Skoči na vsebino

Aprilia RS 125

moto_freak

Priporočene objave

Ja veš kako je starši ti želijo le najboljše. Mah sej bo še motorjev nič skrbet, samo da je volja...no ja pa tudi denar.

Evo kako je pri meni, v naši družini nima nobeden motorja, tko da moji za motor sploh slišat niso hotli dokler ne napolnim 18 let :headbang: ...Ko pa sem napolnil 18 let naredil izpit (moral sem prodati tomosa, da sem si ga plačal :cry: ) pa sem takoj kupil aprilijo....pa je šlo počitniško delo :rolleyes:

Aja pa če moja lepo dela....nebom raje nič rekel, ko naredim kakšnih 1000km pol bom raje kaj povedal, sej veš, če rečem zdaj: ''ja super dela, np'', čez teden dni pa bom lahko rekel: ''ribnila je''. Tko da bom še malo počakal (vozil) in rekel kako gre.

Jezi me, ker vlagajo svojo energijo v "neumnosti", ki mene ne zanimajo, medtem ko ce bi vsaj priloznost dobil, da pokazem kaj znam z motorjem ... lOl

Motorji bojo ,vendar bo sezone konec. Ce pa bo zaribala bos prehitro zvedu hehe :D Si dal na zacetku se malo olja v tank?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jezi me, ker vlagajo svojo energijo v "neumnosti", ki mene ne zanimajo, medtem ko ce bi vsaj priloznost dobil, da pokazem kaj znam z motorjem ... lOl

Motorji bojo ,vendar bo sezone konec. Ce pa bo zaribala bos prehitro zvedu hehe :D Si dal na zacetku se malo olja v tank?

Ja to je največji problem, ko vsaj ne bi bilo neumne zime :headbang: ...bljek :) pol pa še te nove fore za izpit, jao sej bomo še živčne zlome dobili :lol1:

Sem dal malo olja v cilinder (olje za menjalnike, vsaj tko je pisalo, da je priporočljivo dati) in malo več v tank :naughty: , ampak ne za menjalnik temveč za mešanico.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živjo!

Ker vem, da vas ima veliko na ''tastarih'' RSkah drugo luč in žmigavce, bi prosil nekoga, če bi mi prodal samo šipco luči in šipco enega žmigavca (kar je obkroženo na spodnji sliki)!

LP!post-10859-125122286709_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živjo!

Ker vem, da vas ima veliko na ''tastarih'' RSkah drugo luč in žmigavce, bi prosil nekoga, če bi mi prodal samo šipco luči in šipco enega žmigavca (kar je obkroženo na spodnji sliki)!

LP!post-10859-125122286709_thumb.jpg

mas enga na a. netu, ki prodaja karambolerano rsko 125! Poklici ga, mogoce ma se vedno to luc p zmigavc:hmm::yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rska odprta z rave ventilom spije 6 litrov. Brez rave ventila 7-8. Zablokirana pa še več od teh cifer

Tako se govor. Norc :wub::wub:

Ne pa vec kot 10 jebemti :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako se govor. Norc :wub::wub:

Ne pa vec kot 10 jebemti :D

porabe 10 litrov in več so še iz časov starih rsk z 34 fergiji

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa se to, ce je bil dobro nastavljen vplinjac ni bilo tako grozno.

Tisti čas ko so bile tiste rske vožene je bil bencin 3 krat ceneje. tak da se ni noben sekiral kolko spije

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tisti čas ko so bile tiste rske vožene je bil bencin 3 krat ceneje. tak da se ni noben sekiral kolko spije

Mogoče res!Čeprav....Recimo TTS je šlo dobiti po 13dem(6,5eu)Poln kesl pa je bil slabega jurja(4eu)

Sploh pa so vsi takrat pili!

Recimo,ko sem se z TZR v koloni(90km/h konstantno) peljal iz SG v MB no mal naprej v Duplek na zbor je pila 5 in neki.In to je bilo prav smešno!Manj sigurno ni mogoče potrošit.Drugače so le porabe na TZR,Mito,Rs in ostalih,če si jih tiščal-kar smo jih po večini okoli 10

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče res!Čeprav....Recimo TTS je šlo dobiti po 13dem(6,5eu)Poln kesl pa je bil slabega jurja(4eu)

Sploh pa so vsi takrat pili!

Recimo,ko sem se z TZR v koloni(90km/h konstantno) peljal iz SG v MB no mal naprej v Duplek na zbor je pila 5 in neki.In to je bilo prav smešno!Manj sigurno ni mogoče potrošit.Drugače so le porabe na TZR,Mito,Rs in ostalih,če si jih tiščal-kar smo jih po večini okoli 10

Tehnologija napreduje :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanima me koliko je suha teža Aprillie 06+ letnik ? wink.gif

Sam upam da ne sprašuješ zaradi tega kr bi ga moru rint v kšn klancwhistle.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne nimam aprillie ( še je nimam- odločam se med yamaho r125 in aprillio rs 125 )tak da če jo bom mogel rint na klanc bo drugo leto :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanima me koliko je suha teža Aprillie 06+ letnik ? .)

Mater ste razvajeni .... pobrskaj mal po netu pa boš še kej druzga prebral o aprili ane ? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem prej pogledal če bi kje našel ta podatek, prvo tu na motosvetu vse članke ( predstavitev, vozili smo... ) nato pa še na avto.net či bi imel kdo napisano in nato sem vprašal !!! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem prej pogledal če bi kje našel ta podatek, prvo tu na motosvetu vse članke ( predstavitev, vozili smo... ) nato pa še na avto.net či bi imel kdo napisano in nato sem vprašal !!! :D

upraši googla

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

www.motorcyclespecs.co

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!