anzer Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 pismo brejker pa tak mehanik ;) ...k das levo plastiko dol...vids eno tako sivo skatlco prvito gor z inbusi...no tm not je pumpa...pa odpri pa mal poglej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 pismo brejker pa tak mehanik ;) ... Dejmo času, čas! Tud ATXa nism znou "v miže razstaut" do tazadnga šraufa, tkoi k sm ga dobiu :closedeyes: Nasploh je pa rska druge sorte špas. Tko, da je bolš če se prei pozanimam. Vlik se zadne čase ukvarjam na Lowriderju, tko, da trenutno šraufam bolj HEAVY METAL :evilgrin: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 evo fantje...sm novi član v klubu zaribanih maššin pri RS 125 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker125 Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 evo fantje...sm novi član v klubu zaribanih maššin pri RS 125 Rabiš cilinder :D ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Rabiš cilinder :D ? ei u pondelk pelem na servis pa mi je tip reku d mi lohk obnovlenga za male pare da..pa je reku d je cist isto vzdrzlijiv kt nov....drgac pa jeba use skp an.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 evo fantje...sm novi član v klubu zaribanih maššin pri RS 125 dobro došel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 dobro došel hvala za tvoje sočutje :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 hvala za tvoje sočutje :worship: kaj se popraviala tiče ti nepriporočam samo menjati celindra. Ampak prvo poišči napako zakaj je zagrablo. Pa ful ti priporočam da menjaš ojnico. ker drugače se zna zgodit da bo za kakih 3-5k km spet zagrablo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 točno tako, upoštevaj nasvet norca, da ne boš kot jaz :whistle: drugače pa zaribana rs ali mito nista nič takšnega, jaz na avtu na 20k km menjam olje, tukaj pač menjaš cilinder in bat, če nimaš sreče še prej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 a vi ne znate pravilno ravnat z motorjam? kuko vm lohk kr skos neki ribne.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 ...uf...tut js sem že menjal celinder in bat tak da nič takega...sicer meni ni zaribal ampak je tresel in sem ga peljal na servis (Moto Mario v Velenju) kjer je ugotovil da je bat kar tako letal po celindro ker tisti ki je mašinu skup delal pred menoj pojma ni mel...pa še puša je bla v cilindro nova...uglavnem nareto do k....; samo je pa zj užitek ko vžge iz prve, pa kompresija čist druga... ...me je pa strah da zdej ko je vredo nareto da nebi ribno, ker nevem kaj je oni prejšni delal oz. zakaj mu je ribnil kar mu pač je ko sem zvedel (tudi iz foruma) in po cilindru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 kaj se popraviala tiče ti nepriporočam samo menjati celindra. Ampak prvo poišči napako zakaj je zagrablo. Pa ful ti priporočam da menjaš ojnico. ker drugače se zna zgodit da bo za kakih 3-5k km spet zagrablo hehe....nebom jest nč štimu...dav bom na servis pooblaščen pa čao...d mi oj še živce to žre k se bom jebui pa k nao hotl uzgat pa te scene.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 jaz na avtu na 20k km menjam olje Ti to resno? hehe....nebom jest nč štimu...dav bom na servis pooblaščen pa čao...d mi oj še živce to žre k se bom jebui pa k nao hotl uzgat pa te scene.. eni pa imate denarja ko solate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Ti to resno? eni pa imate denarja ko solate ja lej...nam se sam spusu u neki tazga kar mi je tuje ce bi bla ksna 6ka bi blo navadn...tk pa ni sanse an...nj se kr tm poj zajebavajo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Ok sej ne rečem,da bi sam šravfal.Ampak,da bi vse dele sam nabavil in potem nesel samo enemu "mojstru"skup naredit to pa ja!Ne pa original servis,ko te ne bodo kaj