Brejker Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Moja RSka je na servisu, tko da se dela na tem, da bo užigala kot urca :whistle: Gledu sm na ebayu.uk za bati,... pa je izbira zloo boga, na nemškem se več najde, sam k nimam pojma o nemščini :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Jz z aprilijo nisem imel nekih problemov!Je pa blo treba dvakrat,trikrat stisnit.Na yamahi tzr125 pa je blo čisto adijo.Če je nisi pozimi prižgal na par dni,ni bilo šans,da bi vžgala drugače,kot,da sem nekoga poklical,da me je rinil gor in dol po ulici dokler ni vžgala!Vsaj 500metrov tiščanja! jest sm se dons tud najbl jebu...poj na konc sm pa ugotovu d nism dost zauga udpru :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 da sem nekoga poklical,da me je rinil gor in dol po ulici dokler ni vžgala! Te čist razumem :rolleyes: Le da mam jest brata, da me lahko rine. Sei ko pa on nek v kakšni grapi ustane, ga pa jest z ATVjem vn vlečem :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Nazadnje sem rinil svoj Trial ko bik :headbang: :headbang: Crknil v neki grabi.Pol so po mene prišli kolk so lahko.Pol se je avtuz tam vgreznil :headbang: :headbang: 4ure jebanja.Pol pa pridem domov in vidim,da je en kreten,ki se je vozil potegnil "chooke" na uplinjaču in zato ni vžgal več :headbang: :headbang: Sem bil tolk jezn,da sem ga kr prodal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Nazadnje sem rinil svoj Trial ko bik :headbang: :headbang: Crknil v neki grabi.Pol so po mene prišli kolk so lahko.Pol se je avtuz tam vgreznil :headbang: :headbang: 4ure jebanja.Pol pa pridem domov in vidim,da je en kreten,ki se je vozil potegnil "chooke" na uplinjaču in zato ni vžgal več :headbang: :headbang: Sem bil tolk jezn,da sem ga kr prodal! haha zajeban tale "chooke" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mopedist Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 @sesir: Volk sit, koza cela :rolleyes: @mopedist: Kje si pa dobu ta cilinder :blink: ?! Heh, vse se dobi :D, mamo 2 doma, en brez nikasila drugi nikasilan pa še od honde RS 125 nov cilinder. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 navali narode :D ti flamčy , g. Igor je reku, da ne bo odpuščal 1 mesec nazaj, danes pa berem da jih je 27 odpustu :nono: povej mu, da to ni lepo , da se je zlagou :) eh teh 27 je blo tko al tko za dolocen cajt pa se gnili so bli. drek mešal. a ti bi jih pa uzel, pa ceprav ga stanejo huh 18€ na uro? nebi rekel, sploh pa ne v teh cajtih. vsak dan je slabij. :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 _a ima kdo kakšno povezavo do slovenske "prodajalne" rezervnih delov za Aprilie? Rabil bi vedt koliko stane BAT tko v trgovini, da si izračunam, ali se mi bolj splača kupt bat preko luže al si ga naročim pri serviserju?! Hvala Matej Ogrinec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker125 Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 _a ima kdo kakšno povezavo do slovenske "prodajalne" rezervnih delov za Aprilie?Rabil bi vedt koliko stane BAT tko v trgovini, da si izračunam, ali se mi bolj splača kupt bat preko luže al si ga naročim pri serviserju?! Hvala Matej Ogrinec neki maš tule, tu sn js naročil, cen ne piše zraven, lahk ga pa pokličeš pa ti predračun pošlje http://www.moto-nautika.com/v2/index.php?id=260 pa tule še je neki http://trgovina.cilinder.si/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Hvala za linke :worship: Ravno sem izvedel, da ima bat narejenih 3500Km :rolleyes: Tako, da na mojo srečo nebo potrebna menjava :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Sem razsposlal maile vsem večjim servisno-prodajno podjedjem. Največ imam možnosti pri motoraju :closedeyes: Bomo vidl kakšne bodo cene... Upam da niske_sej si hočm kupt kombinezon :whistle: Ne za bordat_za kolenčkat, da smo si na jasnem :P Komaj čakam topel asvalt, da grem(O) preke Bledu, Bohinju, Golici, Marijo reko, Kačje ride, nzai grede pa na Zbilje šmekat :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Januar 13, 2009 Deli Objavljeno Januar 13, 2009 fantje...a ma gdo idejo kje bi dobil belo plastiko za cez luc..da nebi bila rdeca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
