Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

če ga boš vzel ven, ne vem s čim boš potem zafilal luknjo

Objavljeno

Štofelc od šampanca(novoleto pa to) Morm odpret use skupy, pa da dejansko vidm zadevo pa bojo takrat odločitve padale. (trenutno je motor čist brez plastik, da se lahko lotim žic za zadnje luči, fergazr,...)

Objavljeno
Zmeram bolj me ma, da bi ga ven pobral. A še vedno se najde kdo (z dobrim argumentom) in me prepriča obratno.

@sesir: Nevem zakaj na vsaki strani blatijo po tebi ko se meni zdiš normalen :?

Očitno sta lih za skupi a :naughty:

Objavljeno
Očitno sta lih za skupi a :naughty:

Ka je te jezi,da se še zdaj ne moreš vozit skupi s skuterji in frčoti,ko ti ta moped ne gre dost in lahko samo preko pc pametuješ.Maš pa ekonomičnega in si najboljši :worship:

Objavljeno
Ka je te jezi,da se še zdaj ne moreš vozit skupi s skuterji in frčoti,ko ti ta moped ne gre dost in lahko samo preko pc pametuješ.Maš pa ekonomičnega in si najboljši :worship:

dej ti se pa res mal pomir :naughty:

Objavljeno
dej ti se pa res mal pomir :naughty:

Bi se mogu ti prej, kukr on! iz tomosa na r6 pa take bedastoče scene :headbang:

Objavljeno
Bi se mogu ti prej, kukr on! iz tomosa na r6 pa take bedastoče scene :headbang:

haha idiot..jst sm meu prej mitota star sem pa 19let tko da mislm da sm zrel za r6 :) vozi se ti raje z rsko pa tiho bodi

Objavljeno
Zmeram bolj me ma, da bi ga ven pobral. A še vedno se najde kdo (z dobrim argumentom) in me prepriča obratno.

z rave-om pravilno nastavljenim ti bo motor pil (manj max6 litrov ). in če se pelješ v 6 in ti obrati slučajno padejo pod 8, ko mu dodaš gas bo normalno potegnil. brez rave-a boš pa moral dol šaltat vsaj do 4.

Objavljeno (popravljeno)
haha idiot..jst sm meu prej mitota star sem pa 19let tko da mislm da sm zrel za r6 :) vozi se ti raje z rsko pa tiho bodi

V profilu piše 17 :worship: Dost swab zate :closedeyes:

Popravljeno . Popravil Brejker
Objavljeno

Rave je fajn imet pri speljevanju in mestni vožnji, pa če ga nimaš maš tisto lukno kot že zgoraj piše. Ko se pa normalno voziš pa ne koristi. Jst ga na svoji 125ki nisem imel, če bi pa bil se pa ne bi nč prtoževal.

Objavljeno
haha idiot.. 19let tko da mislm da sm zrel za r6 :)

Mislt pomen nč vedt. Kolk sezon si pa prevozil z mitotom?

Objavljeno

joj mladič... mi smo se gonil s temi 2T petardami gor pa dol, k si se ti še z apnkami vozu... meu ga je pa 3 sezone če se ne motm...

Objavljeno

probaj se brez ventila u klanec peljati...max 30km/h..sprobano

Objavljeno

jst ga nism meu pa je šlo s sopotnico vred 80 v klanc na rakitni gor ;)

Objavljeno

gre več, gre... samo to ni motor za easy fijakanje do 5k rpm, samo obrate treba prave met :naughty: :P

Objavljeno
joj mladič... mi smo se gonil s temi 2T petardami gor pa dol, k si se ti še z apnkami vozu... meu ga je pa 3 sezone če se ne motm...

Mladič a? :afro2: Če se ne motm sm str glih tok kukr ti :slap: Če so pa usi naloudani s kešom je to vš problem.

P.S. APNko sm vozil mogoče 2x :yawn: ATX na o.c.b. steroidih :yea2:

:winkiss:

Objavljeno
jst ga nism meu pa je šlo s sopotnico vred 80 v klanc na rakitni gor ;)

ja men je sla sam 30 u klanc :D k sm pa ustimu ventil nazaj pa gre isto kt po ravnin

Objavljeno

A mislš da mam jst ta jajc zato k druzga ne bi mogu met? Ti se sploh nimaš kej za oglašat k pešaka tolčeš

Mladič a? :afro2: Če se ne motm sm str glih tok kukr ti :slap: Če so pa usi naloudani s kešom je to vš problem.

P.S. APNko sm vozil mogoče 2x :yawn: ATX na o.c.b. steroidih :yea2:

:winkiss:

Ohoho atx na steroidih a...to pa je mašina fant

edit by k0ci...............strojan, drugič brez žaljivk ker nisem nikjer videl da bi kdo od njiju žalil tebe

Objavljeno

Ti si pa res zadnji, ki boš meni top top top top uglednemu pravniku :P govoril kako pa kaj. Najprej naredi to triletno srednjo šolo v kamniku pol se pa dalje oglašaj :)

gre več, gre... samo to ni motor za easy fijakanje do 5k rpm, samo obrate treba prave met :naughty: :P

ooo armani đins :D

Objavljeno

Sm opravil 4 letno tehnično v LJ. Sedaj študiram na pedagoški, za učitelja Fizike in Tehnike na o.s. šolah :whistle:

Objavljeno
Sm opravil 4 letno tehnično v LJ. Sedaj študiram na pedagoški, za učitelja Fizike in Tehnike na o.s. šolah :whistle:

pa se vedno Aprilio furas ... Ha!

Objavljeno

Zdej jo bl šraufam kot vozim :grim

Objavljeno
A mislš da mam jst ta jajc zato k druzga ne bi mogu met? Ti se sploh nimaš kej za oglašat k pešaka tolčeš

Ohoho atx na steroidih a...to pa je mašina fant

edit by k0ci...............strojan, drugič brez žaljivk ker nisem nikjer videl da bi kdo od njiju žalil tebe

Mah dej k vidi da gre usm na kurac in sesir isto pa namest da bi se ugasnu še kr melje. Sicer pa, jst nism strojAN. Niti se ne pišem tko niti nism podobn komu od njihove familje Tko da buaaaa :D

Na žalost majo v tej državi vsi pravico do svobode govora....k bi jo blo treba nekaterim res ukint

Objavljeno

Ne pozabite, da so vse pravice relativno omejene. Pravica vsakega posameznega subjekta je omejena s pravicami drugih.

Da še povem v tehničnofizikalnem jeziku supermana brejkerja.... ugasni se, ker me spravljaš ob živce :winkiss:

Objavljeno

Mam občutek, da se forum razdvaja na 2 dela.

Na eni strani mamo (smo) folk, ki hoče vseeno spravt iz folka tisti potencjal, da bi forum zaživel...

Na drugi strani mamo pa, no sej imensko ni treba nobenga omenjat (pa čeprav vam ego pravi drugače)

p.s. V podpisu maš še vedno tomosa SM.

Če se slučajno psihično še nisi poslovil od njega.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!