sesir Objavljeno Februar 19, 2009 Deli Objavljeno Februar 19, 2009 norc16 ti si tisti ko me je takrat na bizeljskem vprašal,če mu dam R1 peljat,ko se je aless z njo po zadnjem peljal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0b5353n Objavljeno Februar 19, 2009 Deli Objavljeno Februar 19, 2009 jaz sem popizdil ko sem pičko vozil. To te ja roke začnejo bolet od tiste umirjene vožnje(ni dinamike presedanja,.. ). Pa sma z njo naredla največ 30-40 km v enem. Vedno po tem ko sem jo doma odložil sem še šel naredit 10km za užitek sam. Drugače sem pa sam dosti krat sedel od zadaj na rs125 03 in 06. ko sma se z alessom v šolo vozla. vglavnem čez ovinke sma se tak nagibala da sem jaz na zadnjih fustrasterih malo obrnil nogo ven in sem vlekel z podplatom po podu. Res pa je da sploh 06 neudobna odzadaj. Pa kot ste govorili da se punca oz. bilo kdo zabija v tebe. Seveda tisti katerem niso povedli kak se more sploh na motorju vozit odzadaj. Roke na tank pa rit malo bolj nazaj pa te samo pri močnem pospeševanj sopotnik malo zategne čez trebuh(mu roke spizdijo iz tanka :) ). iya sej te rs-ke od 98 al kerga letnka dalje pa kja do 06 majo čudn zic zadi bo ga mogu ukul ubrnt :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 norc16 ti si tisti ko me je takrat na bizeljskem vprašal,če mu dam R1 peljat,ko se je aless z njo po zadnjem peljal? da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 da In, si se zapeljal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 In, si se zapeljal? Verjetno ne :D Pol bi šešir vprašo če je on tisti ki mu je dav plat r1-ko ne pa če je tisti ki je vprašal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 (popravljeno) uUUu. Ti si cel Columbo :photo: Popravljeno Februar 20, 2009. Popravil Brejker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 uUUu.Ti si cel Columbo :photo: Columbo je nula proti mni... Pa če bi sam priš do sklepa prej nebi rabo spraševat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 Pa če bi sam priš do sklepa prej nebi rabo spraševat :D Nism jest ti. :rolleyes: Mi sive celice mal bl z zamikom delujejo zarad THCja :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 Nism jest ti. :rolleyes: Mi sive celice mal bl z zamikom delujejo zarad THCja :unsure: Opažam ja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 In, si se zapeljal? ne nisem, ker me je bilo takrat 50kg skupaj pa še upal se nisem pelat,... se ne samo sesir tudi ni vsakem 16 letniku posodo R1ke. aless je bil izjema (ker on je njemu nekoč sestro malo posojal ) :P (če se nemotim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0b5353n Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 (popravljeno) Gremo kl kej napisat je čist izumrla tema :headbang: No jst močno razmišljam da bi to sezono mesto hyosunga v graži zamnjala aprilia rs 125. S Prodajalcem sem se že dogovril da ko bo lepo vreme da se dobima. Zdej me pa zanima tko še informativno če bi biu kjr ku se mal bol spozna na motorje ozr. lastnik aprilie rs prpraulen jt z mano ( dobila bi se nekje pri hrasniku ali radečih ) da bi mal pogledu pa se pelu k ve kako more to laufat pa kako se sliš. Popravljeno Februar 24, 2009. Popravil 0b5353n Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 A si svojga hjuSONGa že prodal? Od kje ti money? :blink: Kok letnik greš gledat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0b5353n Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 A si svojga hjuSONGa že prodal?Od kje ti money? :blink: Kok letnik greš gledat? Ma ne nism prodau zamenjala bova ... un kao prau d mu n do hitrosti pa d ma raj naked pa bolš zvok ma huso ( defintivno se strinjam ) Tko da j reku da bi zamnejau pa da ko bo lep vreme da se dobima. Letnik 2000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Letnik 2000 Letnik 00 :yea2: (pol bi bili že 3je z PODOBNIMI motorji :naughty: ) Če zamenja motor, bo pomoje kar solidno ohranjena. Namreč: Če menja jajca, bo dobil jajca v zameno :rolleyes: Pozanimaj se: Kdaj je bil menjan bat, veriga, olje v mašini(na sezono se menja),... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0b5353n Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Letnik 00 :yea2: (pol bi bili že 3je z PODOBNIMI motorji :naughty: ) Če zamenja motor, bo pomoje kar solidno ohranjena. Namreč: Če menja jajca, bo dobil jajca v zameno :rolleyes: Pozanimaj se: Kdaj je bil menjan bat, veriga, olje v mašini(na sezono se menja),... hehe jajca :worship: 25.000 prevoženga pri 19.000 menjan bat bil opravlejn veliki servis ( servisna knižica potrjena) gume 70 % 8 bat se manja na sezono ? :blink: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 8 bat se manja na sezono ? :blink: ) pri takih ki ne znajo z motorji, ali pa se veliko peljejo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 gume na 70% ? Ta je kr lepa. Km ma nek bliz moje :rolleyes: Bat sm mel pa prej menan :alien1: Zadnje vrstice nerazumem! 8bat_WTF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0b5353n Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 gume na 70% ?Ta je kr lepa. Km ma nek bliz moje :rolleyes: Bat sm mel pa prej menan :alien1: Zadnje vrstice nerazumem! 8bat_WTF hehe :D ( Bat se menja vsako leto? :blink: ) <----- zadnja vrstica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 hehe :D ( Bat se menja vsako leto? :blink: ) <----- zadnja vrstica ne... olje je mislil da se mora vsako leto menjat (v menjalniku) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0b5353n Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 ne... olje je mislil da se mora vsako leto menjat (v menjalniku) :D Ok to pa ja :lol1: No sej še ni čist zihr da bom menjal ampak ene 65 % čene več :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Olje sm mislu ja. Bat pa praujo, da na 15ooo Km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0b5353n Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Olje sm mislu ja.Bat pa praujo, da na 15ooo Km ok pol bi menu nekak čez 2 sezone :worship: Drugače pa ... nič še ni določeno pustimo se presenetit :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 ti boš v dveh sezonah moral že 100% naret generalko ne sam olja menjat če se le kolkr tolk voziš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0b5353n Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 ti boš v dveh sezonah moral že 100% naret generalko ne sam olja menjat če se le kolkr tolk voziš :D Odvisno kaj maš v mislih pri generalki ... gume mi nebo treba če so 70% ploščice je tud menu ketno tud..... bomo vidl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 mašino mam v mislih :D najbolj bat in cilinder :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se