Brejker Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Štelou prednapetost, vračanje,.... za usako turco posebej (dikalište poseby) Sam zarad filinga, da sm neki nastavu pa da se to čut v vožji :whistle:
JeRn3j Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 (popravljeno) Štelou prednapetost, vračanje,....za usako turco posebej (dikalište poseby) Sam zarad filinga, da sm neki nastavu pa da se to čut v vožji :whistle: eh dej ga no srat... sej vem da neboš kupu, ampak se mi zdi sploh debilno pomislt da bi si kj tazga montiru na rsko :D sploh zato ker smo useen amaterji in tole so pro mortizerji... take nucajo poklicni dirkači, ne pa eni taki mulci k smo mi :D Popravljeno December 4, 2008. Popravil JeRn3j
Brejker Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Sam mudel: OHLINS :worship: Kukr da bi mel masseratija v garaži (alpa: tanouga lemborginija, bugat vejron,...)
apriliaracing Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 pol vrednosti moje aprilije
sesir Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Sam to ne bi kupo,ker ma aprilia že v osnovi za vse tiste,ki jo vozijo več kot dovolj dobro vse.Ko jo prerasteš jo tak!jz si na vseh štelam vilice na RS pa sem samo zadnji amortizer za en al dva obrata bolj na trdo dal in to je!Drugo je,če bi šel tekmovat,pa še takrat bi prej mašino še porihto,al pa amortizer krmila,čisto navaden
Brejker Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 Eno tricky vprašanje za use tiste, ki ste kadarkol ker šraufal RSko (ali tisti, ki mislite, da mi lahko pomagate): PROBLEM: RSka ma tri fazno stikalo za luči na desni balanci. Ko porinm v prvo fazo, bremze luči delajo. Porinm drugo fazo, se pržge tzadna luč in presvetlijo bremzluč. Porin 3jo fazo, se pržge spredna luč in zadnja še kar tako močno sveti, da se bremzluč skoraj ne opazy da žmrka.?! Hvala za odgovore :whistle:
k0ci Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 mislim da imaš narobe vstavljeno zadnjo žarnico (ki je po vsej verjetnosti dvopolna) in pomojem ti v bistvu gori stop luč ko prižgeš luči, ko pa zabremzaš ti pa še navadna parkirna luč zagori, zato se skoraj ne vidi da zagori, če je žarnica pravilno vstavljena pa odlotaj oba + pola na držalu žarnice in ju zamenjaj med sabo
D12J12 Objavljeno December 12, 2008 Opozori Objavljeno December 12, 2008 no mene pa neki zanima :hmm: kje bi se dale dobit take žarnce pa kako se imenujejo preisku sm vs net pa jih ne najdem :glare:
_Fingi_ Objavljeno December 12, 2008 Opozori Objavljeno December 12, 2008 A niso to čist take, navadne, k mal bl modro svetjo? Npr:. http://www.mimovrste.com/artikel/342006031...h7-55w-coolblue
k0ci Objavljeno December 12, 2008 Opozori Objavljeno December 12, 2008 to so parkirne žarnice iz modrih LED diod, naročiš jih na info@acooterkit.com, mislim da pride okoli 4€ komad
D12J12 Objavljeno December 12, 2008 Opozori Objavljeno December 12, 2008 ooo najlepša vama dala :worship:
maato Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 a mi lohk kdo pove kok KM ma odprta rska? pa kok jih ma z arrow izpuhom? pa kok nej bi šla z arrow izpuhom? sori ce ket ze to pise sam nism najdu nikjer..
sesir Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 a mi lohk kdo pove kok KM ma odprta rska?pa kok jih ma z arrow izpuhom? pa kok nej bi šla z arrow izpuhom? sori ce ket ze to pise sam nism najdu nikjer.. Moja je bla l.95 odprta je mela 26kw približno 35konjev.Z arrow je šla 175km/h.V peti prestavi točno 160km/h.Vse po števcu!Z original izpuhom pa ne vem
_Fingi_ Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...t&id=128336 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...t&id=128319 Tole je od Flejmčija, ma kr lepo predelavco.
Brejker Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 A je to slučajn Akrapovičeva delavnca? :blink: (vidu sm jo v motoSIju)
_LuX_ Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 A je to slučajn Akrapovičeva delavnca? :blink: (vidu sm jo v motoSIju) kašna Akrapovičeva delavnica, to je pri Čarmanu iz Medvod
luksy Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 kašna Akrapovičeva delavnica, to je pri Čarmanu iz Medvod tudi pri čarmanu ni tole!
Brejker Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 Gustinčič je pelu svojo CBRko na testiranje: In se sliku z Igorjem, tehniki,... in dau sliko iz TE dlavnce :unsure: bom pobrsku doma...
AKG Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 Ja, to je od akrapoviča delavnca. Tisti k ne veste kako je to ratal vs pa tud ne briga
Brejker Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 Tisti k ne veste kako je to ratal vs pa tud ne briga Nism šteku tega. Ni razumljivo napisan kaj sporočaš
mfink Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 (popravljeno) Moja je bla l.95 odprta je mela 26kw približno 35konjev.Z arrow je šla 175km/h.V peti prestavi točno 160km/h.Vse po števcu!Z original izpuhom pa ne vem a dej ne seri z bučkam k ti bo kdo še verjev. :rolleyes: ti si mew kao 35 konjev, pa sam avzpuh menjan a flamečy jih ma pa 27, pa ma skor čist vse zamenjan. jao jao, mal se prej pozanimej kaj govoriš. Popravljeno December 16, 2008. Popravil mfink
norc 16 Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 a dej ne seri z bučkam k ti bo kdo še verjev. :rolleyes: ti si mew kao 35 konjev, pa sam avzpuh menjan a flamečy jih ma pa 27, pa ma skor čist vse zamenjan. jao jao, mal se prej pozanimej kaj govoriš. flemci jih ima toliko na kolesu. med kolesom in gredjo je pa razlika.
mfink Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 ja pa tut na gredi odprta rs-ka z arow izpuhom nima 35 hp. itak pa štejejo kojni na zadnm kolesu, na gredi jih maš lahko 100, sam kaj če jih na zadno kolo pride samo 80 :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se