Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
jao a ti mami tud use k riti prnese

pomojm je usen če pokličeš, si vsaj bolj ziher da boš pravo reč naroču

Avto Triglav d.o.o., Ljubljana

Dunajska 122

1113 Ljubljana

Tel.: (01) 5884 550

Faks: (01) 5884 555

Internet: http://www.avto-triglav.si

E-pošta: aprilia@avto-triglav.si

nailepša ti dala an :worship:

Objavljeno
Hvala luX... Nekaj podobnega sem imel v mislih :OK:

Rave je pa pomoje kr not O:-)

prodajalc je reku da ga ni, in ti pa pol mislš da te je "zajebu" pa da je notr?? ni šans... je RAVE predrag, da bi se kdo zajebu :D

Objavljeno
rave je not če ti ko daš kontakt naredi: zzzzzk - zzzzzk (motorček odpre in zapre ventil)

ni to mito

to nč zzzzk zzzzk ne dela :D

Objavljeno

Čez 7k obratov konkretno brcne :grim da od 9do 12 ne izgubljam besed B)

Objavljeno

čez 14 dni boš rekel da ti je prešvoh :)

Objavljeno

z jezika si mi vzel...no, htel sn rečt 3 tedne :P

Objavljeno (popravljeno)

ewo fantje lejte kok hudo zgleda motor brez zadne luci pa nosilca za tablco(sm ga mogu dol uzet k mi ga je en zlomu :headbang: )sam mal temne slikce so

post-21486-1228163709_thumb.jpg

post-21486-1228163742_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil anzer
Objavljeno

150 odzady a? :whistle: tale 04 je res lepa :blush:

Da bo premal?! :slap: ah kje_prou veselim se napredka :kva2: Zaenkrat se najboljš počutm 80v ovinku :wub: milina... in pol tist nagon, ki ti prisil glavo nad tank,... :grim Zakooon filing

(nebom menu motorja vsaj 2leti) :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr O:-)

Objavljeno
150 odzady a? :whistle: tale 04 je res lepa :blush:

Da bo premal?! :slap: ah kje_prou veselim se napredka :kva2: Zaenkrat se najboljš počutm 80v ovinku :wub: milina... in pol tist nagon, ki ti prisil glavo nad tank,... :grim Zakooon filing

(nebom menu motorja vsaj 2leti) :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr O:-)

ah boš vidu kk hitr rata prešvoh...1 tedn an xD

Objavljeno

Kwa morm v podpis napisat, da mislm 125 vozt vsaj 2 (še raje)- 3 sezone!?

Če nism to že usaj 6x že napisu...pa me še noben ni resno uzeu. (mogoče kkšn prekajenc)

Objavljeno

eh zle ko je mrzl pa slab vreme skos mogoč mal več časa.. :whistle:

Objavljeno

Če nism to že usaj 6x že napisu...pa me še noben ni resno uzeu. (mogoče kkšn prekajenc)

joj boš vidu no :D

tud jst k sm odblokirov sm mislu da sm zdej bog :D

pa je blo čez 2 tedna premal ;) zakaj ne verjamš, tle smo sami ex. vozniki tehg 2t in valda vemo kak je to :D

Objavljeno

Jernej zkaj si pol šu na Kawo? je blo premal 125? si dejansko motor tok obvladal, da si si reku: zdej pa grem na več?

pol lahko samo :worship:

Jest sm bl ziheraš...ma če neznam iz motorja potegnt tistih 100% za katere je bil v tovarni sestavljen, nemorm jit na več.

To je moja edina blokada (v glavi) :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)

z jezika si mi vzel...no, htel sn rečt 3 tedne :P

ah boš vidu kk hitr rata prešvoh...1 tedn an xD

Moja je mal bol šla kot ta pa se mi je že prvi dan zdelo da mal malo gre!Bilo pa je res vrhunsko!Po 400km pa bi imel več..

Sej jz(mi)smo tudi imeli 2leti ali v mojem primeru 3leta 125ccm,kar pa ne pomeni,da ti gre dovolj ampak si pač primoran to vozit,ker ti je več ccm zakonsko prepovedano,kazni pa velike!Je pa aprilia luštna za vozit!Ti jo sam fino poštimi,pa po dveh kolesih,da ne rečem pameti!

