Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

pomojem bo res tako kot si rekel :worship: zdej sem malo razmišljal pa pogledal še načr od zgradbe mašine, ta dva zobnika sta povezava med "plajerco" in antivibracijsko(antivibracijska zgleda kot nekakšna utež na eni strani je več materiala to se pravi posledično težja in ko se to vrti se izniči učinek vibriranja :yea1: je se delam zj brihtnega ;) bom probal čimprej to odprit gor pa pogledat :winkiss: še enkrat HVALA! :worship:

Objavljeno
In zakaj ne bi bilo? Res bi rad slišal razlago.

2. ker sm jst tole probavou pa ni deloval... bilo je bolje ko so bili po zarezicah, to priznam ampak ni pa bilo isto kot prej

Objavljeno
2. ker sm jst tole probavou pa ni deloval... bilo je bolje ko so bili po zarezicah, to priznam ampak ni pa bilo isto kot prej

Potem je bil problem nekje drugje (mogoče ležaji?). Ker plastična zobnika sta edina povezava med utežjo in glavno gredjo.

Objavljeno

evo...kot sem rekel sem se kar danes lotil:

...zdrobljen je zobnik ki žene antivibracijsko gred, torej tisti ki je na gredi

...pa še eno vprašanje kolk mm morajo met lamele???

post-18986-1238871808_thumb.jpg

post-18986-1238871818_thumb.jpg

post-18986-1238871837_thumb.jpg

Objavljeno
evo...kot sem rekel sem se kar danes lotil:

...zdrobljen je zobnik ki žene antivibracijsko gred, torej tisti ki je na gredi

...pa še eno vprašanje kolk mm morajo met lamele???

Vau, to pa je neki...drgač za moje pojme lamele zgledajo vredu, aha lamele morjo met min. 2.8mm. Sej če hočeš ti pošljem manual pa si sam pregledaš stvari.

Objavljeno

zdravo!

Mam sledeč problem. Motor pelem pod obrati in mi nekako med 10 in 11.500 sploh noce pospešvt kod bi ga nekaj dušilo, vleklo nazaj...to se drgac ne dogaja skos se pa obcasno (kokr kdaj ucas veckat ucas pa samo enkat, dvakrat...tut različno učas samo u 3prestavi učas pa tut do 6ste...). Zanima me če veste kaj bi lahko blo...

Hvala, adijo ;)

Objavljeno

fantje da naute pozabl, se zmeri prodajam

jollymotota, pase na vse letnike (najbolsga, corsa- vrti se 13k+),

D.I.D. ketno pase na letnik 06+ cist nova niti enkrat na motorju,

prodajam se vizir od motorja (sipca) poskodovana,

ene par plastik (tista ušeska pr 06+ pa tm plastike pod lučjo),

luč od 06+ čist novo, displej LCD poškodovan,

pa žmigovca dva čist nova

pa ogledala dva en je poškodvan.

jah nimaš kej, razprodaja :D

po PM za vse info

Objavljeno

flame, ka je pa blo, si jo položu :?

Objavljeno
flame, ka je pa blo, si jo položu :?

jah nimaš kej, razprodaja :D

Ja nimaš kej.

Objavljeno

A mi lohk kšn pove kaj naj naredim, ker mi motor torkira na visokih obratih? Iglo sem že dvignil, vendar je sedaj na zadnji zarezi.

Freg sem spucal, pa če dam zaug ko začne trokirat je malenkost boljše.

Objavljeno
zdravo!

Mam sledeč problem. Motor pelem pod obrati in mi nekako med 10 in 11.500 sploh noce pospešvt kod bi ga nekaj dušilo, vleklo nazaj...to se drgac ne dogaja skos se pa obcasno (kokr kdaj ucas veckat ucas pa samo enkat, dvakrat...tut različno učas samo u 3prestavi učas pa tut do 6ste...). Zanima me če veste kaj bi lahko blo...

