sonda Objavljeno Junij 27, 2009 Deli Objavljeno Junij 27, 2009 kk je s to CDI blokado??? kaj to se pozna na končni hitrosti oz. pospeških??? ...sem danes malo z roko tipal ker se mi ni dalo dol uzet zadnjega sedeža pa se mi zdi da je še original zalito in da ni kje nanovo zasilikonirano... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitiž46 Objavljeno Junij 27, 2009 Deli Objavljeno Junij 27, 2009 Ta CDI ščipanje se pozna samo tako, da potem ni več tako velikega trokiranja tam pri 5000-5500rpm, vse drugo pa je povsem isto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Junij 27, 2009 Deli Objavljeno Junij 27, 2009 aha meni tk že prej ni fejst trokiral zdaj pa še manj ko mam rave, tk da če je smo zato bom kr pusto tk ko je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky125 Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Ali imajo letnik 99 tudi to "blokado" v CDI-ju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Tud ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0rth0 Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 kakšne barve je ta mostiček pri CDI-ju? k jst sm razkopu un silikon na sredini in sm pršu do nečesa srebrnega.je to to? postavljen je navpično. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0rth0 Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Še slikca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Pomojem ga ti nimaš več, je preščipnjen. Spraskej cel silikon ven pa boš videl. Drugače se mi zdi da je tisto kar je zlato. Je pa to postavljeno vodoravno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Še slikca... Ehm to je malo cudno, ker je grdo narejeno. Silikon bi moral biti CISTO gladek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky125 Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 (popravljeno) Mogoče je kdo že prej odstranil kompletni silikon in odcvikal.tole nevem če je original?pri meni je čisto lepo zasilikonirano Popravljeno Junij 28, 2009. Popravil sky125 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0rth0 Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 ja ja tko najbrz ja...prejšnji lastnik ga je ze odstranil zgleda...ker notri v silikonu je blo steklo & nwm kva use še...a morm jst to zasilikonerat nazaj al bo vseen če tko pustim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Zasilikonaj nazaj, samo menise tole malo čudno zdi. Pri tebi je cela tran zasilikonana, pri meni je bil samo majhen delček na sredi, ostalo je bila plastika okoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitiž46 Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Pri meni je bla že orginal zadnja planka zasilikonirana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Zasilikonaj nazaj, samo menise tole malo čudno zdi. Pri tebi je cela tran zasilikonana, pri meni je bil samo majhen delček na sredi, ostalo je bila plastika okoli. To je nad 2006 se mi zdi. /vkljucno z 06 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 http://sl.netlog.com/go/explore/videos/videoid=sl-1390797 Malo kolenckanja. Na hitro posneto, tak da se ne vidi :evilgrin: se pa slis ena 2× ( pa vid se, da sm se odmaknu od ograje, ker sem skor vdaru pri vhodu v drug ovinek xD ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Trenutno vklučen softy mode :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KirN_55 Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Trenutno vklučen softy mode :glare: 14ko boš dau gor? al sm jst narobe šteu... Mene pa zanima če ma kdo kake lamele za sklopko doma... nujno bi kolega rabo... Lp Andraž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Ščasoma bo šla nazaj gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 14ko boš dau gor? al sm jst narobe šteu... Mene pa zanima če ma kdo kake lamele za sklopko doma... nujno bi kolega rabo... Lp Andraž js mam ene...samo so rabljene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KirN_55 Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 js mam ene...samo so rabljene smo pol našli doma ene sicer bol slabe ampak glavno da zaj dela hvala ti vseen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky125 Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 So lahko lamele zanič, ker mi v prvi prestavi motor hoče kar mal naprej it?sem mal štelau zajlo ampak še vedno kar hoče it Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 lamele ne, narobe naštelana zajla, jo bo treba malo našponat, preveč imaš losano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 evo jst bi kupu to glavo za aprilio. http://cgi.ebay.it/NEW-Aprilia-125-RS-125-...93%3A1|294%3A50 pa me zanima če je treba menjat tut bat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 So lahko lamele zanič, ker mi v prvi prestavi motor hoče kar mal naprej it?sem mal štelau zajlo ampak še vedno kar hoče it še v mašini imaš šraufek, tistega zategni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky125 Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 še v mašini imaš šraufek, tistega zategni sem že štelal zajlo in tisti šraufek pa enkrat hoče iti naprej(ne vleče skos ampak v nekakšnem ritmu, mal gre pa neha pa spet) drugače pa spodrsava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se