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

No vidš 2leti :rolleyes:

Scena je ta, da mi manjka samo še glavna vožnja za izpit (uni se v Domđalah na glavnem centru neki tressejo...)

Scena2: Furam na Fazer6 tki (naked vrjanta)__za 25Kw. Na mojih 19let zakoni ne trpijo kej vlik...

Grem rajš z veliko več izkušnjam naprej in si z tem dvignem raven znanja in sposobnosti...

Ma dost o tem ker je itq za vse konc sezone... pa še men se ne da o tem pričat :rolleyes:

Objavljeno
Jernej zkaj si pol šu na Kawo? je blo premal 125? si dejansko motor tok obvladal, da si si reku: zdej pa grem na več?

Jest sm bl ziheraš...ma če neznam iz motorja potegnt tistih 100% za katere je bil v tovarni sestavljen, nemorm jit na več.

verjemi da iz tega motorja nikoli ne boš potegnil 100%, to se da samo na pisti, pa tudi če bi, bi te potemtakem kmalu sprejeli v kako GP 125 moštvo :) .......fora je v tem, da rata prešvoh, in zato greš na več, pa tudi po dveh letih imaš dost ribanja in menjavanja ojnic, cilindrov, batov,..... bi blo pa super met v takem (malo pojačanem) okvirju eno 100HP inline ali V4 4T mašino, to bi pa bil strup ja :D

Objavljeno
fora je v tem, da rata prešvoh, in zato greš na več, pa tudi po dveh letih imaš dost ribanja in menjavanja ojnic, cilindrov, batov,.....

Tos dobr povedu :grim

GPmoštvo a? Zakaj pa ne_to je res kraljeva disciplina.... tok delč nebi šu. Če sam pomislm, kok enga $ bi mogu zmetat za use skup, da bi se mi usral in glih mene vidl RASPIHAVAT na pisti...

Objavljeno (popravljeno)

hahaha :lol1: :lol1: :lol1: :slap:

motor sm res obvladov... tole rsko sm meu u malem prstu... pa kaj ti mislš da je to ultimate mašin da se jo ne da obvladat? še 600 ccm po enmu letu znaš krotit, res pa je da je 600 ccm močan stroj še vedno tudi po dveh, treh, sezonah ;) :D

čez pol leta gre premalo pa verjem kar hočš :D ti bom tele poste čez pol leta limov :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

no no đeri, ziher je nis mel v malem prstu, vsaj kar se tiče zmogljivosti okvirja ne, mašinco mogoče, ziher je pa nisi peljal po robu nagiba z največjo možno hitrostjo

Objavljeno

Sej če se je vozil po Golici najdeš par ovinkov v katerih je to z Rs izvedljivo!Preverjeno!

Objavljeno

Golica? Si je vredno zapomnt :OK:

Ja Đery pou leta dvomm... k itq nimam tok kesha, da bi menu motorje k stare cune :grrr Sposoju si pa nebom (ker nebi hotu dat nazaj)

Lahk jih pa spravš JA :grim Me prou zanima če se boš spomnu .)

Objavljeno
Golica? Si je vredno zapomnt :OK:

Ja Đery pou leta dvomm... k itq nimam tok kesha, da bi menu motorje k stare cune :grrr Sposoju si pa nebom (ker nebi hotu dat nazaj)

Lahk jih pa spravš JA :grim Me prou zanima če se boš spomnu .)

bom brez skrbi :D

ti pa priporočam da malo manj to oglašuješ ker se ti bodo vsi začel smejat ko boš pisu kaj se ti je spet sfukal itd. :D

Objavljeno
no no đeri, ziher je nis mel v malem prstu, vsaj kar se tiče zmogljivosti okvirja ne, mašinco mogoče, ziher je pa nisi peljal po robu nagiba z največjo možno hitrostjo

ah dej no ne vem kaj vsi s tem mislte... ne po tleh nism s plastikami drsov (vsaj kar se polaganja tiče) mislm pa da sm jaz in še nekateri tiste rske res konkretno peljali :yes:

Objavljeno

Ah sej sam k je mrzu ne užge u prve, ostalo je ql :rolleyes:

Objavljeno
Ah sej sam k je mrzu ne užge u prve, ostalo je ql :rolleyes:

to ni noben problem :)

problemi še bodo... :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!