo zrihtal (sam čakam na sonce :slap: :lol: ) Slike so mal tko tko (sm jih dobu od prodajalca) in se jasno vidi kako je bil motor zanemarjen :headbang: Kupu sm ga v enih takih rovtah :blink: ja z tem motorjem bi rabu tisti 130kilski lastnik kakšne pou ure, da bi na glavno cesto pršu... Do bajte je mel usaj 30stopinjske klance :wacko: Ni čudn, da se ni nč vozu (sam ga je z tem tud zmeram bl u kot porivu) Uglavnem slike...
sesir Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Lepo!Zgleda vse original!?Mašino boš že zrihtal,sej si jo itak tolk cenej dobu,da...
sonda Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 sesir hvala za pozitivne odzive :rolleyes: Sej užig se zdej neki popravla... K je mrzu ga morm kurblat pa premikat(metat) levo, desno, levo, desno,..., da začne neki kašlat. Zdej ja skor tkoi zvrti (sam ene par kilometrov nardim, pa se bo zrihtal (sam čakam na sonce :slap: :lol: ) Slike so mal tko tko (sm jih dobu od prodajalca) in se jasno vidi kako je bil motor zanemarjen :headbang: Kupu sm ga v enih takih rovtah :blink: ja z tem motorjem bi rabu tisti 130kilski lastnik kakšne pou ure, da bi na glavno cesto pršu... Do bajte je mel usaj 30stopinjske klance :wacko: Ni čudn, da se ni nč vozu (sam ga je z tem tud zmeram bl u kot porivu) Uglavnem slike... ej...prednja luč kratka nima leče not...al je tako nareto pri katerih????
k0ci Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 ej...prednja luč kratka nima leče not...al je tako nareto pri katerih???? dejansko bi morala met lečo, sem lih kar gledal na bikepics letnike 99, 00 in 01, vsi imajo spredaj lečo noter, tako da bi tut ta morala met.........sem pa šel še za foro pogledat slikce od rs50, pa ima točno tako luč kot jo ima brejker, torej brez leče, tako da ta luč je od rs50
Brejker Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 tkoi zvrti (sam ene par kilometrov nardim, pa se bo zrihtal (sam čakam na sonce :slap: :lol: ) Sonce je preteklost, sezona je pa šele dobro začela :evilgrin: Zdele sm se furu kkšno urco, da mal spoznam motorčič... Pelje se kr ql, edin prevečkrat sm z previsoko prestavo šu v ovinek-pol sm že po glasu tkoj vedu kaj ni ql- :whistle: Gre mi 120 v peti prestavi :krneki: Ni pa nikakor za: kakšne tlakovce, cik-cakanje v koloni :unsure: , za počas pelat :blush: ,... Zweitakt dela svoje :yea1: 125 SM_no way :P
sonda Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 dejansko bi morala met lečo, sem lih kar gledal na bikepics letnike 99, 00 in 01, vsi imajo spredaj lečo noter, tako da bi tut ta morala met.........sem pa šel še za foro pogledat slikce od rs50, pa ima točno tako luč kot jo ima brejker, torej brez leče, tako da ta luč je od rs50 vredo si se za to potrudo....vse podatke šel preverit :OK: mni je pa takoj v oči palo da neki manka :winkiss:
Brejker Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Lečasta ni not ne... sm mislu, da je to zrd tega ker je 00letnik :headbang: Bomo že kej poštuderal gleda tega. A obstaja kakšen katalog od aprilie? Tak, da bi bli vsi deli notr in njihove serijske številke? ala mehanikova biblija? :unsure:
JMatic Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Sonce je preteklost, sezona je pa šele dobro začela :evilgrin: Zdele sm se furu kkšno urco, da mal spoznam motorčič... Pelje se kr ql, edin prevečkrat sm z previsoko prestavo šu v ovinek-pol sm že po glasu tkoj vedu kaj ni ql- :whistle: Gre mi 120 v peti prestavi :krneki: Ni pa nikakor za: kakšne tlakovce, cik-cakanje v koloni :unsure: , za počas pelat :blush: ,... Zweitakt dela svoje :yea1: 125 SM_no way :P o ja pa je :D po Ljubljaani se ZELOOOOO dobro obnese...no vsaj mito se je, pa ni velik razlike v velikosti :D to bos pol vidu ko se ga bos navadu :D
