Brejker Objavljeno Julij 23, 2009 Deli Objavljeno Julij 23, 2009 @obsešn: prvo: Najprej ti želim, čim boljše okrevanje. Upam, da so le praske. drugo: Pomoje so vsi vedl da greš na rs in te je mogu en: 4T lazy ass a.k.a. neznam vozitabtomobila a.k.a. nespremljam prometa = nagazit :unsure: @miha: na 15kKm se menja bat. na dve sezone bremz ploščice in hidravlično olje na 6sezon se menja menjalnik (odvisn kok ma napiljeno mašino :evilgrin: ) :lol: Za gume bo že še cajt, ko bomo na zimske presedlal Če sm še kej pozabu pa bo še kkšn drug povedu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0b5353n Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 (popravljeno) @obsešn: prvo: Najprej ti želim, čim boljše okrevanje. Upam, da so le praske. drugo: Pomoje so vsi vedl da greš na rs in te je mogu en: 4T lazy ass a.k.a. neznam vozitabtomobila a.k.a. nespremljam prometa = nagazit :unsure: Brejker Hvala jst sm ceu na rs-ko grm pa hvala bogu useen mi j dons babica rekla da bo una dala dinerčke Tko da jo druk teden dobim ....aia upršau sm kaj narest če j lukna pri 7k obratih pa j un reku da je treba frgazer naštimat a j to res ? Lukna mislm s tem da tam nima moči mislm tam zubi moč pol k je pa mim 7k pol se mu pa spet otrga. :unsure: Popravljeno Julij 24, 2009. Popravil 0b5353n Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Brejker Hvala jst sm ceu na rs-ko grm pa hvala bogu useen mi j dons babica rekla da bo una dala dinerčke Tko da jo druk teden dobim ....aia upršau sm kaj narest če j lukna pri 7k obratih pa j un reku da je treba frgazer naštimat a j to res ? Lukna mislm s tem da tam nima moči mislm tam zubi moč pol k je pa mim 7k pol se mu pa spet otrga. :unsure: Mah ja saj recimo nekje do 6k bi moral imeti luknjo in pri 7 ze cuknit. Ce nastelas vlpinjac, bos ublazil to, pri meni recimo se skoraj ne pozna. Samo do fulla gas odprem in gre skoraj gladko cez. Drugace pa recimo najboljsa "omilitev" je RAVE ventil, samo kosta dobrih 250€. Dobis pa tok moci v nizkih obratih da gre lepo po zadnji brez nekega posebnega truda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0b5353n Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Mah ja saj recimo nekje do 6k bi moral imeti luknjo in pri 7 ze cuknit. Ce nastelas vlpinjac, bos ublazil to, pri meni recimo se skoraj ne pozna. Samo do fulla gas odprem in gre skoraj gladko cez. Drugace pa recimo najboljsa "omilitev" je RAVE ventil, samo kosta dobrih 250€. Dobis pa tok moci v nizkih obratih da gre lepo po zadnji brez nekega posebnega truda. aha ok cool Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Mah ja saj recimo nekje do 6k bi moral imeti luknjo in pri 7 ze cuknit. Ce nastelas vlpinjac, bos ublazil to, pri meni recimo se skoraj ne pozna. Samo do fulla gas odprem in gre skoraj gladko cez. Drugace pa recimo najboljsa "omilitev" je RAVE ventil, samo kosta dobrih 250€. Dobis pa tok moci v nizkih obratih da gre lepo po zadnji brez nekega posebnega truda. a če jo odblokiraš bo isto mela luknjo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 a če jo odblokiraš bo isto mela luknjo? Zaprta te luknje sploh nima! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Mah ja saj recimo nekje do 6k bi moral imeti luknjo in pri 7 ze cuknit. Ce nastelas vlpinjac, bos ublazil to, pri meni recimo se skoraj ne pozna. Samo do fulla gas odprem in gre skoraj gladko cez. Drugace pa recimo najboljsa "omilitev" je RAVE ventil, samo kosta dobrih 250€. Dobis pa tok moci v nizkih obratih da gre lepo po zadnji brez nekega posebnega truda. Lol rave da samo toliko moči da nerabiš menjat dol če ti padejo obrati pod 8k. Ni pa tu neke moči da gre po zadnji. Rave vbistvu premika izpušni ventil. Tak imaš od 1500 obratov do 8000 isto kot da je še blokada notri pri celindru. Od 8k naprej pa vse skupaj premakne in se mu spiple pol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nero56 Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Mi lahko kdo napiše koliko porablja aprillia rs 125 odprta letnik 06+ ? In če se jo splača kupit če se hočeš malo več vozit ker se baje rada kvari, je to res ? In eno vprašanje ki je bolj butasto- kaj nakaže koliko goriva še ima ? Jaz sem malo večji 183-185 cm in malo bolj močen in me zanima tudi če sem prevelik za motor ker se ravno odločam med aprillia rs125 in yamaha yzf r125 ker si neki motor morem nabavit in yamaha je malo večja... mislim da boste delali zdaj tu bolje reklamo za aprillio... hvala za odgovore !