Skoči na vsebino

Aprilia RS 125

moto_freak

Priporočene objave

ne najdem mojih slik :krneki: zato sm najdo eno na neto:

na levi maš...magnetni ventil to je tisto zlato(to je ponavadi namontirano na okvir pod tankom) potem pa imaš še zraven zajlo ki je povezana na ploščico, ki jo odpira in obratno(najlažje boš videl če imaš rave po tistem ohišju v katerem je rave ploščica in je namontirano na cilinder......če tega nimaš pa imaš tam gor samo eno ravno ploščico), to črno škatlico na desni moraš pa imeti pod zadnjim zicem...

js ti neznam drugače razložit :rolleyes: upam da boš ugotovil kaj imaš in kaj ne

ja mam uboje ja :) sam a ni to cist navadn izpusn ventil nwm zakwa poj RAVE :lol: ...a pa se ga da nastavlat pri kerih ubratih ga udpira?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No no, kolega strojnik. Lahko se sprehodiš v staro stavbo v pritličje, kjer ti jo odreže v 5ih minutkah :rolleyes:

čak to sam mi lohk :P ne pa navadni laiki :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja mam uboje ja :) sam a ni to cist navadn izpusn ventil nwm zakwa poj RAVE :lol: ...a pa se ga da nastavlat pri kerih ubratih ga udpira?

ja navaden izpušni ventil, pri aprilii mu rečejo RAVE (to sam zato da se sliši kao kaki high-tech imaš v mopedu :whistle: ) in ne, ne da se nastavljat kdaj odpira, to delo opravlja tista črna škatlica

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja navaden izpušni ventil, pri aprilii mu rečejo RAVE (to sam zato da se sliši kao kaki high-tech imaš v mopedu :whistle: ) in ne, ne da se nastavljat kdaj odpira, to delo opravlja tista črna škatlica

jo pizda sm zabit jest to :headbang: ...pa tk povejte d je en in isti shit to :D ...koci thx za pojasnilo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če boš reko na aprilia servis navadn izpušni ventil oz. ploščico ti da tisto ki jo samo not vstaviš pa priviješ gor tisti pokrov...mislim da je tj ventil skos na pol zaprt

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa poliranje fergazerja za lepši in mirnejši pretok zraka pa še neki se gre okoli venturijevega efekta, sam ne vem več točn kaj k že dolg ne spremljam več :) gre pa o hitrosti pretoka zraka in vrtinčenju le tega v fergazerju

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja sm zaslediv neki dize pa to ja. pa igla pomoje

pa zaka bi predeloval...itak bo šou 10km več al pa kaj neboš vredo naredo pa bo še slabš...

pust tko ko je pa ne da neki razderaš, razen če seveda kaj ureže in je potrebno popravit :glare:

pa z dvigovanjem igle neboš nič naredil, kvečjem bo ti ga začelo zalivat

Popravljeno . Popravil sonda
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sonda a kej šraufaš zadne caite?

a se norca delaš :whistle: am...ne šravfam :winkiss:

nimam za kaj, motor lavfa kar je pa tistih malenkosti ko se pojavijo med sezono pa sproti odpravlam...

...aja pa js tk mam mašino nanovo nareto, ma zj okol 500km gor (nov celinder, bat, zavone ploščice, olja, itd.) ---nism pa sam skop delal sem dal mehaniku .) razn menjava olja pa ploščic to sem sam zrihtal...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

u ju3 pa po srauf za na balanco pa nosilc ud zmigovca k mi ga je en buck udlomu :D

reči mu ej ti plača poškodovane dele ali pa ga toži :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

reči mu ej ti plača poškodovane dele ali pa ga toži :lol1: :lol1: :lol1:

ah vec bi placu za postopk kt pa za dele k so bli 22€ :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

fantje hmal bom prodaju ene par predelav mojga motorcka... izpuh jollymoto, pa fergazer 34, karbonske lamele, D.I.D. cist novo zapakerano ketno...

PM ce koga zanima

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

fantje hmal bom prodaju ene par predelav mojga motorcka... izpuh jollymoto, pa fergazer 34, karbonske lamele, D.I.D. cist novo zapakerano ketno...

PM ce koga zanima

lp

navali narode :D

ti flamčy , g. Igor je reku, da ne bo odpuščal 1 mesec nazaj, danes pa berem da jih je 27 odpustu

:nono: povej mu, da to ni lepo , da se je zlagou :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

navali narode :D

ti flamčy , g. Igor je reku, da ne bo odpuščal 1 mesec nazaj, danes pa berem da jih je 27 odpustu

:nono: povej mu, da to ni lepo , da se je zlagou :)

zadeva je drugačna kot ti misliš...

tisti ki so podpisali izjavo da jih lahko kadarkoli odpusti so ostali na delovnih mestih...tisti ki pa niso hotl so jih pa tkaoj odpustil =)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zadeva je drugačna kot ti misliš...

tisti ki so podpisali izjavo da jih lahko kadarkoli odpusti so ostali na delovnih mestih...tisti ki pa niso hotl so jih pa tkaoj odpustil =)

aja pol so pa te novinarji defektni... potem se opravičujem g. pravnik :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!