Brejker Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 ...aja pa js tk mam mašino nanovo nareto, ma zj okol 500km gor (nov celinder, bat, zavone ploščice, olja, itd.) Pridn, Pridn :rolleyes: In kolk si odštel "vevrčkov" za dele + delo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Pridn, Pridn :rolleyes: In kolk si odštel "vevrčkov" za dele + delo? ja 700€ me je prišlo bat+cilinder+menjava, pa še olja pa zavorne ploščice pa nekaj drobnarij dobrih 100€ tak da je nakoncu naneslo na lepin 800€...pa še več bi prišlo če nebi bata in celindra iz nemčije naročil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 (popravljeno) Ebuy-predvidevam Tok sm dau jest za ceu motocikel :glare: Koliko kilometrov je pa mašina imela pred menjavo? Kok pride sam batk + sornik? Popravljeno Januar 8, 2009. Popravil Brejker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 (popravljeno) Ebuy-predvidevamTok sm dau jest za ceu motocikel :glare: Koliko kilometrov je pa mašina imela pred menjavo? Kok pride sam batk + sornik? ej nebi vedo lahko pa preverim če te zanima...mašina je imela 19k km po števcu...samo je blo tako prejšni ko jo je mel mu je zgleda zaribala in je menjal bat nekje pri 15k km...no potem pa ko sm ga js kupo je mel ž 1000km z novim batom pol sm pa še js vozu pa se mi je zdelo da vedno slabše gre pa mašina ni lepo pela pa sm ga pelo mehaniko, ko je pa gr odpr je blo pa razvidno da je en skup delal ko pojma nima...saj se mora bat trdno prilegati cilindru in se meri če se nemotim da desetinke mm...ta bat pri meni pa je mel ogromno lufta uglavnem če malo preteravam je kar letal po celindru uglavnem nareto za en kurc...pol sm se pa js odločo da kar vse menjam in da bo mer :rolleyes: res ni blo poceni samo če bo služlo zej svojem namenu mi nebo žal oz. mi že ni ker motor gre čisto drugače Popravljeno Januar 8, 2009. Popravil sonda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 aja pol so pa te novinarji defektni... potem se opravičujem g. pravnik :) oproščeno ti je :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 res ni blo poceni samo če bo služlo zej svojem namenu mi nebo žal oz. mi že ni ker motor gre čisto drugače Verjamem ja. Jest ga bom zdele na servis pelu, ko dobim plačo. Delavnica je premrzla za pozim šraufat :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nekdo Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 ...mašina je imela 19k km po števcu... Z druge roke ti povem, da jih ima vsaj okoli 10k več. Prejšnji lastnik je motor kupil pri mislim da nekaj čez 20k. Ena izmed prvih stvari, ki jih je bilo potrebno popraviti je bil števec kilometrov, ker ga je prvi lastnik očitno polomil pri tem ko je vrtel kilometre nazaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 he ze nov nosilc gor :D đabest :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Verjamem ja. Jest ga bom zdele na servis pelu, ko dobim plačo. Delavnica je premrzla za pozim šraufat :headbang: Jz sem mojega lani dal kr v dnevno sobo! Moja je sam :eek: ko je domov prišla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Jz sem mojega lani dal kr v dnevno sobo! Moja je sam :eek: ko je domov prišla A reees :worship: Faca :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 A reees :worship: Faca :rolleyes: maš sliko na p.m Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Dei ne mi takih slik pošiljat! :BUA: :klicaj: :klicaj: Že tko mi je dons kolega poslal sliko svoje CBRke, da sem lahko samo :surrender: (ql je model, predam se) give me a break :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 sesir dej še men sliko :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 sesir dej še men sliko :closedeyes: js bi tut to rad vido :rolleyes: pliss :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 sesir mene tud to zanima:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 Fantje to bo pa off topic :topic: :grrr hehe_sei ne :grrr Sam primer sem dau kakšne majo Yamahani :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mopedist Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 (popravljeno) a ma kdo kej pojma od kere aprilije je ta cilinder. Bolj točno me zanima letnik, drgač je cilinder od dirkalne aprilie, sesanje ma čez blok (okol 50Hp)in je kr redka zadeva. Popravljeno Januar 9, 2009. Popravil Mopedist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 (popravljeno) sesir dej še men sliko :closedeyes: js bi tut to rad vido :rolleyes: pliss :whistle: sesir mene tud to zanima:D Fantje to bo pa off topic :topic: Ni ker ne pišema jz ali ti :lol1: Popravljeno Januar 9, 2009. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nekdo Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 a ma kdo kej pojma od kere aprilije je ta cilinder. Bolj točno me zanima letnik, drgač je cilinder od dirkalne aprilie, sesanje ma čez blok (okol 50Hp)in je kr redka zadeva. Dvomim, da ti bo znal kdo, ki še ni videl dirkalne mašine, povedat za kateri letnik gre. Cilinder se precej razlikuje od serijskih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 @sesir: Volk sit, koza cela :rolleyes: @mopedist: Kje si pa dobu ta cilinder :blink: ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D12J12 Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 hey :D mene pa neki zanima :huh: kere žarnice ma uspret aprilia rs 125 2008? vem da je neki H sam nevem kera številka. tnx za odgovore :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Ti piše in na žarnici in na luči na plastiki tam ko pride žarnica not! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 (popravljeno) hey :D mene pa neki zanima :huh: kere žarnice ma uspret aprilia rs 125 2008? vem da je neki H sam nevem kera številka. tnx za odgovore :worship: H1 in H3 to je za letnik 01 vrjetno majo še isto Popravljeno Januar 10, 2009. Popravil sonda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 ei a vam motor kj tezje uzge u teh mrzlih časih pa če že dovg ni biv pržgan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Jz z aprilijo nisem imel nekih problemov!Je pa blo treba dvakrat,trikrat stisnit.Na yamahi tzr125 pa je blo čisto adijo.Če je nisi pozimi prižgal na par dni,ni bilo šans,da bi vžgala drugače,kot,da sem nekoga poklical,da me je rinil gor in dol po ulici dokler ni vžgala!Vsaj 500metrov tiščanja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se