budacki Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 kaj pa novejše, z tem tanovim CDIjem ki ga moraš prevrtat? Tudi. ( 0.40 minuta ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kvasko Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 kaj pa novejše, z tem tanovim CDIjem ki ga moraš prevrtat? Ročni čok na balanci je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 aha, sem mislil da imajo že električnega, to bi pojasnilo kable na fergu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kvasko Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 aha, sem mislil da imajo že električnega, to bi pojasnilo kable na fergu Ja blo bi logično. res pa newem kaj je use ta elektronika na fergazarju. Na tomosu sm meu isti frgazar sam d je biu 26 pa je bla edina stvar gor prpeta cevka za bencin. Kle pa en kup druge lajtunge pa elektrike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 Ja blo bi logično. res pa newem kaj je use ta elektronika na fergazarju. Na tomosu sm meu isti frgazar sam d je biu 26 pa je bla edina stvar gor prpeta cevka za bencin. Kle pa en kup druge lajtunge pa elektrike Sam zato da je drazja izdelava. Iztakni vse tiste, ki jih na Tomosu ni, pa bo motor se vedno verjetno delal xD ( sei garancijo se vedno imas je tko? xD ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kvasko Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 Sam zato da je drazja izdelava. Iztakni vse tiste, ki jih na Tomosu ni, pa bo motor se vedno verjetno delal xD ( sei garancijo se vedno imas je tko? xD ) Ma kaksno garancijo ce je motor vs prefukan hehe. Lpo piše da ob deblokaciji zgubiš garancijo, sam se ne sekeram velik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero27 Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 pa sej verjetn ti serviser nebi dost teziu, ce bi hotu kej uvelaulat garancijo, briga njega... men je lani auspuh na SR cist zarjavel, pa sem mu pelou, pa mi je zrihtou nouga zastonj, ceprou v garanciji lepo pise, da garancija na rjavenje ne velja... serviserju je glavno, da si zraven se 3 ure dela napise, pa racun poslje Aprilii, jebe se njemu, ce si kej predelvou (no, ok, ce ti bo cilinder sel, ti ga verjetno ne bo hotu zastonj zamenat, samo drugo pa) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Pozdravljeni! Se opravičujem ker motim tako resno debato =). Prjatu je včerej kupu aprilio rs 125ccm letnik 2002. Motor ma slabih 15000km in je še vsa originalen. Tko de po domače ne gre nkamr. Zanima me kje so vse blokade TER kolko pride generalna (bat, tesnila, zobniki, ketna...) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Pozdravljeni! Se opravičujem ker motim tako resno debato =). Prjatu je včerej kupu aprilio rs 125ccm letnik 2002. Motor ma slabih 15000km in je še vsa originalen. Tko de po domače ne gre nkamr. Zanima me kje so vse blokade TER kolko pride generalna (bat, tesnila, zobniki, ketna...) LP od kot je. če ke z mbja- se naj pripela k meni pa bomo deblokirani. Kaj se pa tiče 2002 letnik pa 15k km pa lahko samo sanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 od kot je. če ke z mbja- se naj pripela k meni pa bomo deblokirani. Kaj se pa tiče 2002 letnik pa 15k km pa lahko samo sanja. Lej mi je zlo žou če ne verjamš, ampak kuplena je od prvega lastika in na njej ni niti en vijak premaknjen! Kuplena pa v okolici krškega, sedaj pa je na primorskem! Torej kje so blokade?! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Lej mi je zlo žou če ne verjamš, ampak kuplena je od prvega lastika in na njej ni niti en vijak premaknjen! Kuplena pa v okolici krškega, sedaj pa je na primorskem! Torej kje so blokade?! LP V vplinjaču zamenjaj "dizo", in blokado iz izuha dej vn. Fajn bo če daš še rave ventil, tko ti bo tud pr nižjih obratih šlo kr dobr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero27 Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 ja, pa v CDIju je tud blokada, bi reku , sej so tud takrat mele CDI in tud takrat so mogle met 11kw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Lej mi je zlo žou če ne verjamš, ampak kuplena je od prvega lastika in na njej ni niti en vijak premaknjen! Kuplena pa v okolici krškega, sedaj pa je na primorskem! Torej kje so blokade?! LP trukira motor met 5-6k rpm. Koliko leti zdaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Dejte mi neki pomagat, motor mi je prej (kakšne 1/2 leta nazaj) dosti krat imel luft med 6 in 5 prestavo, oz. ko sem dal iz 6 v 5 ali obratno mi je dostikrat najdel ler, se pravi samo obrate nabil, ampka se je tudi slišalo takšno čudno kleketanje v mašini. Zdej je pa to vse bolj pogosto in se mi dogaja tudi pri nižjih in večji prestavah. A ima slučajno kdo kakšno idejo kaj bi lahka blo, imel sem v mislih serviserja, samo ne vem katerega. Poznam samo pooblaščeni servis aprilije, za katere sem pa slišal, da so kr konkretno dragi-ne bi brezzveze bili pooblaščeni serviserji Zdej, to me še posebaj moti ko grem v ovink in pred njim dam v nižjo prestavo in mi najde ta ''ler'', pol se pa čez cel ovinek bojim ko imam spuščeno sklopko, da bo kr naenkrat prijelo in me samo vrglo... , sej pol nekje na polovici ovinka stisnem sklopko, samo se bojim, da bo enkrat mogoče prepozno... Torej če slučajno kdo ve kaj bi lahko bilo naj mi pove pa da probam to sam zrihtat, ali pa za kakšnega dobrega serviserja v ali okoli ljubljane. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 trukira motor met 5-6k rpm. Koliko leti zdaj. Ja motor trokira...zato ker nima ventila in ker je kompletno nedotaknjen. Zato imam namen narest generalno pa mal glagega tuninga (ventil, diza, filter, prenosi,...) Motor ne gre nkamr...140 dol iz vrhniškega klanca čist sklonen...pa sto let je rablo =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 (popravljeno) Dejte mi neki pomagat, motor mi je prej (kakšne 1/2 leta nazaj) dosti krat imel luft med 6 in 5 prestavo, oz. ko sem dal iz 6 v 5 ali obratno mi je dostikrat najdel ler, se pravi samo obrate nabil, ampka se je tudi slišalo takšno čudno kleketanje v mašini. Zdej je pa to vse bolj pogosto in se mi dogaja tudi pri nižjih in večji prestavah. A ima slučajno kdo kakšno idejo kaj bi lahka blo, imel sem v mislih serviserja, samo ne vem katerega. Poznam samo pooblaščeni servis aprilije, za katere sem pa slišal, da so kr konkretno dragi-ne bi brezzveze bili pooblaščeni serviserji Zdej, to me še posebaj moti ko grem v ovink in pred njim dam v nižjo prestavo in mi najde ta ''ler'', pol se pa čez cel ovinek bojim ko imam spuščeno sklopko, da bo kr naenkrat prijelo in me samo vrglo... , sej pol nekje na polovici ovinka stisnem sklopko, samo se bojim, da bo enkrat mogoče prepozno... Torej če slučajno kdo ve kaj bi lahko bilo naj mi pove pa da probam to sam zrihtat, ali pa za kakšnega dobrega serviserja v ali okoli ljubljane. Hvala Menjal olje v menjalniku. OBVEZNO! Pa kaksno boljse daj noter. (aka Motul) NUJNO RABIM NACRTE OD IZPUHA ZA RS 125 (MERE) Najrajsi od kaksnega sportnega! Ce bi kdo kaj imel ali vedel kje bi jih dobil. (brejker nater merim xD ) Popravljeno Julij 13, 2009. Popravil budacki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Će rabi kdo olje za menjalnik, mam jst doma že neki časa enga od motula, men prnese per pa mu zamenam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 ej na kolk KM se pa menja olje? za 125 ccm povejte. tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozi Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Pozdrav vsem! Jaz bi samo vprašal, če ve kdo za koga ki prodaja oz. če kdo prodaja kako Aprilio rs125 tam okrog 2002 letnik? Lahko ma odstranjene blokade pa zamenjan izpuh in da je lepo lepo ohranjena seveda Hvala za odgovore! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero27 Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 ej na kolk KM se pa menja olje? za 125 ccm povejte. tnx mena se ga na 12000km, sam ce mas pa bol staro masino bi blo pa verjetno dobro vsake tolk prevert, kolk zeleza je v olju (z magnetom) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 mena se ga na 12000km, sam ce mas pa bol staro masino bi blo pa verjetno dobro vsake tolk prevert, kolk zeleza je v olju (z magnetom) ok hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha94 Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 Mene pa zanima, kuk je končna hitrost pa kakšni so pospeški če je zablokirana. Zanima me za tanovi model in starejši model. Pa še če dam blokade vn pa avspuh zamenam, a je to proti zakonu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 Menjal olje v menjalniku. OBVEZNO! Pa kaksno boljse daj noter. (aka Motul) NUJNO RABIM NACRTE OD IZPUHA ZA RS 125 (MERE) Najrajsi od kaksnega sportnega! Ce bi kdo kaj imel ali vedel kje bi jih dobil. (brejker nater merim xD ) V moj motor gre samo Motul in zmeraj Motul, tako za menjalnik kot za mešanico, aja pa še sprej za verigo je Motulov-Factory line. Za menjalnik imam 10W30 za mešanico pa 710. Aja olje je bilo menjano ko sem menjal sklopko in sicer okoli 300-400 km nazaj. Danes ga grem najvrjetneje kupiti olje (če se no bom šel vozit ) in jutri tastarga ven in novega not. Drugače pa če razmišljam, se mi to ni dogajalo ko je bilo olje še ''novo'' tko da, bomo videli kaj bo ko ga zamenjam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 V moj motor gre samo Motul in zmeraj Motul, tako za menjalnik kot za mešanico, aja pa še sprej za verigo je Motulov-Factory line. Za menjalnik imam 10W30 za mešanico pa 710. Aja olje je bilo menjano ko sem menjal sklopko in sicer okoli 300-400 km nazaj. Danes ga grem najvrjetneje kupiti olje (če se no bom šel vozit ) in jutri tastarga ven in novega not. Drugače pa če razmišljam, se mi to ni dogajalo ko je bilo olje še ''novo'' tko da, bomo videli kaj bo ko ga zamenjam. Ti mas podobno misljenje kot jst, samo kurac ko je Motul drag kot prasica. Jst ne dohajam vec s tolkimi mopedi. Kupi kdo kaj? xD R125 dam napol đabe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 Ti mas podobno misljenje kot jst, samo kurac ko je Motul drag kot prasica. Jst ne dohajam vec s tolkimi mopedi. Kupi kdo kaj? xD R125 dam napol đabe Sej pravim, brez zveze reskirat pa dajat eno x olje notri (pa čeprav je npr. 1l 4EU) pa da mi ribne, raj dam nekaj evrčkov več in se furam v miru. Aja, olje sem zamenjal, jutri pa samo gasa :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se