Hvala, adijo ;)

po vsej verjetnosti rave ventil nagaja. ga bo treba spucat :P

Objavljeno
po vsej verjetnosti rave ventil nagaja. ga bo treba spucat :P

ja cist vrjetn da bodo rave... al pa frgazar a? filtr sm pa ze spucu.

ajd

Objavljeno

sm opazil da ste se pogovarjal o težavah ki pestijo aprilio rs 125. Sej če z njo delaš kakor se spodobi ( skos isti olje, redni servisi, pred voznjo vedno ogret,.....) bo vse ok. al se motim?

Hvala za odgovor!

lp

Objavljeno
sm opazil da ste se pogovarjal o težavah ki pestijo aprilio rs 125. Sej če z njo delaš kakor se spodobi ( skos isti olje, redni servisi, pred voznjo vedno ogret,.....) bo vse ok. al se motim?

Hvala za odgovor!

lp

bravo, vsaj en ki ve kako ravnat z 2T petardo :)

načeloma če vse to delaš kar si naštel v oklepaju, bi morala delovati.. vsaj moja je delala brez težav :)

Objavljeno
bravo, vsaj en ki ve kako ravnat z 2T petardo :)

načeloma če vse to delaš kar si naštel v oklepaju, bi morala delovati.. vsaj moja je delala brez težav :)

Se strinjam! Tudi moja je dala veliko skozi pa ni nič ribala al pa kej podobnega :)

LP

Objavljeno

sepravi, me nima kej skrbet, da bi me na cedilu pustila, če lepo z njo delam? ker te počitnice si nej bi neki nabavu,zato tud sprašujem.

lp

Objavljeno (popravljeno)

Hvala za odgovor!

lp

Ce bos kupil novo. Bi moralo biti tako.

Če pa rabljeno pa bo več ali manj več šans za ribanje, kot normalno delovanje. Seveda če nimaš namena letno nared 1000km. če boš fural vsaj 7-8k km na sezono. bo v dveh sezonah šlo nekaj narobe. Če neboš nič Preventivno menjal. Rabljen motor met 25-35k km bo ziher crknil. ker ojnica nebo več zdržala. Pa ne verjet rabljenim rs125 letnik 99 pa 12k km. pomnoži kar 3-4.

Poglejte aless-a v enem leti z rsko naredo 3 generalke(2 zaradi pofukanega termostata, eno pa zaradi ojnice). v roku 5k km

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno

Živjo.

Ker ole tankate ?

Za TTS mi je tmau reku, da paca :unsure:

Če je najbolš Motul.

Katerga naj začnem uporabljat?

Objavljeno
Živjo.

Ker ole tankate ?

Za TTS mi je tmau reku, da paca :unsure:

Če je najbolš Motul.

Katerga naj začnem uporabljat?

js uporablam Motula 710...mislim da je tut najboljše olje za uporabo v teh 2-T motorjih...

drugače pa TTS tut ni slab samo pa zapaca mašino...aja...pa smrdi, no vsaj meni...motul ima prijetnejši vonj

Objavljeno (popravljeno)
js uporablam Motula 710...mislim da je tut najboljše olje za uporabo v teh 2-T motorjih...

drugače pa TTS tut ni slab samo pa zapaca mašino...aja...pa smrdi, no vsaj meni...motul ima prijetnejši vonj

Ne basajte. Motul 710 je vec kot dober. 800 je ze tako gost, da lahko, da ga oljna pumpa ne potegne.

TTS je pa od obeh 2× cenejsi. Tako, da prosim ;) Sicer sem ga v zivljenju spraznil samo 1 liter in nisem opazil nobenih problemov.

Z Motulom nebos sfalil 100%, pravtako s TTSom. ( ce ga bos dobil pod 10EVR, itq vedno seraufas, pa bos tu pa tam svecko pocistu CE JE TO RES, DA PACA v kar dvomim, saj gre za olje visjega razreda)

Aja...pa kaj vi kupujete olje, da vam lepo disi al da dobro maze?

Popravljeno . Popravil budacki
Objavljeno (popravljeno)

čez husquarno XP ga ni, 7€/l

Popravljeno . Popravil _LuX_
Objavljeno
čez husquarno XP ga ni, 7€/l

Kako se obnese? A to je prav za žage? Potem je pa res dober, ker zage delajo po par ur na 13.000RPMs.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!