payback Objavljeno Januar 13, 2009 Deli Objavljeno Januar 13, 2009 a ma slucajn kdo za prodat rave ventilda pase na aprilo rs 125 letnik 06 al pa de pozna kerga?????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 @ my man anzer: Kako napreduje pokrov, da sovoznika čist zjebeš? :naughty: a :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 @ my man anzer: Kako napreduje pokrov, da sovoznika čist zjebeš? :naughty: a :rolleyes: no ja pocas bom neki skp spocov :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 In kok si že delč? Si iz stiropora že zbrusu u nulo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urban K. Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Tale pa obvlada po zadnji z RS 125: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 (popravljeno) Šraufat je resss lepo, a sam če nebi blo tko mrzlo...mal sm stisnu zobe pa sm zdržu :rolleyes: Vs navdušen sem prišel iz Verone, pa sm sklenu kej PRODUKTIVNEGA narest :whistle: Krivil sem: Tačka za prestavljat je bila skrivljena tako, da ko si prestavljal v višjo se je zataknila ob vzvod za menjalnik :headbang: (zaradi tega sem imel tudi težave pri testiranju max speeda ker nisem mogel prestavt v šesto prestavo :krneki: ) Ročico sem vzel dol, jo na "šraufštoku" segrel s brenerjem(spremeni se molekulska struktura materjala ki omogoča lažje oblikovanje) in ukrivil... (lesena kladica in gumjasto kladivo sta mi zelo pomagala) Rezultat? Poravnal sem "v nulco" .) Ko sem bil s delom zadovoljen sem vrgel v hladno vodo da sem zakalil vse skupaj :grim (kovina potem postane trda in krhka_kot Carbon :xx: ) Ročka za sprednjo bremzo. Iz neznanega razloga je bila ročka mooočno ukrivljena na ven :? (ni bilo nobenih sledi padca tako nimam pojma kako je lahko do tega prišlo) Ročke NISEM vzel dol ker je bil šrauf, ki jo drži "zabetoniran" in sm ga kar nekajkrat posnel preden sem obupal nad njemu :( Snel sem vse komande, ročko za gass... In ponovil vajo :D Nisem ujel prave krivine od ročke za sklopko ker je bila ročka na motorju in je nisem snemaval :slap: Segreval sem 2x.(kalil nisem, ker če bi padel na ročko jo bom le zvil in se nebo zlomila) In kaj mi je ratal? Ročko sem pokrivil tako, da imam profilirano okoli kazalca in sredinca :kva2: B) Prsta padeta v vdolbine kot ulita :D :P Ni ravno estetsko_je pa praktično (kar je na prvem mestu) Slike sledijo! Zdei pa vsm metroseksualcem priporočam, da grejo v garažo in vsaj zategnejo vse šraufe kar jih majo_če že druzga ne :lol: Have fun with that_O.C.B. :winkiss: Popravljeno Januar 19, 2009. Popravil Brejker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 dobr znaš ti kalit :worship: si že sploh vidu ko se to dela? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Discovery chanel :rolleyes: Hehe_sei ne... V šoli smo mel predmet Strojništva. In pol iz tm velik črpam :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Pejd si rajš pogledat k enmu ki se s tem ukvarja. Ker če z brenerjem pogreješ pa daš v vodo je potem še slabše kot če nebi kalil. Kali se postopoma na nižjo temperaturo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Ta cajt k sm se jest izživljal nad ročko je že vsa toplota šla :unsure: Sam še "prdnl je mal" :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 pol so ti zihr povedal da struktura ni nikol vec ista tko da se ne cudi ce ti bo kdaj rocka za bremzo v roki ustala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 Ne čudi se, če mi ne bo :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 Brejker v kako šolo pojdi... nimaš nobenga ne praktičnega ne teoretičnega znanja ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se