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Mi lahko kdo napiše koliko porablja aprillia rs 125 odprta letnik 06+ ? In če se jo splača kupit če se hočeš malo več vozit ker se baje rada kvari, je to res ? In eno vprašanje ki je bolj butasto- kaj nakaže koliko goriva še ima ? Jaz sem malo večji 183-185 cm in malo bolj močen in me zanima tudi če sem prevelik za motor ker se ravno odločam med aprillia rs125 in yamaha yzf r125 ker si neki motor morem nabavit in yamaha je malo večja... mislim da boste delali zdaj tu bolje reklamo za aprillio... hvala za odgovore !!! Poraba 6-7 litrov po mojem. ( res nevem hehe ). Nakaze ti lucka za rezervo ( potem imas se dobrih 40km fore xD ). Jst mam 187 pa 67 kg pa ni problema Kvari se pa vsak motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Dobis pa tok moci v nizkih obratih da gre lepo po zadnji brez nekega posebnega truda. ? Jz sem se in se še vedno rad vozim po zadnjem.Pa z 125ccm cestnim nisem mogel glih...Sicer res moja RS ni imela kak RAVE ali kaj takega.Vendar je šla na zadnjo samo v prvi in to samo z sklopko ali na kakem "kuclju"pa še to max 20m.S tem,da do "mange"spravit pa nisem nikoli uspel!Recimo yamaho DT125 si dvignil v prvi s sklopko na mango brez problema in šaltal v drugo in se peljal.Ne yamahe TZR125,ne RS125,ne MITO pa nisem spravil do "mange",kaj šele brez truda! Kaj ti tvojo dvigneš?S sklopko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Mi lahko kdo napiše koliko porablja aprillia rs 125 odprta letnik 06+ ? In če se jo splača kupit če se hočeš malo več vozit ker se baje rada kvari, je to res ? In eno vprašanje ki je bolj butasto- kaj nakaže koliko goriva še ima ? Jaz sem malo večji 183-185 cm in malo bolj močen in me zanima tudi če sem prevelik za motor ker se ravno odločam med aprillia rs125 in yamaha yzf r125 ker si neki motor morem nabavit in yamaha je malo večja... mislim da boste delali zdaj tu bolje reklamo za aprillio... hvala za odgovore !!! Katerega koli vzameš, boš bil zadovoljen. Za moje pojme sta oba čist vredu motorčka, vsak ima svoje pluse in minuse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peroVXR Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Pozdravljeni. Mene nekaj zanima. Prijelo me je da bi kupu eno RS-ko (2006 letnik) mal za rekreacijo za čez vikend. Pa se zdaj sprašujem al se mi bolj splača kupit eno original pa da jo pol sam odblokiram, al pa da že kupim odprto. Cene kolkr gledam po netu so enake za obe (cca 3000€), s tem da bi me odpiranje še dodatno stalo. Izbira je bl švoh, sm klicu za eno iz Sežane k je zaprta pa lastnik (2.) pravi da ima nove gume, je redno servisirana pa lepo ohranjena (12500km), zmotilo me je edino k je reku da je bla menjana veriga (?? nekam hitro se mi zdi) pa zobniki. Na kaj naj bom še pozoren če si jo bom šu ogledat? Pa kako se vam zdi cena (3100€)? Hvala za odgovore. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Pozdravljeni. Mene nekaj zanima. Prijelo me je da bi kupu eno RS-ko (2006 letnik) mal za rekreacijo za čez vikend. Pa se zdaj sprašujem al se mi bolj splača kupit eno original pa da jo pol sam odblokiram, al pa da že kupim odprto. Cene kolkr gledam po netu so enake za obe (cca 3000€), s tem da bi me odpiranje še dodatno stalo. Izbira je bl švoh, sm klicu za eno iz Sežane k je zaprta pa lastnik (2.) pravi da ima nove gume, je redno servisirana pa lepo ohranjena (12500km), zmotilo me je edino k je reku da je bla menjana veriga (?? nekam hitro se mi zdi) pa zobniki. Na kaj naj bom še pozoren če si jo bom šu ogledat? Pa kako se vam zdi cena (3100€)? Hvala za odgovore. lp Veriga na 12000km? Al je ni nikol namazal al pa je vrtu kilometre nazaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Veriga na 12000km? Al je ni nikol namazal al pa je vrtu kilometre nazaj ? A daj nehi.... Niti eni osebi,ki jo jz poznam,niti meni ni še na niti enem motorju tako hitro šla veriga po gobe! Na zablokirani RS pa samo,če je ni niti enkrat namazal... :evilgrin: Na mojih...yamaha TZR125l.95 je imela 24000km pa še ni bila zanič. RS125 l.95 itak ni imela blokad je bilo 20.000km pa je nisem niti malo pazil-le redno mazal je bila še ok. Na R1 sem mel 15000km pa