k0ci Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 KLIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 KLIK evo glej kok je koči prjazn... reci hvala koči :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 Jolly Moto, OEM Piston, Ram Air Filter, 15-40 Gearing, DID Chain, Fully Insulated HT Lead, Braided Goodrige Brake Lines, ARD Solo, DB Screen, Headligh Cover, Sat Flush With BodyWork, Halo Rings, LED Arrow Indies, Custom Painted Wheels, Custom Painted Caliper's and All Body Work In Fresh Gloss Black. kva ma ta use pa mu se zmer zihr negre 180 :D mater... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 če mu rečeš bo sigurn reku da gre ene 210 po števcu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 Jolly Moto, OEM Piston, Ram Air Filter, 15-40 Gearing, DID Chain, Fully Insulated HT Lead, Braided Goodrige Brake Lines, ARD Solo, DB Screen, Headligh Cover, Sat Flush With BodyWork, Halo Rings, LED Arrow Indies, Custom Painted Wheels, Custom Painted Caliper's and All Body Work In Fresh Gloss Black. kva ma ta use pa mu se zmer zihr negre 180 :D mater... ja sej ne more it, kaj pa sploh ma predelano, tisto kar je označeno (bold) mu lahko da kaj pri končni, drugo je pa itak šminka oz. predelave zavor.......OEM piston je pa itak originalen (Original Equipment Manufacturer) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janezjeleb Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 Koci najlepša hvala XD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitiž46 Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Spomladi razmišljam da bi se odločil vzet ven cevke iz airboxa, pa me zanima, kako se bo tole kaj obneslo, o tem se je govorilo že ogromno, ampak je veliko različnega napisanega in človek na koncu ne ve kako in kaj :whistle: cevke bi ven pobral zaradi boljšega zvoka, ampak nočem da bi motor dobival preveč zraka pa da bi še kaj zaribalo :headbang: dizo mam 125, nevem pa, če se da kje štelat zrak na fergazerju. Vem, da obstaja en mali šraufek ki naj bi imel nekaj v zvezi z zrakom, ampak nevem če se da potem s tistim šraufekom porihtat če bo moped dobival preveč zraka :blush: Če kdo točno pozna funkcijo tistega šraufeka naj mi prosim pove, pa tudi izkušnje z ven vzetimi cevkami so dobrodošle :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Cevke v airboxu? :blink: Kater letnik voziš? Jest mam box iz dveh delov. Podn vmes je en sloj pene in pokrov v katerem je luknja za dovod zraka. To je to-nobenih cevk nimam?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitiž46 Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Cevke v airboxu? :blink: Kater letnik voziš? Jest mam box iz dveh delov. Podn vmes je en sloj pene in pokrov v katerem je luknja za dovod zraka. To je to-nobenih cevk nimam?! letnik 06 je :rolleyes: aia pa cevke mam tam kot ti praviš da je luknja za dovod zraka, verjemi, tudi pri tebi ni že on nekdaj samo luknja, ker so bile tam učasih noter še gumijaste cevke, ki jih je nekdo ven pobral :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Sem našel: http://www.easyparts.nl/showdrawing/1235/2...99/Air_box.html Ah, piše da je to za 11Kw :rolleyes: :evilgrin: Pomoje bom rajš kei sam iz Carbona naredu_upam da se bo poznal kej nadtlaka?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Spomladi razmišljam da bi se odločil vzet ven cevke iz airboxa, pa me zanima, kako se bo tole kaj obneslo, o tem se je govorilo že ogromno, ampak je veliko različnega napisanega in človek na koncu ne ve kako in kaj :whistle: cevke bi ven pobral zaradi boljšega zvoka, ampak nočem da bi motor dobival preveč zraka pa da bi še kaj zaribalo :headbang: dizo mam 125, nevem pa, če se da kje štelat zrak na fergazerju. Vem, da obstaja en mali šraufek ki naj bi imel nekaj v zvezi z zrakom, ampak nevem če se da potem s tistim šraufekom porihtat če bo moped dobival preveč zraka :blush: Če kdo točno pozna funkcijo tistega šraufeka naj mi prosim pove, pa tudi izkušnje z ven vzetimi cevkami so dobrodošle :rolleyes: Pri 125 dizi nebi smelo bit problemov. drugače pa šrauf za zrak čist noter privij. Potem pa po kakih 300km pregledaj barvo svečke. Seveda jo zdaj vredi spucaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitiž46 Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Sem našel: http://www.easyparts.nl/showdrawing/1235/2...99/Air_box.html Ah, piše da je to za 11Kw :rolleyes: :evilgrin: Pomoje bom rajš kei sam iz Carbona naredu_upam da se bo poznal kej nadtlaka?! ma mislim da ma tud odprta verzija cevke noter, sam 11kW ma eno cevko zamašeno :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitiž46 Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Pri 125 dizi nebi smelo bit problemov. drugače pa šrauf za zrak čist noter privij. Potem pa po kakih 300km pregledaj barvo svečke. Seveda jo zdaj vredi spucaj Aha hvala, se pravi tisti šraufek je dejansko za štelat zrak na vseh obratih :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Motosi me je včeraj prepričal, da je pametno že začet šparat za nove gume! Pneumatike: Imam Mitchelin pilot. Zadaj le še kakih 3mm dezena. Ene par 100Km bojo še zdržale, a bi se vseeno varno počutil če bi vedel, da me doma čaka nov komplet gum :rolleyes: Bekslam med: Dunlop: - Sportmax Road smart -Sportmax Qualifier _Rad bi nabil čim več kilometrov letos. Tako, da se nagibam proti road smartu, ker je "šprtno turistička" guma. A je dražja! _Obenem bi vozil na robu in tako Qualifierke obul,... Cenejša p.s. Koliko Km naredite v sezoni? V kakšnih gumah? Kaj mi priporočate? