Skoči na vsebino

Aprilia RS 125

moto_freak

Priporočene objave

Mam občutek, da se forum razdvaja na 2 dela.

Na eni strani mamo (smo) folk, ki hoče vseeno spravt iz folka tisti potencjal, da bi forum zaživel...

Na drugi strani mamo pa, no sej imensko ni treba nobenga omenjat (pa čeprav vam ego pravi drugače)

p.s. V podpisu maš še vedno tomosa SM.

Če se slučajno psihično še nisi poslovil od njega.

na eni strani smo stari mački kateri se poznamo že par let, ga tud skup pijemo, se zajebavamo ter vozimo ( polovica jih ima izključene accounte), zato pač reesko piše na stafucov nickname (da ti bo končno jasno) , na drugi strani ste pa eni debilni mladiči, brihtni ko sto mater prek tega foruma, pa še neumni kljub svojim letom (najbl je nate brejker tole letel)...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst ga nism meu pa je šlo s sopotnico vred 80 v klanc na rakitni gor ;)

tvoja RSka je mela itak nickname FTM :D hahah.. to so bli cajti ja :P

navad se

še huj bo hahaha

al pa tut ne. vse je odvisn od lastnika kok bo skrbel zanjo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živjooo :bounce:

Dons sm mal šraufou in prišel do spoznanja da RAVEta nimam :slap: Tam kjer bi moral bit je samo ena ploščica...

Zanima me kam paše tale konektor (slika) ali ima kaj veze z ventilom?!

Malo sem improviziral z tankom, ker sem štelal fergazer... :P a se mi je spraznil akumolator ker sem ga uporabljal za filanje modelarskih baterij :headbang:

Kakor koli že, tukaj so slike:

post-20043-1230472781_thumb.jpg

post-20043-1230472796_thumb.jpg

post-20043-1230472825_thumb.jpg

post-20043-1230472844_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Brejker
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dragi brejker...

to kar si slikov, nam nič ne pove ali imaš ti rave ventil notr ali ne. Če ti je prodajalc reku, da ga ni pol ga ni, ne vem kaj zdej razpravlaš.... Morm pa povedat da maš blazno lepo spucan motor :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če ti jest rečm, da ga not ni: ga not ni :rolleyes:

Un prodajauc je biu pa itq en krivač :headbang:

D je spucan? Mogu bi vidt DTjko od brata :closedeyes: Zadne cajte sm se kr velik vozu (intuzijazem...po dežju pa tako naprej :closedeyes: )

Naj ga spucam in pol k bom šraufu ga nakons šeenkrat obrišm? nebi reku :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a res al kwa :D jest sm ga ze kr gor mew :OK:

:D ... js mam pa use razen rave ploščice je poknala pa je preurejena:D...tk da ploščico iščem že od poletja (kako rabljeno) ker nova pride okrog 120€

...mogoče me tudi pikne da novo naročim :D samo je cena res zasoljena za tisti kos zlitine :winkiss:

Popravljeno . Popravil sonda
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:D ... js mam pa use razen rave ploščice je poknala pa je preurejena:D...tk da ploščico iščem že od poletja (kako rabljeno) ker nova pride okrog 120€

...mogoče me tudi pikne da novo naročim :D samo je cena res zasoljena za tisti kos zlitine :winkiss:

jest pa nwm kwa je...a pise gor ce je rave....jest sam vem d mam an:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni luknja, ploščica je ki pokriva luknjo

@sonda: lahko jo prerišeš in odrežeš-kunknjaš kar doma. Ali pa obris (en papir dej gor pa z kakšnim oljem na prste, pritisni gor) in to neseš nekam kjer režejo kovino na CNC. Priporočeno pa je, da sam kos narišeš v avtoCADu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@sonda: lahko jo prerišeš in odrežeš-kunknjaš kar doma. Ali pa obris (en papir dej gor pa z kakšnim oljem na prste, pritisni gor) in to neseš nekam kjer režejo kovino na CNC. Priporočeno pa je, da sam kos narišeš v avtoCADu

hehe...vse se da samo nebom se js jebal s tem .)

sem najdo na e-bayu sam niso originalne so po tem principu narete ko si ti opisal... 30€ pride + stroški 20€ tk da se še vedno bolj splača ko pe če jo pr nas kupim :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe kk pa ves ce je rave?

najlažje vidiš, če maš gor speljano zajlo ki odpira iz zapira ventil oz. to zajlo poteguje magnetni ventil, ki je ponavadi namontiran pod tankom...

...ti prilepim proti večeru kakšno slikco gor da boš vido...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

komi čakajo da bodo v firmi kateri se obračajo stotisoči € z izdelovanjem,teb eno bogo ploščico rezal. Me zanima kdo ti bo to zrezu ja ... :D

če ti jo pa že izrežejo ti bodo pa več kasiral kot pride original... dejte se zresnt no :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

komi čakajo da bodo v firmi kateri se obračajo stotisoči € z izdelovanjem,teb eno bogo ploščico rezal. Me zanima kdo ti bo to zrezu ja ... :D

če ti jo pa že izrežejo ti bodo pa več kasiral kot pride original... dejte se zresnt no :)

No no, kolega strojnik. Lahko se sprehodiš v staro stavbo v pritličje, kjer ti jo odreže v 5ih minutkah :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najlažje vidiš, če maš gor speljano zajlo ki odpira iz zapira ventil oz. to zajlo poteguje magnetni ventil, ki je ponavadi namontiran pod tankom...

...ti prilepim proti večeru kakšno slikco gor da boš vido...

no dj....sam nwm ce je rave...a je cist navadn ventil

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no dj....sam nwm ce je rave...a je cist navadn ventil

ne najdem mojih slik :krneki: zato sm najdo eno na neto:

na levi maš...magnetni ventil to je tisto zlato(to je ponavadi namontirano na okvir pod tankom) potem pa imaš še zraven zajlo ki je povezana na ploščico, ki jo odpira in obratno(najlažje boš videl če imaš rave po tistem ohišju v katerem je rave ploščica in je namontirano na cilinder......če tega nimaš pa imaš tam gor samo eno ravno ploščico), to črno škatlico na desni moraš pa imeti pod zadnjim zicem...

js ti neznam drugače razložit :rolleyes: upam da boš ugotovil kaj imaš in kaj ne

post-18986-1230586160_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!