je bila veriga še bomba! Recimo na VFR800 je bla pri mislim 27000km,kolk je imela po števcu,ko sem jo imel in je bila že boga! Honda cbr 1100xx prev.14900km ampak lepih in je veriga ko "nova" Druge težko rečem,ker ne morem vedet kako je bilo z menjavami in kolk so bli realni kilometri! Poznam kr neki folka,ki ima po 40.000km z motorji s prvo verigo! No seveda jo prijatelji,ki imajo na 1000ccm 520 verigo,namesto 530 kolk je serijsko menjavo prej kot na 12000km,vendar so ti motorji večino časa na pisti!Ampak to ni za primerjavo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racemaniak Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 jst mam na moji ninji 27000km pa je veriga še v več kot odličnem stanju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 jst mam na moji ninji 27000km pa je veriga še v več kot odličnem stanju Saj pravim, da je verjetno ali vrtel kilometre ali pa ni niti enkrat namazal xD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 jst mam na moji ninji 27000km pa je veriga še v več kot odličnem stanju To pa sam zato,ker se sam po bukarešti voziš :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matkoR1 Objavljeno Julij 26, 2009 Deli Objavljeno Julij 26, 2009 Ima kateri sprednje ploščice za rs 125 oz. ve ke bi se jih dobilo dokaj hitro:D:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Julij 28, 2009 Deli Objavljeno Julij 28, 2009 včeraj jest&moja na futur + nekdo na rs125: čez trbiž, tolmezo, maurio, tre croci v cortino, čez falzarego na pordoi in naprej čez sella, grodner v badio na bruneck, lienz, čez weissensee v hermagor in čez korensko sedlo nazaj... 630km med 6:30 in 17:00 in nekdo ima še vedno rs125, tisti model, ki kao precej crkava in o katerem fantje v tej temi pravijo, da ni za pot od LJ do MB... :naughty: za vse, ki zbirate denar: naprodaj spomladi, l.2005, prvi lastnik, do sedaj nikoli na tleh, ~30.000km, redno servisirana... na voljo odprta ali zaprta različica, razen preščipnjenega jumperja, ki bo ostal tak kot je... več na pm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Julij 28, 2009 Deli Objavljeno Julij 28, 2009 včeraj jest&moja na futur + nekdo na rs125: čez trbiž, tolmezo, maurio, tre croci v cortino, čez falzarego na pordoi in naprej čez sella, grodner v badio na bruneck, lienz, čez weissensee v hermagor in čez korensko sedlo nazaj... 630km med 6:30 in 17:00 in nekdo ima še vedno rs125, tisti model, ki kao precej crkava in o katerem fantje v tej temi pravijo, da ni za pot od LJ do MB... :naughty: za vse, ki zbirate denar: naprodaj spomladi, l.2005, prvi lastnik, do sedaj nikoli na tleh, ~30.000km, redno servisirana... na voljo odprta ali zaprta različica, razen preščipnjenega jumperja, ki bo ostal tak kot je... več na pm 25-30k km je življenska doba ojnice tak da če še ni blo nič zamenjano bo naslednjem lastniki ali tebi samo lepo zroštalo v mašini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky125 Objavljeno Julij 28, 2009 Deli Objavljeno Julij 28, 2009 Lp Mogoče kdo kaj bi lahko bilo narobe?Namreč zgodilo se mi je danes na poti iz šihta, se peljem lepo uizi in mi je motor kar morilo in na digitalnem zaslonu ni kazalo nič seprav kot da ni bilo štroma če pa sem ugasnil luči mi je pa normalno delal? in že da sem ga prižgal mi ni drugače kot da sem ga porinil tako mi je pa iz prve? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radirka Objavljeno Julij 28, 2009 Deli Objavljeno Julij 28, 2009 (popravljeno) Akumulator? Oziroma ne vem.. pri aprilijah itak samo štrom crkuje Popravljeno Julij 28, 2009. Popravil krajcer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky125 Objavljeno Julij 28, 2009 Deli Objavljeno Julij 28, 2009 Akumulator? Oziroma ne vem.. pri aprilijah itak samo štrom crkuje akumulator je uredu sm ga zmeru in tud ko sm ga zaverglu je njegova vrednost ostala enaka.utripnejo pa use lučke..kot da nebi bilo štroma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Julij 28, 2009 Deli Objavljeno Julij 28, 2009 25-30k km je življenska doba ojnice tak da če še ni blo nič zamenjano bo naslednjem lastniki ali tebi samo lepo zroštalo v mašini. Sem že na 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 28, 2009 Deli Objavljeno Julij 28, 2009 Sem že na 26 Pusti ti kaj piše na števcu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se