Skoči na vsebino

Aprilia RS 125

moto_freak

Priporočene objave

Budacki. Človeka, ki prodaja Aprilio Spains nr.1 za 3950€+rave in športna krivina, poznam osebno(bivši sošolec). Če mu boš dolgo časa težil, se mi zdi, da ti jo bo dal za 4000€ (skupaj z predelavo). Razlog prodaje je pa ta, da mu prehitro gre denar, saj mu pije izredno veliko. O motorju ti lahko povem, da je izjemno lepo ohranjen, on se bolj malo vozi (ker še nima izpita). Toči vedno Motul 710, poleg tega pa da še 2dL olja v vsak na, novo napolnjen tank(direktno). Motor je odlično vzdrževan! (če pa je vreden 3950€?zame NE)

Stari model ni normalen. Je reko da mu pije 10 litrov. Tega tut jst nebom tocu. Men je pila maximalno 8 litrov, ce sm jo goniu tok kot ji je srce in dusa dala njegova pa KAR 10 litrov! To ni normalno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej takega idiota pa se ne. On me uci kaj je rave ventil, da to vpliva na visoke obrate in da se brez njega motor zariba in da nevem kaj se vse xD aja ... cene ni spustu xD

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ubistvu mu pije 12 litrov, sam pač to je že mal preveč za povedat :glare:. Glede rave ventila pa nebom nč reku:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ubistvu mu pije 12 litrov, sam pač to je že mal preveč za povedat :glare:. Glede rave ventila pa nebom nč reku:D

Potem je motor sjeban. Ker 12 litrov ne pijejo starejse s sjebanim vplinjacem :) 12 litrov!? Ni nic vzdrzevan ce pije 12 litrov. Jao. Realna cena tega motorja je nekje 3700€. ( zdaj pa ocitno se manj ! )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdaj ko se že o tem menite... koliko pa spije aprillia rs 125 06 letnik naprej če si jo odblokiraš ? In koliko leti odblokirana brez drugih predelav ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdaj ko se že o tem menite... koliko pa spije aprillia rs 125 06 letnik naprej če si jo odblokiraš ? In koliko leti odblokirana brez drugih predelav ?

7 litrov, 165 mogoce tut 170. ( vsaj moja )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po mojem ne. Ne da bi jst vedel.

na kšnih posnetkih je blo vidt da grejo tud po 190km/h.

budacki: a razlog da si prodal motor je to da si preveč divjal al kak?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

budacki: a razlog da si prodal motor je to da si preveč divjal al kak?

Razlogov je vec. Divjal nisem, vozil pa sem se hitro izven naselij in na odcepih, kjer ponavadi ni pricakovat prometa. Drugi razlog je skorajsnja nesreca, ki me je streznila do neprave meje ocitno. Tretji razlog je, ker mi je bolj usec Spain's barva itd itd :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moja je bila l.95 ki naj bi najbolj šla :whistle: :unsure: Arow je še bil na njej!

Pa je šla po števcu po ravnini 175km/h.Proti morju po klancu navzdol pa 190km/h al mal čez,saj ne vem več...je blo tolk mopijov vmes...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najdi si drugo religijo. Al pa men rajs najd ksno pametno Spains No'1

http://www.avto_net/....asp?ID=3050567

Ok motor je dovolj predelan in vse ... malo kilometrov ... zgleda uredu in vse ... poraba 12 litrov, koncna 150 :) KOJI KURAC?!??!?! Ej xhunter a me ta model nateguje al kaj?! KOJI KURAC! 12 litrov RS 125 letnik 07 z drugo krivino in RAVEom. Ta motor je pomojem unicen v piko :P pa jebote obe gumi sta neki cudni :D pravi, da je samo zadnja zamenjana, sprednja pa deluje kot da ima še in še profila :P kaj je to?!

Popravljeno . Popravil budacki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KOJI KURAC! 12 litrov RS 125 letnik 07 z drugo krivino in RAVEom. Ta motor je pomojem unicen v piko :P pa jebote obe gumi sta neki cudni :D pravi, da je samo zadnja zamenjana, sprednja pa deluje kot da ima še in še profila :P kaj je to?!

Zahteven pa si :glare:

Kokrat na dan ti je žal, da so jo tastari prodal,a ?:hmm:

Pa kaj če pije, kakor da je to nekaj novega :eek:

Večja diza, odprt avspuh, po možnosti filtr za zrak drugi,... una rska k ma pa 28KM pa mislsš, da ti 7litrov pije??:grrr:grrr

Perfomance se plačajo:yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zahteven pa si :glare:

Kokrat na dan ti je žal, da so jo tastari prodal,a ?:hmm:

Pa kaj če pije, kakor da je to nekaj novega :eek:

Večja diza, odprt avspuh, po možnosti filtr za zrak drugi,... una rska k ma pa 28KM pa mislsš, da ti 7litrov pije??:grrr:grrr

Perfomance se plačajo:yes:

Ce bi jo oni prodali, mi nebi blo tok zau xD V nasi hisi ima vsak svoj motor in pac vzporedno s tem vsak za svoj motor skrbi, placuje, pazi ....