druga,ko "vdrapnali"po žepu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Lahko pa ga pelješ unemu tu,našemu,najpametnejšemu,ko je iskal po mašini uplinjač :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 (popravljeno) Lahko pa ga pelješ unemu tu,našemu,najpametnejšemu,ko je iskal po mašini uplinjač :headbang: hehe...ne me jebat...a res al ka :worship: svaka čast :yea1: aja...js sm dobo dele iz nemčije...mi je AJ pomahal naročit...poceni pa mojster ko je sestavljal je rek da je celinder kvaliteten....samo mu moreš starega poslat...ker kolikor sem ga jaz razumel majo gor firmo ki se samo s cilindri ukvarja in da ne delajo celih novih ulitrkov te popravijo in res kot orig. :D oz. do zdej je vredo saj sem naredil šele 250km po generalni tak da svoje bo še pokazal Popravljeno Februar 13, 2009. Popravil sonda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 hehe...ne me jebat...a res al ka :worship: svaka čast :yea1: Nisi videl tega?Pol je pa še lani brejkerju to slikico nalimal!Sej je vse v tej temi.No sicer se bo pa razjezil čim to vidi :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 evo fantje...sm novi član v klubu zaribanih maššin pri RS 125 :blink: Ne sledim ti (mal tud zrd tega k sm kadu zdele). A si se šu furat k te je sonce privabu, pa ti ribnl in si pelu do enga k ti zrihta eno DRUGO rsko k je wanabe poštimana? (sei čist možn, da sm pozabu kai točno si napisal in kozle streljam) Ali si mel že prej ribnno pa si se šele dans odloču to razglast (si se krivga počutu k je udzun sonce?) Kako napreduje scena, da se "sovozniki" v tla mečejo? a vi ne znate pravilno ravnat z motorjam? kuko vm lohk kr skos neki ribne.. Dost smo neumni anede :slap: :OK: Zweitakt :music3: ga mal scratcha na vsake tok časa :surrender: ja lej...nam se sam spusu u neki tazga kar mi je tuje ce bi bla ksna 6ka bi blo navadn... Do tja boš še pršu. tk pa ni sanse an...nj se kr tm poj zajebavajo.. Moj bratec je klical na uradni servis za Yamaho. Sei je razdru celotne vilce a nekaj se mu je zataknilo, ker ni imel "posebnega ključa" ( to je narjen tko, da nimaš šans če hočeš doma kaj popravit_enduro se itq doma šraufa, ker so usi eni hard core specjalci ) In na njegovo začudenje se mu oglas ŽENSKA ki mu use razloži kko se to razstavi a mora k NJIM prnest, da mu odšraufajo in dajo semeringa not. Ok si reče: semering je tam isto 8€. Ni mu pa povedala, da je ura dela na servisu 30€ :blink: No coment. Lahko pa ga pelješ unemu tu,našemu,najpametnejšemu,ko je iskal po mašini uplinjač :headbang: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Ni mu pa povedala, da je ura dela na servisu 30€ :blink: Po mojih inf. hočejo med 30 in 45eu.Tako,da jz bi sigurno nabavil dele in peljal enemu ala "brumer"da mi skupaj naredi.Ti pa nared kak češ oz. kolk maš dnara! @brejker ker je že uno slikco pripopal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 @brejker ker je že uno slikco pripopal? Kero slikco? Sei si mislu jerrija v unmu postu? Al mene? Neštekam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Ma ja "jerri" ja nisem se mogu spomnit,kdo te je poslal na mašini uplinjač štelat :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Ti to resno? ja in kaj to takega, na števcu odšteva kilometre do servisa, ko pride od 20k do 0 se na števcu nariše ključek in avto gre na redni servis (menjava olja, filtra,... ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Ma zabluzo sem mam kr mojga v glavi,ko moram še na 10.000km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0b5353n Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 a kdo menja aprilio 125 za hyosung comet 125 letnik 2004 ...17.000 prevoženega več informacij na PM Lahko tudi z mojim doplačilom. L.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se