Brejker Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) Mal sm študeru tole moio ročko... Če poč, poč na najtanjšimu delu. Je res? Se prav, da mi ostane še tistih 4,5cm za skrajno silo... Sm testiru stiskat ročko. S cvicangam, lesenim blokom, še fotr je probu (pa ni mejhn) in vse kaže, da je narjen ql. Kurc pa šparanje :headbang: (ne vrti se men use okol keša) Nek morm svoj podpis na motorju pustit (ali pa sebe nek v enih ridah proti Golici.... :unsure: ) In te kolegi vaši.... Še zdei nevem kko so oni to krivil!? Če po istmu postopku kakršnim sem jest to naredu, me bote prepričal. Fizične dokaze kko je kdor kol že krivil ročke in se potem ponesrečil ZARADI ROČKE... Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil Brejker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 ... vse od vsakogar :D Valda-bratstvo in edinstvo @Jerry: Mislm pa, da te v eni temi že prav nestrpno čakamo na tvoj odgovor :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 žalostno je da za 25€ ogrožaš svoje življenje... :closedeyes: drgač pa ne vem kaj bi rad vedu? kaj sm šravfu vse? al kaj hočš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 @Jerry: Mislm pa, da te v eni temi že prav nestrpno čakamo na tvoj odgovor :closedeyes: Pozab, je že mim nek na Vrhnk... Ogrožam se vsakič ko se odpeljem od doma :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej17 Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 samo zarad ročke se ni ponesrečo ,prej zarad neprimerne hitrosti ,cestišča, ročko se ti itq odkrhne ko padeš ...drgač pa zakalil si vredu ..še bolš bi blo da bi jo zakalil v olju samo tut tak ni slabo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 samo zarad ročke se ni ponesrečo ,prej zarad neprimerne hitrosti ,cestišča, ročko se ti itq odkrhne ko padeš ...drgač pa zakalil si vredu ..še bolš bi blo da bi jo zakalil v olju samo tut tak ni slabo... Hvala, za dober odziv. To z oljem sem pa čisto pozabil :unsure: A ko sem končal z modifizeranjem je bila temperatura ročke že okoli 120-130stopinj celzija, tako kaljenje ni imelo PREvelikega učinka. (po končanem segrevanju je bila temperatura ziher blizu 600 ali več) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 ej Brejker poglej do kam se tti zasuče :D :D :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=96gdw_d7S1Q Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 :blink: :blink: :blink: (Kilometrov ma pa za skor polovico manj kot jaz) :doze: :doze: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 ej Brejker poglej do kam se tti zasuče :D :D :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=96gdw_d7S1Q ma dej to so v pizdi obratomeri :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Ma ceu filmčk je sFakean :rolleyes: :P Še neki... Folk se zbije z motorjem. Logično. Ma praske po plastiki. Logično. Se skita in pobarva. Logično. A zakaj tok folka barva na ČRNO :slap: . Nelogično al folk nima okusa za barve? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 unmu se zih zato tok navije k ma srebrne barve auspuh...djte me popravt ce se motm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 No da še jest pustim svoj kakec tukaj...Brejker to, da si dejansko tok požrešen, da ne daš za ročko 25€ je pa totalna bedarija. Ti jo lahko testiraš kolikor hočeš, ko se ti bo enkrat na cesti zlomila v kritični situaciji boš pa potem po forumu jokov, pa da je slab material za ročke pa bla bla bla... In tisto, da boš z zadnjo bremzo in prestavam zbremzov...Sanjej, nimaš 4-taktnega motorja, da bi bilo metanje prestav dol toliko učinkovito, da bi lahko varno zavrl, če boš pa preveč stisnil zadnjo bremzo se boš pa zapeljal po boku, ker ti bo zadnji konec odneslo počez... Mogoče si res svojeglav ampak toliko ljudi ti je že reklo in še marsikdo ti bo, da pri takih stvareh ni za šparat...tako kot pri gumah ne! Sicer pa, zaradi mene če se greš takoj razlimat na Ride, ampak, če spotoma še mene snameš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Prevzemam odgovornost. Na forumu bom pa pisu, kok se ročka hudo obnese na prstu :winkiss: Zakaj: Ker je naprofilerana :P A ma kdo tako-po meri