Brejker Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Tžkooooo + 1000€ kazni verjetno Skoraj 100% prekoračitev omejitve :BUA: :hmm: :hmm: Zakaj si ustavu? Zamenat gume za krampe pa gas v gmajno :doze: Moje sožalje!
impulz Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 (popravljeno) Tžkooooo + 1000€ kazni verjetno Skoraj 100% prekoračitev omejitve :BUA: :hmm: :hmm: Zakaj si ustavu? Zamenat gume za krampe pa gas v gmajno :doze: Moje sožalje! kolk krat so te že škifi ustavli btw? sonda prit z mano izpit delat da mi nebo tak tečno ko so sami tupi ljudje not :naughty: Popravljeno April 1, 2009. Popravil impulz
Gasperr Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 vaaaaaaaa....policaji so me dobli :headbang: v naselju sm prplo 92 :headbang: :headbang: kot kaže bo šel izpit ker sem voznik začetnik in lahko mam samo 7 pik :headbang: :krneki: 1. april :hmm: no če je pa res pol pa: sožalje tut iz moje strani :ninja:
_N3jC_ Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Tžkooooo + 1000€ kazni verjetno Skoraj 100% prekoračitev omejitve :BUA: :hmm: :hmm: Zakaj si ustavu? Zamenat gume za krampe pa gas v gmajno :doze: Moje sožalje! Sam problem je to, da je iz aprilio mal težko spizdit :closedeyes:
sonda Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 :D :D :D :D :D 1.APRIL :D :D :D :D :D ps..upam da se mi res kdaj ne zgodi kaj takšnega
Gasperr Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 :D :D :D :D :D 1.APRIL :D :D :D :D :D ps..upam da se mi res kdaj ne zgodi kaj takšnega Se mi je zdel...čeprav kdor se na tak način heca se mu pol to res zgodi :blink: hehe zajbavam se
Jasmin125 Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Kura mrzim tti prvi april :D Kr neki :D
sonda Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Se mi je zdel...čeprav kdor se na tak način heca se mu pol to res zgodi :blink: hehe zajbavam se no saj dans se lahko zajebavaš :yea1: pa da nebom čisto :topic: @Brejker(bol na vlko da neboš mogo spregeldat) :D : si prašo ti tistega svojega mehanika za antivibracijsko gred ko sma se pravhala???če je potrebno mašino dol vzet al se da kr tko naret da gor ostane...pa kolk bi stalo itd.?????????????? :rolleyes:
_LuX_ Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Mašino dol vzet pa res ni nič težkega. To je stran vržen denar če voziš za take stvari na servis.
sonda Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Mašino dol vzet pa res ni nič težkega. To je stran vržen denar če voziš za take stvari na servis. a ti to sam popravlaš? :D mislim znaš antivibracijsko nastavit nazaj v fazo
budacki Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 eden komentar sicer ... uradno se ze za KTM EXC 300 da dobit komplet Akrapovic izpuh. ( se pravi za 2t) Pocekirajte v PowerParts katalogu. sorry za off.topic.
sesir Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 eden komentar sicer ... uradno se ze za KTM EXC 300 da dobit komplet Akrapovic izpuh. ( se pravi za 2t) Pocekirajte v PowerParts katalogu. sorry za off.topic. Veš za kogega da kupi komplet akraoviš za hondo crf 250?
_LuX_ Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 a ti to sam popravlaš? :D mislim znaš antivibracijsko nastavit nazaj v fazo Sm mislil, da vzameš mašino iz okvirja dol. Drugače pa znam popravt stvari samo tam okoli sklopke. Res da je tam zobnik od antivibracijske, samo nimam pojm kako gre lahko iz faze če pa je to vse na zobnikih. Pol more zobnik preskočit, al pa da se kaj drugega polomi, drugače si jaz ne predstavljam. Če bi bila iz faze potem bi tresla že od začetka, ko bi bila antivibracijska v mašino dana.