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Motosi me je včeraj prepričal, da je pametno že začet šparat za nove gume!Pneumatike: Imam Mitchelin pilot. Zadaj le še kakih 3mm dezena. Ene par 100Km bojo še zdržale, a bi se vseeno varno počutil če bi vedel, da me doma čaka nov komplet gum :rolleyes: Bekslam med: Dunlop: - Sportmax Road smart -Sportmax Qualifier _Rad bi nabil čim več kilometrov letos. Tako, da se nagibam proti road smartu, ker je "šprtno turistička" guma. A je dražja! _Obenem bi vozil na robu in tako Qualifierke obul,... Cenejša p.s. Koliko Km naredite v sezoni? V kakšnih gumah? Kaj mi priporočate? Obe gumi bosta zdržali dovolj kilometrov, ker ni ravno neke brutalne moči, da bi gumo tako zelo požiral. Kaj je pa zate vožnja na robu, je pa tudi odvisno od posameznika. Drugače pa rang kilometrine je cca. 15000km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Ti pa tvoj dunlop :alien1: Sportmax Road smart kr ne devaj gor!kot sem že enkrat napisal na 125ccm ni take grozne potrošnje,da bi moral to gledat.Sigurno pa mora bit športna guma in ne turistična! Mislil,da ima dunlop Širnik najceneje pa še pošljejo ti ga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 (popravljeno) Motosi me je včeraj prepričal, da je pametno že začet šparat za nove gume!Pneumatike: Imam Mitchelin pilot. Zadaj le še kakih 3mm dezena. Ene par 100Km bojo še zdržale, a bi se vseeno varno počutil če bi vedel, da me doma čaka nov komplet gum :rolleyes: Bekslam med: Dunlop: - Sportmax Road smart -Sportmax Qualifier _Rad bi nabil čim več kilometrov letos. Tako, da se nagibam proti road smartu, ker je "šprtno turistička" guma. A je dražja! _Obenem bi vozil na robu in tako Qualifierke obul,... Cenejša p.s. Koliko Km naredite v sezoni? V kakšnih gumah? Kaj mi priporočate? qulifer vzami. ne pa pričakovat da bojo celo sezono zdržale. boljše dvojne gume kupit ko pa šparat na njih in potem dat za popravilo 1400 eurov(preizkusil na svoji koži) Popravljeno Februar 7, 2009. Popravil norc 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Ti pa tvoj dunlop :alien1: Sportmax Road smart kr ne devaj gor!kot sem že enkrat napisal na 125ccm ni take grozne potrošnje,da bi moral to gledat.Sigurno pa mora bit športna guma in ne turistična! Mislil,da ima dunlop Širnik najceneje pa še pošljejo ti ga Kaj je z dunlopom narobe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Kaj je z dunlopom narobe? Apsolutno nic. Na vseh motorjih jih imam razen na Hondi imam Michelin Dragon EVO. Popolnoma zadovoljen. Edin se Qualifier bi letos rad sprobal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Mislil,da ima dunlop Širnik najceneje pa še pošljejo ti ga Mam Sitarja v Kamniku :rolleyes: ne pa pričakovat da bojo celo sezono zdržale. Ne pričakujem :evilgrin: Kaj je z dunlopom narobe? To so že mal interne fore, k jih nemore usak razumet :krneki: @sesir: Mam your favorite Pirelli na chopperju. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 a širnik centrira tud gume???al samo prodaja??? am...a je to tisti iz radelj ob dravi??? pa kakšne ma cene? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Širnik ma baje najceneje!Nisem pa prepričan,ker jz kupujem pirelli drugje...Ma pa montažo tudi,itak! O dunlop smo že debatirali....Men je pač od vsega zakon pirelli in ne glede na motor in denar bom vedno imel vsaj sprednjo gumo pireli!Pa verjemi,da sem človek,ki rad sproba različne stvari.Čelade sem mel tud že ful firm in do zdaj prisegam na Arai.Zdaj pa sem naročil bmw,da sprobam še to!Upam,da bom zadovoljen,če ne pa se res vrnem na Arai in ga ne prodam več! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 Mešanje olja: A ma rska kkšno elektronko za dozirat olje al je zadeva krmiljena mehansko? Zakaj: Dele sm jo užgou in vn tak oblak dima, da čist brez veze :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 (popravljeno) Neko štelanje ima,ker so nmeni kao na sevisu naštimali na največ.Vem pa ne...Itak pa mal bolj kadi,ko neki časa stoji,pa še mrzlo je... Popravljeno Februar 10, 2009. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 Mešanje olja:A ma rska kkšno elektronko za dozirat olje al je zadeva krmiljena mehansko? Zakaj: Dele sm jo užgou in vn tak oblak dima, da čist brez veze :unsure: pumpa je mehansko krmiljena preko zajle za gas, več gasa ko daš bolj se odpre pumpa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se