Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

nameravam kupt motor ki je nad letnikom 2000,pod nima smisla kupovat...

Objavljeno

jaz se nej bi vozu kr dost na sezono, pakokr sm bral je pol boljs met 4t motor...sam 2t me še zmer privlači zaradi cene in hitrosti ter izgleda, tko da trenutno res ne vem kaj nej uzamem...

lp

Objavljeno
jaz se nej bi vozu kr dost na sezono, pakokr sm bral je pol boljs met 4t motor...sam 2t me še zmer privlači zaradi cene in hitrosti ter izgleda, tko da trenutno res ne vem kaj nej uzamem...

lp

Če greš na daljšo turo z 2T pa daš liter olja ali dva pod zic pa gremo :) Glej jaz sem s svojo v dobrem letu naredil 17k km, nikoli je nisem preveč šparal pa ni blo nekih problemov. Vsak pa ti lahko pove da je vožnja 2T 125ccm mašine ala RS pa Mito ko noč pa dan proti vsem 4T prduljam v tej klasi, vsekakor vredna tistih par litrov olja in bencina, ki ga boš moral zato kupit, pa tudi kakega cilindra, če že neboš mel sreče... :)

LP

Objavljeno

Jest sm zdele par tankov naredu mešanco z motorexom in morm rečt de je olje k šus. Nč ne paca in gre zlo dobr.Drugač pa tankam TTS.

Objavljeno
Jest sm zdele par tankov naredu mešanco z motorexom in morm rečt de je olje k šus. Nč ne paca in gre zlo dobr.Drugač pa tankam TTS.

kater model olja tocno?

Objavljeno
Kako se obnese? A to je prav za žage? Potem je pa res dober, ker zage delajo po par ur na 13.000RPMs.

Je za žage, samo dosti paca. Mi kr fajn pri avspuhu vn teče. Ampak imam rajše umazan motor, kot pa da mi zariba

Objavljeno
Je za žage, samo dosti paca. Mi kr fajn pri avspuhu vn teče. Ampak imam rajše umazan motor, kot pa da mi zariba

Tukaj se strinjam.

Objavljeno
Če greš na daljšo turo z 2T pa daš liter olja ali dva pod zic pa gremo :)

Ko sem jo imel in sem dal olje pod sedež sem ga tud domov prinesel večino!tako,da to je....popotnik pa ni (vsaj mislim nihče s 125)Ostalo se strinjam!

Objavljeno

zdravo

mam aprilio letnik 2006, in me zanima kako odstrant blokado na cdi-ju?

l.p matic

Objavljeno
zdravo

Pelji na servis, da ti se uplinjac nastavijo. Placau bos, ampak bos siguren.

Objavljeno
Pelji na servis, da ti se uplinjac nastavijo. Placau bos, ampak bos siguren.

znam tut sam ferg naštelat, sam nikje v tej temi so ble neke slike, kako odstranš blokado na cdi-ju, pa jih nenajdm.

Objavljeno

aja pa še neki. crknu mi je zadn žmigovc. kaj naj nardim? k žarnic nima da bi jih zamenow

Objavljeno
čez husquarno XP ga ni, 7€/l

LuX...če so te lamele nove sem jas "picikl" :headbang:

sicer so MALO boljše kot moje samo so pa na 100 koncih okrušene....pa kdaj je bla nova roba že mastna od olja?

Objavljeno

aja...pozabo sm napisat...antivibracijsko sem zrihtal :rolleyes::rolleyes: motorja ne trese več :D zdej je pa res vse tako kot mora bit :OK:

Objavljeno
aja pa še neki. crknu mi je zadn žmigovc. kaj naj nardim? k žarnic nima da bi jih zamenow

če nimaš žarnic lahko stari pregorjeni razbiješ steklo, odtrani staro nitko, nato vzami škarje in si s talevega jajca odreži najdaljšo dlako, jo 4krat navij med nosilca nitke, steklo zalepi z UHU-jem za papir in vstavi nazaj v žmigavec, moralo bi delat

Objavljeno
če nimaš žarnic lahko stari pregorjeni razbiješ steklo, odtrani staro nitko, nato vzami škarje in si s talevega jajca odreži najdaljšo dlako, jo 4krat navij med nosilca nitke, steklo zalepi z UHU-jem za papir in vstavi nazaj v žmigavec, moralo bi delat

http://www.youtube.com/watch?v=3w-oDZSLUrY

haha :D

Objavljeno

fajn bom probow :winkiss: :D

ne resnu kaj moram now žmigovc naročit?

Objavljeno (popravljeno)
zdravo

l.p matic

2006 imajo isto ko stare še na cdiju. Preišči po temi je že 1000krat napisano. Drugače če pa si neupaš sam pa pripelji k meni. (samo brez piva nehodi :) )

aless ima dva žmigavca še. ziher ti jih za male pare renta

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno
nameravam kupt motor ki je nad letnikom 2000,

pod nima smisla kupovat...

Ja.

Ti že veiš ko,

šraufe jeiš :trance_33_sleep:

Objavljeno

sm že oboje zrihtov. žmigovc je mev slab kontakt. cdi sm pa odblokerow taku da sn na zadni strani cdi-ja vn krpov dokler nism pršu do enga železnga "mosta". pa sm preščipnu pa z silikonom nazaj zaliv pa je.

a je dobru da zdej dokler ulavfevam cilinder in bat, točim štilovu olje?

Objavljeno
točim štilovu olje?

Kakšn je pa Štilov olje?

:blink:

Objavljeno

no pa sm dobu moj moped nazaj :D ..lohk kuj pade ksna furca ;)

Objavljeno
no pa sm dobu moj moped nazaj :D ..lohk kuj pade ksna furca ;)

nism spremlu sorry...ka je pa blo narobe? tk na kratko da mi ne bo treba nazaj brat :whistle::D

Objavljeno
Kakšn je pa Štilov olje?

:blink:

evo taku zgleda

post-18151-1239305388.jpg

post-18151-1239305399.jpg

Objavljeno
nism spremlu sorry...ka je pa blo narobe? tk na kratko da mi ne bo treba nazaj brat :whistle::D

Ribanje :D

Jst sm tut donz HONDO dobil nazaj! In ja ... komplet nova masina :D Ce je kdo za menjavo za Aprilijo RS 125 od 2005 naprej se lahko kaj zmenimo.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!