Ja samo da pa gre samo 150 in pije tok mi pa negre u glavo. Moja je sla tudi do 165, po ravnici pa skoraj vedno do 160, pa je imela se v izpuhu blokado, pa je bila poraba dobrih 7 litrov. Kvaskotova SX 125, ki ima enako masino kot RS 125, z RAVEom in Arrowom pije pa 5.5 litra.

Ta je sfukana. Garant. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kvaskotova SX 125, ki ima enako masino kot RS 125, z RAVEom in Arrowom pije pa 5.5 litra.

Prestavno razmerje, je drgačno pr SMih. Če ga na nizkih tuneraš, se pa že mal pozna proti rski ki pod 7-8k ne pade:unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa je bila poraba dobrih 7 litrov. Kvaskotova SX 125, ki ima enako masino kot RS 125, z RAVEom in Arrowom pije pa 5.5 litra.

Ta je sfukana. Garant. :)

Mogoče pa si nekateri(večina)nočete priznati koliko v "resnici" pije.In potem pač eden poresnici napiše pa vsi v luft :evilgrin:

In kaj je lahko sfukano,da tolk pije?Po moje,če je preveč je lahko kriv le uplinjač in nič druga? :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

edit:

Rave ti pršpara, neki benza...

Če ti je tžko za benz dajat_______si pa kup Yamo125 pa boš mel mir :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Klapa a mi zno kdo povedat kolk bi me stala špula za rave ventil ? Pa kje bi se dal to kupt ?:naughty:

??? A ve kdo al ne ? Aia pa še neki a je normalno da sma 2 na motorju pa ne pridema v hrib ( ni tolk vlk hrib ) ???:headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče pa si nekateri(večina)nočete priznati koliko v "resnici" pije.In potem pač eden poresnici napiše pa vsi v luft :evilgrin:

In kaj je lahko sfukano,da tolk pije?Po moje,če je preveč je lahko kriv le uplinjač in nič druga? :unsure:

moja je mela 115 dizo, moja hisa - gimnazija - moja hisa ... nonstop na blokadi -> 5€ natocu ... kok je 1 liter ves, pa se ostalo je na koncu za jajcat se naokorog. To pa je dobrih 65-70 km. Torej poraba nekje 7 litrov. Se pravi se skoraj maanj kot 7 litrov spije ( ker je se ostalo v rezervarju ).

@klobuk ... mogoce, da je prevelika diza in motor zaliva in ravno zaradi tega ima tudi tako slabo koncno. Saj poraba ni problem, ampak kako to da ima samo 150 koncno!? ( odprt do konca, sportna krivina in rave )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem ze najdel 2× Supermoto 450, zmenil se za ceno, za ogled vse vse vse :) Rece fotr ne, rece mami ne. :) Adijo moja supermoto kariera. Sicer pa sta rekla, da lahko sam zberem denar za 125+, pod pogojem, da me ne vidita na cesti. Zdej ce spiskam 3500€+ za 125 , mi bo bolj malo ostalo za kaj vec. Kurac pa to.

Alenn je svojo ze prodal nazalost. Lepa masinca. Zdej se edn prodaje, samo je model zategnjen. 3950€ hoce za njo pa da mu se doplacam za predelavo xD

Aprilijin sindrom sem dobil 2 minute po tem ko sem se prvic fural z mojo RSko :)

Tvoja lepo dela?

Brejker zvil in zlomil bos vse mogoce, ce bos to delal ;) Za to si kupi Husqvarno. Idealen motorcek ze v originalu za po prvem ( malo bolj trdo vzmetenje in nizka lega )

A ima kdo na forumu Spainko ? :D Da ga izfehtam da proda xD

Ja veš kako je starši ti želijo le najboljše. Mah sej bo še motorjev nič skrbet, samo da je volja...no ja pa tudi denar.

Evo kako je pri meni, v naši družini nima nobeden motorja, tko da moji za motor sploh slišat niso hotli dokler ne napolnim 18 let :headbang: ...Ko pa sem napolnil 18 let naredil izpit (moral sem prodati tomosa, da sem si ga plačal :cry: ) pa sem takoj kupil aprilijo....pa je šlo počitniško delo :rolleyes:

Aja pa če moja lepo dela....nebom raje nič rekel, ko naredim kakšnih 1000km pol bom raje kaj povedal, sej veš, če rečem zdaj: ''ja super dela, np'', čez teden dni pa bom lahko rekel: ''ribnila je''. Tko da bom še malo počakal (vozil) in rekel kako gre.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!