Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ja hvala za dviganje samozavesti :headbang:

Ma probu bom pošraufat tok kukr je v moji moči. Pred resno sezono bom pa pelu na servis, naj use prekontrolirajo... :whistle:

Objavljeno
Ja hvala za dviganje samozavesti :headbang:

Ma probu bom pošraufat tok kukr je v moji moči. Pred resno sezono bom pa pelu na servis, naj use prekontrolirajo... :whistle:

to je resnica... ;)

na uradnega pelji ja... bo delalo ko urca :yes: ... :headbang:

Objavljeno
... :headbang:

Zakaj... :headbang: ? :blink:

Sm že kontakteru avtokomerce...bom rajš pršparan dnar zapravu za servis in kasnej za opremo :wacko:

Objavljeno

evo ze vem kwa pomaga pr apriliji ce ne užge.....pošleš jo u 3pm pa kuj zalaufa :D ....sprobano danes :OK:

Objavljeno

Sej veš, da nemorm tega svoji lubici rečt! (sej sva se komy spoznala .) )

Ma sej radi radi... mal je tricky ko morš ukurblat, pol mal gasssa dat mal popustit zaug, s5 mal gasa, še mal več gasa,...

ko pa začne termometer cifre kazat 30+ so težave odpravljene :OK:

Gre pa v kratkem v profesionalne roke in jo bojo oni dobr prečistl :grim

Objavljeno

no ja sj mal neznosti je treba ja :D drgac sm se pa kr res mal najebu dons d sm jo uzgav...je cist pozabla kk se to dela :OK: :D

Objavljeno
no no đeri, ziher je nis mel v malem prstu, vsaj kar se tiče zmogljivosti okvirja ne, mašinco mogoče, ziher je pa nisi peljal po robu nagiba z največjo možno hitrostjo

zigs jo je mel, ker kaj je on z njo delal na mariji reki. kje je zaj on.

ma še nekaj me zanima pred kar nekaj časa se je ponesrečil pozabil sem nick mel je choper 125 z 50k km+ pa je bil takrat v komi. kdo ve kak je z njim.

Objavljeno

Ja prav maš Brejker ti sam na uradni servis vozi boš najbolj vesel :headbang: tvoja denarnica pa še bolj :naughty:

Svojo sem v garanciji peljal,ko je zaribala,no sej so popravli ampak tudi računali ko biki!Da ne govorima,da je šla po 6000km in "domačem" servisu bolje!Jz sem v tej temi že večkrat napisal,če jo je treba samo nastavit pelji enemu mojstru,lahko avtomehaniku,ki se je v mladosti ukvarjal z mopedi tolk,da vse nastavi in boš prihranil...

Pa verjemi,da bo prej boljše kot slabše!Ti si pa raje zdaj kaj od opreme kupi,ko so popusti,servis stane skozi isto!

Objavljeno
evo ze vem kwa pomaga pr apriliji ce ne užge.....pošleš jo u 3pm pa kuj zalaufa :D ....sprobano danes :OK:

če pa tud tko ne gre, pa šravfncigr pa mal šravfat... prej al slej bo užgala :D

Objavljeno (popravljeno)
Ja prav maš Brejker ti sam na uradni servis vozi boš najbolj vesel :headbang: tvoja denarnica pa še bolj :naughty:

Svojo sem v garanciji peljal,ko je zaribala,no sej so popravli ampak tudi računali ko biki!Da ne govorima,da je šla po 6000km in "domačem" servisu bolje!Jz sem v tej temi že večkrat napisal,če jo je treba samo nastavit pelji enemu mojstru,lahko avtomehaniku,ki se je v mladosti ukvarjal z mopedi tolk,da vse nastavi in boš prihranil...

Pa verjemi,da bo prej boljše kot slabše!Ti si pa raje zdaj kaj od opreme kupi,ko so popusti,servis stane skozi isto!

WORD :worship: :worship: :worship: :worship:

Brejker @ avtocomerc je NAJSLABŠA možna kombinacija... rajš uzem šravfncigr pa mal šravfu... boš manj škode kot tisti kreteni tam naredu :headbang:

imam podobne izkušnje... Uni modeli so mi take stvari tam prpovedoval o tem motorju, da ko sm zvedu resnico sm se kr križat začel kaki majstri to šravfajo... KATASTROFA...

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno (popravljeno)
zigs jo je mel, ker kaj je on z njo delal na mariji reki. kje je zaj on.

ma še nekaj me zanima pred kar nekaj časa se je ponesrečil pozabil sem nick mel je choper 125 z 50k km+ pa je bil takrat v komi. kdo ve kak je z njim.