narjeno? Noben kle na forumu. Res, da večini ni problema dat 25e za ročko... Men je... Jebi ga_taka je moja filozofija. Mam tud folozofijo: Da upam, da bom čim večkrat po tleh ubrisou in da se bom od padca ČIM več naučil, da bom vedel za v naprej. Če mi med temi "experimenti" ne uspe ročke zlomt_jo bom prodal naprej z motorjem :unsure: Če mi pa use zbit ŠE kkšnga druzga udeležnca... Si nebi mogel odpustiti. p.s. Ti ga kar pusti :closedeyes: (kakca mislm) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Namesto, da bi se iz napak drugih učil, se bo on na svojih padcih, hahaha... Problem ti je dat 25€ za ročko, nebo ti pa problem dat nekaj 100€ za popravilo škode, nastale ob padcu...Svašta uglavnm :lol1: Bolš, da grem iz te teme, čene se bom še smejat začel... P.S. po tleh boš ornk obrisal samo enkrat potem ti pa nikoli več nebo prišlo na misel, da bi izjavil tako bedarijo, da upaš, da boš šel čimvečkrat po tleh...Verjemi, govorim iz lastnih izkušenj, ko sem se 4 leta nazaj polomil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Ne ne__sam iz teme ti pa res ni treba jit... Če pa že greš: Boš vedno dobrodošel :rolleyes: Na napakah drugih... Naj pol Jerya poslušam? NOT :headbang: (no hard feelings Jernej_just example) Škodo, bom sam popravlu_če ti še ni kapnl :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Pridi k meni, ti zašvasam.ha, ha :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Ne ne__sam iz teme ti pa res ni treba jit...Če pa že greš: Boš vedno dobrodošel :rolleyes: Na napakah drugih... Naj pol Jerya poslušam? NOT :headbang: (no hard feelings Jernej_just example) Škodo, bom sam popravlu_če ti še ni kapnl :unsure: Aha_če_boš_vilice_poškodoval,_sklepam,_da_boš_sam_nove_naredil,_okvir_pravta ko? _Najbolje,_da_odpreš,_kar_tovarno_in_pričneš_z_izdelovanjem_motociklov,_znanj a _ti_očitno_ne_primankuje... Sicer pa to tudi ni moja stvar, zaradi mene počni kar hočeš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Če bi zvil kkšn ključen del motocikla, bi verjetno prej v mavcu ležal v postli, kot pa skušal popravt. V mislih sem imel: praske, razspoke, lonec, luči,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Če bi zvil kkšn ključen del motocikla, bi verjetno prej v mavcu ležal v postli, kot pa skušal popravt.V mislih sem imel: praske, razspoke, lonec, luči,... Brejker daj enkrat se bomo poleti skup dobli z motorji kr bi te res rad spoznal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Brejker daj enkrat se bomo poleti skup dobli z motorji kr bi te res rad spoznal :D intimno srečanje ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Ne ne__sam iz teme ti pa res ni treba jit...Če pa že greš: Boš vedno dobrodošel :rolleyes: Na napakah drugih... Naj pol Jerya poslušam? NOT :headbang: (no hard feelings Jernej_just example) Škodo, bom sam popravlu_če ti še ni kapnl :unsure: ne mene v tvojo juho zdej mešat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 (popravljeno) intimno srečanje ? :D Ne. Skupno divjanje po cestah :evilgrin: Absolutno pa pred tem: sok Po tem: sok ;) Popravljeno Januar 28, 2009. Popravil Brejker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker125 Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 Prevzemam odgovornost.Na forumu bom pa pisu, kok se ročka hudo obnese na prstu :winkiss: Zakaj: Ker je naprofilerana :P A ma kdo tako-po meri narjeno? Noben kle na forumu. Res, da večini ni problema dat 25e za ročko... Men je... Jebi ga_taka je moja filozofija. Mam tud folozofijo: Da upam, da bom čim večkrat po tleh ubrisou in da se bom od padca ČIM več naučil, da bom vedel za v naprej. Če mi med temi "experimenti" ne uspe ročke zlomt_jo bom prodal naprej z motorjem :unsure: Če mi pa use zbit ŠE kkšnga druzga udeležnca... Si nebi mogel odpustiti. p.s. Ti ga kar pusti :closedeyes: (kakca mislm) velikrat ti ne bo ratal :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 intimno srečanje ? :D ti si cev intimn... sj boš zravn šov ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 ti si cev intimn... sj boš zravn šov ;) Mah če že siliš no ok :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se