k0ci Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 TUKAJ imaš nekaj, sam ne vem če so prav tovarniške serijske številke kosov....ti pa tale stran prav pride ko boš naročal rezervne dele, imajo vsak šrauf ki je na motorju......sam sem za mitota naročil dvakrat, pa zmer brez problemov vse dobil, nakažeš jim denar (ceno artiklov + poštnino) na tekoči račun, nato dobiš v roku 10 delovnih dni domov in samo prevzameš
Brejker Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Tekoča kolona: gre Stoječa kolona: težje (ful rab manevrskega prostora) Se jo pa počas navajam ja... :OK:
JeRn3j Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 o ja pa je :D po Ljubljaani se ZELOOOOO dobro obnese...no vsaj mito se je, pa ni velik razlike v velikosti :D to bos pol vidu ko se ga bos navadu :D se strinjam :D
JeRn3j Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 (popravljeno) sesir hvala za pozitivne odzive :rolleyes: Sej užig se zdej neki popravla... K je mrzu ga morm kurblat pa premikat(metat) levo, desno, levo, desno,..., da začne neki kašlat. Zdej ja skor tkoi zvrti (sam ene par kilometrov nardim, pa se bo zrihtal (sam čakam na sonce :slap: :lol: ) Slike so mal tko tko (sm jih dobu od prodajalca) in se jasno vidi kako je bil motor zanemarjen :headbang: Kupu sm ga v enih takih rovtah :blink: ja z tem motorjem bi rabu tisti 130kilski lastnik kakšne pou ure, da bi na glavno cesto pršu... Do bajte je mel usaj 30stopinjske klance :wacko: Ni čudn, da se ni nč vozu (sam ga je z tem tud zmeram bl u kot porivu) Uglavnem slike... čestitke ! :D ceni primerna ohranjenost... vsaj po slikah tko zgleda... kr konkretno vsako stvar preveri in porihtaj... Popravljeno December 1, 2008. Popravil JeRn3j
_LuX_ Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 evo tle maš katalog http://www.easyparts.nl/choosesubmodel/1/1...2-m1604/RS.html
Brejker Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Hvala luX... Nekaj podobnega sem imel v mislih :OK: Rave je pa pomoje kr not O:-)
anzer Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 evo tle maš katalog http://www.easyparts.nl/choosesubmodel/1/1...2-m1604/RS.html a pa si že kdaj kj narocu iz tega kataloga lux?
k0ci Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Hvala luX... Nekaj podobnega sem imel v mislih :OK: Rave je pa pomoje kr not O:-) rave je not če ti ko daš kontakt naredi: zzzzzk - zzzzzk (motorček odpre in zapre ventil)
_LuX_ Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 a pa si že kdaj kj narocu iz tega kataloga lux? ne ker so itak iste cene na avtocommerce, tja pokličem pa mi pošljejo po pošti
anzer Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 ne ker so itak iste cene na avtocommerce, tja pokličem pa mi pošljejo po pošti kam pa pokličeš to*...a se prek mejla da tud kj zment*
_LuX_ Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 kam pa pokličeš to*...a se prek mejla da tud kj zment* jao a ti mami tud use k riti prnese pomojm je usen če pokličeš, si vsaj bolj ziher da boš pravo reč naroču Avto Triglav d.o.o., Ljubljana Dunajska 122 1113 Ljubljana Tel.: (01) 5884 550 Faks: (01) 5884 555 Internet: http://www.avto-triglav.si E-pošta: aprilia@avto-triglav.si
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se