sonda Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Sm mislil, da vzameš mašino iz okvirja dol. Drugače pa znam popravt stvari samo tam okoli sklopke. Res da je tam zobnik od antivibracijske, samo nimam pojm kako gre lahko iz faze če pa je to vse na zobnikih. Pol more zobnik preskočit, al pa da se kaj drugega polomi, drugače si jaz ne predstavljam. Če bi bila iz faze potem bi tresla že od začetka, ko bi bila antivibracijska v mašino dana. no glih to se js sprašuje...kk gre iz faze...tk ko si ti rek, po tem takem bi mogu preskočit zobnik kar pa se ne more zgodit oz. bi se pri tem poknali :D
JeRn3j Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 brejker takrat ko je to še bil motosvet tega sesirja nikjer še blo ni ;)
Brejker Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Sam problem je to, da je iz aprilio mal težko spizdit :closedeyes: Sei pravm, da je gmajna zmeram bliz :whistle: Dei povej še ti kok maš pik :naughty: :D :D :D :D :D 1.APRIL :D :D :D :D :D ps..upam da se mi res kdaj ne zgodi kaj takšnega Ja dej srt se pejt :alien1: hehe _Ju3 grem do njega (mu nest preostanek keša...) ga bom uprašu :closedeyes: Zdej sm pa že 20€ v plusu kar se tiče šparanja za opremo :whistle: :worship: :headbang: Počaaaaaaas se delč pride :rolleyes:
0b5353n Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Sei pravm, da je gmajna zmeram bliz :whistle: Dei povej še ti kok maš pik :naughty: Ja dej srt se pejt :alien1: hehe _Ju3 grem do njega (mu nest preostanek keša.. .) ga bom uprašu :closedeyes: Zdej sm pa že 20€ v plusu kar se tiče šparanja za opremo :whistle: :worship: :headbang: Počaaaaaaas se delč pride :rolleyes: Za podkapo že maš :naughty: :krneki:
impulz Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 mhm... samo na tvojmu mestu bi si jaz nabavil neke kvalitetne štrumfe. pol si prihraniš dnar še za robčke, medtem ko ti je podkapa đabe če nimaš čelade
Urban K. Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 eden komentar sicer ... uradno se ze za KTM EXC 300 da dobit komplet Akrapovic izpuh. ( se pravi za 2t) Pocekirajte v PowerParts katalogu. sorry za off.topic. Jaz pa mislim, da je samo lonc od Akrapoviča, krivina pa ne! Sem tud jst gledal, pa sm pol vidu, da je samo lonc!
Brejker Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Za podkapo že maš :naughty: :krneki: V veroni sm si nabavu eno gangsta shit, rutko :krneki:
nekdo Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 (popravljeno) no saj dans se lahko zajebavaš :yea1: pa da nebom čisto :topic: @Brejker(bol na vlko da neboš mogo spregeldat) :D : si prašo ti tistega svojega mehanika za antivibracijsko gred ko sma se pravhala???če je potrebno mašino dol vzet al se da kr tko naret da gor ostane...pa kolk bi stalo itd.?????????????? :rolleyes: za "nastavitev" antivibracijske gredi: -pobereš dol plastike na levi strani -spustiš olje iz mašine -snameš oljno pumpo (pokrovček ima 3 vijake, pumpa 2), tačko menjalnika (na strani kjer gre "v mašino"), stakneš zajlo sklopke -snameš pokrov sklopke (mislim da 8 imbus vijakov) -snameš sklopko (ne potrebuješ orodja) -videl boš 2 rumena plastična zobnika. S špičastimi kleščami snameš varovalke teh dveh zobnikov in ju z "abcigerjem" snameš. -os, na kateri je bil samo rumeni zobnik (na drugi osi sta 2, veliki rumeni plastični in precej manjši kovinski) je antivibracijska gred -obe osi imata vrezani črtici, prav tako zobnika, na notranjem obroču (ta črtica se mora pokrivati s tisto na osi) in pri "zobeh". Črtici pri "zobeh" obeh zobikov se morata prav tako pokrivati. Vse to je na sliki označeno s številko 4 Popravljeno April 3, 2009. Popravil nekdo
budacki Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Jaz pa mislim, da je samo lonc od Akrapoviča, krivina pa ne! Sem tud jst gledal, pa sm pol vidu, da je samo lonc! Ehm ... glavno je da je za 2 takt. MIslim, pa da je komplet ;)
sonda Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 za "nastavitev" antivibracijske gredi:-pobereš dol plastike na levi strani -spustiš olje iz mašine -snameš oljno pumpo (pokrovček ima 3 vijake, pumpa 2), tačko menjalnika (na strani kjer gre "v mašino"), stakneš zajlo sklopke -snameš pokrov sklopke (mislim da 8 imbus vijakov) -snameš sklopko (ne potrebuješ orodja) -videl boš 2 rumena plastična zobnika. S špičastimi kleščami snameš varovalke teh dveh zobnikov in ju z "abcigerjem" snameš. -os, na kateri je bil samo rumeni zobnik (na drugi osi sta 2, veliki rumeni plastični in precej manjši kovinski) je antivibracijska gred -obe osi imata vrezani črtici, prav tako zobnika, na notranjem obroču (ta črtica se mora pokrivati s tisto na osi) in pri "zobeh". Črtici pri "zobeh" obeh zobikov se morata prav tako pokrivati. Vse to je na sliki označeno s številko 4 :worship: . :worship: . :worship: . :worship: . :worship: :worship: . :worship: . :worship: . :worship: . :worship: :worship: . :worship: . :worship: . :worship: . :worship: :worship: . :worship: . :worship: . :worship: . :worship: :worship: . :worship: . :worship: . :worship: . :worship: hvala ti miljon krat :D bom probal to čimprej pogledat pa zrihtat, mogoče že jutri .) maš v dobrem :beer2: ...upam da bo pol tk ko mora bit...še enkrat hvala :winkiss:
JeRn3j Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 nism čist prepričan da bo tole ok, ampak poskust ni greh .)
nekdo Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 nism čist prepričan da bo tole ok, ampak poskust ni greh .) In zakaj ne bi bilo? Res bi rad slišal razlago.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se