liquid Objavljeno Avgust 16, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2005 Skorej sigurn, mene piše high b-dolge luči, low b-kratke luči, oil-olje, turn-smerniki, fuel-gorivo. Tko da ima sigurno. Sam ni problem da sveti, problem je da NE sveti.
TiCkO Objavljeno Avgust 16, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2005 Oh, danes je pa srečen dan.. Mislu sem že da je šla CDI enota al pa kej drugega, nakar danes vzamem dol zadn zic, ker je blo mal cajta in vidim en tak vlek priključek ko pride noter 5 kablov, da se všteka, pa je blo sam to izštekano. Bil je pa slab stik tk da je včasih motor šel včasih pa ne. Pa vidi se mal črno na enem kontaktu ker je bil slab stik pa se je iskrilo pa kurlo zraven.. Dam skupi motor zalaufa in gre spet normalno.. Ko motor laufa pod štangasom ma okol 1k obratov, če to izstaknem narazn laufa na 3k obratih, pa še nikamor ne gre, in potem ugasne.. Uh, kakšna sreča, jz pa cel motor raztavlen :/ Zdj bom pa počasi začel prodajat moj strojček.. Če kerga kej več zanima na PM.. Čez kak mesec! :hmm:
Enzo Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Ma zj pa nehte srat s tem no!!!RAWE ventil majo tastare CHESTERFIELDke torej od 98 letnika nazaj!!!!!!Lohka ga pa kups, mislm d je ene 45k!!Drgac se js vozm brez tega ventila, sm se pac navadu d ko startam stisnem gas do konca pa pod pounimi obrati!Zj pa dost o tem šitu! ← Moj frend ma Chesterfieldko 97' letnik pa ni ne duha ne sluha o kakem rave ventilu :hmm: Če sp jih pa res mele je pa tud možno da ga je dau tip vn, predn jo je prodau :unsure:
Zigc Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Moj frend ma Chesterfieldko 97' letnik pa ni ne duha ne sluha o kakem rave ventilu :hmm: Če sp jih pa res mele je pa tud možno da ga je dau tip vn, predn jo je prodau :unsure: ← Ja sj to je donosn posel, nova je pac 45k za staro je pa dobu...
Ch4z| Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 mam problem dons sm kupu aprilio rs 125 pa k sm jo na prkolci dam pelu bencin ni biu zaprt kwa bi loh blo narobe ker motor zdej noče užgt?? pa sm že spucu svečko k jo je zalil
BaHa Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 ticko posl slikco pa podatke dej ... :)
GrCaR Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 mam problem dons sm kupu aprilio rs 125 pa k sm jo na prkolci dam pelu bencin ni biu zaprt kwa bi loh blo narobe ker motor zdej noče užgt?? pa sm že spucu svečko k jo je zalil ← k si pelu domov, a je motor ležal na boku al je stal?
BaHa Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 mhm si garant da ti je zalil ? dvomim .... kr ni sans da bi ti kr tko zalil no ne vem sam cudn se mi zdi ...
Zigc Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 mam problem dons sm kupu aprilio rs 125 pa k sm jo na prkolci dam pelu bencin ni biu zaprt kwa bi loh blo narobe ker motor zdej noče užgt?? pa sm že spucu svečko k jo je zalil ← Si zapru zauh k si užigu? :grim
Stric Burek Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 mogoče maš stikalo za zasiln izklop prtisnjen
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 mogoče maš stikalo za zasiln izklop prtisnjen ← jao to se je men zgodlo ko sm ga domov prpelal :D sm že svečko odšraufal...... vse možno probal pa ni htel vžgat. pol pa sm vido pa sm nazaj tipko stisno pa je delalo :D
Aless Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Mi lahko nekdo pove kak se casi krogov resetirajo na rs125 :?
Zigc Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Mi lahko nekdo pove kak se casi krogov resetirajo na rs125 :? ← LOL to znam pa res sam js uporablat :OK: Prtisn L tko d se ti pokaže tist L1 al L2... po pa tiščiš S pa prtisnš un gumb ob ročki ;)
Ch4z| Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 a pa če je ta gumb pržgan motor vergla al ne????
Zigc Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Fantje dokaz d je RSka najbol vzdržlijva 125tka, deluje se z polovico prelomlenga bata in to do 130km/h :slap: :grim
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 js se nei več fural z takim batom kr ti lahk vlko škode nardi če pride do česa
Zigc Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 js se nei več fural z takim batom kr ti lahk vlko škode nardi če pride do česa ← Sj js se pa ne vec :whistle:
Ch4z| Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 a pa če je ta gumb pržgan motor vergla al ne???? ← dej povejte plis
GrCaR Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 (popravljeno) dej povejte plis ← če je gumb na OFF pol motor NE vergla sploh, če je pa na ON pa more užgat! Popravljeno Avgust 18, 2005. Popravil GrCaR
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 kaj da ne. če je gumb na off pol motor vergla sam zalaufal pa nebo
GrCaR Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 kaj da ne. če je gumb na off pol motor vergla sam zalaufal pa nebo ← pr men čist NČ NE vergla! kot da ne bi mel kontakta!
Zigc Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 (popravljeno) Ei ma djte mi povedat če kdo pozna koga k bi mi fuknu to jebeno blokado iz izpuha APRILIE RS125 letnik 01!!!! NUJNO!!!!Kr zdj :zzz: na motorju :( Popravljeno Avgust 20, 2005. Popravil zigaspy
TAURUS Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 k serviserju pel...bo najbl zihr
Zigc Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 k serviserju pel...bo najbl zihr ← Ja najbol bo zihr d mu bom dav 20k!! :fight2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se