budacki Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Keri pa men nared to za en six pack? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Matic: Ja sm tud jest neki na to varjanto študeru. Sam k je colska cev in drži svašta. Ojačitve so mogoče bolj za estetski videz. Ročko za dvignt bom pa še zakrivu. Čeprav se lahko lepo prime ker je vse skupaj dvignjen od tal :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Matic: Ja sm tud jest neki na to varjanto študeru. Sam k je colska cev in drži svašta. Ojačitve so mogoče bolj za estetski videz. Ročko za dvignt bom pa še zakrivu. Čeprav se lahko lepo prime ker je vse skupaj dvignjen od tal :naughty: ja vem vem da so te cevi močne, jst sm samo pokazow kaku sm jst naredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Keri pa men nared to za en six pack? sej je že sam material več vredn ko sixpack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Keri pa men nared to za en six pack? haha... u šparu majo za 36€ se mi zdi stojala. pa še slab ne zgleda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 ja vem vem da so te cevi močne, jst sm samo pokazow kaku sm jst naredu. Dej kkšno slikco gor. Magar z motorjem vred. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Dej kkšno slikco gor. Magar z motorjem vred. nimam stojala zatu k sm ga daw z tzr-ko vred. moram nowga nardit da bo aprilia lahko pozerala na dvorišču :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spy007 Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Dej kkšno slikco gor. Magar z motorjem vred. Evo moje stojalo ki je homemade (sam ga nism jst naredu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 HAHA http://www.youtube.com/watch?v=aX4M6wxAnNw...feature=related Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 HAHA http://www.youtube.com/watch?v=aX4M6wxAnNw...feature=related Zaribala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky125 Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Lp Mene pa zanima na koliko km se menjajo bati pri rs125?In kaj bi bilo narobe da ima zobnik na zadnjem kolesu luft-zračnost? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Lp Mene pa zanima na koliko km se menjajo bati pri rs125?In kaj bi bilo narobe da ima zobnik na zadnjem kolesu luft-zračnost? Na 15.000km. Ce ima zobnik luft, bo ketnco dol snelo, zabilo v blok, po moznosti se tebi polovico noge vtrgalo in to je to Da ne omenjamo, da lahko tudi menjalnik pod dolocenimi pogoji sjebel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Lp Mene pa zanima na koliko km se menjajo bati pri rs125?In kaj bi bilo narobe da ima zobnik na zadnjem kolesu luft-zračnost? 10000-15000 km odvisno, če ni orginal bolje prej, če pa ga le kupiš znajo kar dolgo zdržati, vsaj tko sem slišal. Ja mal itak mora imet lufta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Lp Mene pa zanima na koliko km se menjajo bati pri rs125?In kaj bi bilo narobe da ima zobnik na zadnjem kolesu luft-zračnost? Zamenat morš gumico v pestu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Lp Mene pa zanima na koliko km se menjajo bati pri rs125?In kaj bi bilo narobe da ima zobnik na zadnjem kolesu luft-zračnost? zdaj je ful odvisno koliko lufta ima, ker nekaj v mejah normalne imejo že nove. Zaradi manjše obrabe zobnikov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky125 Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 zdaj je ful odvisno koliko lufta ima, ker nekaj v mejah normalne imejo že nove. Zaradi manjše obrabe zobnikov. nima lufta v smeri vrtenja zobnika ampak vn in not (proti feltni in proti vilci) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0rth0 Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 ja kok pa pride ta gumica??to je blažilnik ane? jst morm tut to kupt sam k do pondelka ne dela AC.mogoče kdo ve kje drugje se da to kupt? pa kakoo točno se imenuje. Vnaprej hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 (popravljeno) Možnosti je več. Lahko da ti je šla puša za olje, lahko da gumica. Poglej na tejle strani: http://www.easyparts.nl/showdrawing/1235/2...Rear_wheel.html Izbereš letnik svojga motorja, poiščeš del in serijske številke se bodo ujemale. Z njo greš v AC pa ti del naročijo alpa tkoj prodajo. Dobro je če jih najprej pokličeš za del. Če boš sam šraufu najprej razder pa se bo pomoje vidl kaj je blo fuč. Na "slikci" najdš del-prepišš številko-naročiš-plačaš-.... pr plačaš se use ustavi :glare: :lol: Kater letnik pa imaš? Popravljeno Junij 25, 2009. Popravil Brejker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dirkac24 Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 mene pa zanima kje ima aprilia blokado v avspuhu ali jo ima pri celindru ali jo ima pri denferju ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 mene pa zanima kje ima aprilia blokado v avspuhu ali jo ima pri celindru ali jo ima pri denferju ? Je lepo narisano par strani nazaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0rth0 Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Možnosti je več. Lahko da ti je šla puša za olje, lahko da gumica. Poglej na tejle strani: http://www.easyparts.nl/showdrawing/1235/2...Rear_wheel.html Ja jst sm ziher da mi je šla ta gumica,mi je mehankar reku.zdej pa ne vem na tej strani kako se ji reče.Ne vem niti kako zgleda ta gumica.mam letnik 2002.Mogoče poveš kako se ji reče oz. kera cifra na strani je? thx brejker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky125 Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Mišelator oz. oljna pumpica CDI ... ti bom se slikce dodal: Tukaj priblizno kjer je tale stempelj moras spraskat ven silikon ( zajebano v PM, men je to mfink naredu ) in potem imas noter en mosticek ki ga moras cvikent. (priblizno na sredini proti dnu) To je to. Mislim, da je edini, ki ga lahko cviknes, ( se pravi je prvi ) tako da brez straha ( mene je blo strah ) Kateri letnik je tvoja aprilia?Imajo vse aprilie(letniki) blokade v tem cdi-ju? Pa še nekaj pri menjavi bata je potrebno obnoviti celinder?se pravi honanje ali brušenje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Junij 26, 2009 Deli Objavljeno Junij 26, 2009 evo eno zlo lepo aprilijo strejšega letnika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Junij 26, 2009 Deli Objavljeno Junij 26, 2009 evo mal posodobitve na moji raketi (jajca na kubik) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Junij 26, 2009 Deli Objavljeno Junij 26, 2009 evo mal posodobitve na moji raketi (jajca na kubik) lepa je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se