žigc je zapustu moto vode... sm ga vidu ene 3 mesce nazaj, sam me itak ni spoznou... še vedno je ko škrat :D

mogoče misliš Cvičkarja?? on je mel čoperja pa biu je v komi... sam zaletu se je z xtjko 660... drgač ja on je boljš, med vikendi je že doma, res pa je da ma probleme z spominom, govorom itd. tako da posledice bodo vidne, ampak ni tok hudo kot so rekli :)

Objavljeno

Kok je vredna ročica menjalnika od rs-ke 1998 letnik? Je pa relativno dobro ohranjena-no ni počena, kar je seveda bistvo :rolleyes:

Objavljeno
Kok je vredna ročica menjalnika od rs-ke 1998 letnik? Je pa relativno dobro ohranjena-no ni počena, kar je seveda bistvo :rolleyes:

mislm da so te deli novi na uradnem servisu čez 100€ ;) tko da računej ;)

Objavljeno

nova je okl 40€......če jo pa prodajaš jop pa kupm kuj:D

Objavljeno
nova je okl 40€......če jo pa prodajaš jop pa kupm kuj:D

Ne je ne prodajam, kupujem jo, zato sprašujem. :naughty:

Objavljeno

Zdej sm pa v dilemi :unsure: mamo enga majstra kle u Kamnku mamo :lol: Pravzaprav ne šraufa druzga kakor motorje :hmm:

Scena je, da mi manjka kar nekaj delov (luč ni taprava, ročica bremze, kkšn šrau sm pa ke, dons sm tačko za nogo usjou :slap: ,...)

Če bi furu na servis bi oni že vedl kaj manjka, naročil, našraufal in "zasolil" ceno :cry:

A ma kdo kkšno levo stopalko za noge mogoče viška :?

Objavljeno

Ja in kaj,če luč ni prava saj menda ne boš nove kupo,kake maš!Če že hočeš met original glej mal oglasnike pa kupi rabljeno sam po moje brez veze!Sej ta tvoj mojster bo tud vidu kje kak šraf fali,kar je pa treba kupit pa lahko ti naročiš in neseš tja!

Objavljeno

Ma ja sej vem, otepam prazno slamo :slap: Luč me zeza pri dolgi luči (lečo ste neki omenjal). Kratka svet tko za silo nekam u tla... pržgem dolgo :eek: mi jo nažge pou metra pred spredno gumo, direkt za- :headbang: . bom probu neki zakrivit al neki. Bom prespal odločitve (in šel kupovat kombinezon,škorne,rokavice in mogoče še čelado :closedeyes: )

Objavljeno (popravljeno)
Zdej sm pa v dilemi :unsure: mamo enga majstra kle u Kamnku mamo :lol: Pravzaprav ne šraufa druzga kakor motorje :hmm:

Scena je, da mi manjka kar nekaj delov (luč ni taprava, ročica bremze, kkšn šrau sm pa ke, dons sm tačko za nogo usjou :slap: ,...)

Če bi furu na servis bi oni že vedl kaj manjka, naročil, našraufal in "zasolil" ceno :cry:

A ma kdo kkšno levo stopalko za noge mogoče viška :?

kašna luč si normalen?! veš kolko to stane? več kukr si dou za cel motor :)

okey mal pretiravam, ampak dejstvo je da preveč... vem da za ninjo pride prednja plastika z lučjo okoli 800€ :)

Objavljeno (popravljeno)
Ma ja sej vem, otepam prazno slamo :slap: Luč me zeza pri dolgi luči (lečo ste neki omenjal). Kratka svet tko za silo nekam u tla... pržgem dolgo :eek: mi jo nažge pou metra pred spredno gumo, direkt za- :headbang: . bom probu neki zakrivit al neki. Bom prespal odločitve (in šel kupovat kombinezon,škorne,rokavice in mogoče še čelado :closedeyes: )

kaj boš kriviu? sebe?... maš knjižco pa ti kaže kake se naštela višino osvetlitve... lohk pa da je biu motor že razbit, neki na pov porihtan in je najbrž vse xy tam skupej dan...notr bi mogu bit vijak nad lučjo (oz. tam nekje), katerega se šravfa in s tem spremija naklon lučke... če nimaš manuale pa si jih zlowdaj na eMule...

Objavljeno

sesir, pomoje bo "domači"servis najboljši. Sem malo gledal za dele in navsezadnje niso tako dragi. Le pogledat bom mogu na obeh straneh ker je na eni cena za bremzo 35e na drugi pa 50e :unsure: ... bom lepo naroču našraufu pa bom priden :closedeyes: mašinko bo pa un pogledu (alpa jest tkrt ko bom pucal avspuff in raveta)

Objavljeno
sesir, pomoje bo "domači"servis najboljši. Sem malo gledal za dele in navsezadnje niso tako dragi. Le pogledat bom mogu na obeh straneh ker je na eni cena za bremzo 35e na drugi pa 50e :unsure: ... bom lepo naroču našraufu pa bom priden :closedeyes: mašinko bo pa un pogledu (alpa jest tkrt ko bom pucal avspuff in raveta)

Brejker poglej za dele še na ebay, npr:

luč,

fusraster

ročica

...

to sn na brzino našo, poglej še malo...luči sem najmanj 3 vido.

LP

Objavljeno (popravljeno)

Faca si :rolleyes:

Sam k mi Nemščina neagre :closedeyes:

Popravljeno . Popravil Brejker
Objavljeno (popravljeno)
ebay je zakon (dejansko še nisem nikoli nič brskal po njem :headbang: )

pomoje bom kr use kle naroču, za velik manj kot pa na uradnih straneh :kva2:

Najbollj všečna stvarca:

http://cgi.ebay.com/RS-125-APRILIA-MONO-AM...3%3A18|294%3A50

boš ja... te bo prej minil :D

drgač pa ... kaj pa bi delov s tem ohlinsom??

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!