budacki Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Ja veš kako je starši ti želijo le najboljše. Mah sej bo še motorjev nič skrbet, samo da je volja...no ja pa tudi denar. Evo kako je pri meni, v naši družini nima nobeden motorja, tko da moji za motor sploh slišat niso hotli dokler ne napolnim 18 let ...Ko pa sem napolnil 18 let naredil izpit (moral sem prodati tomosa, da sem si ga plačal ) pa sem takoj kupil aprilijo....pa je šlo počitniško delo Aja pa če moja lepo dela....nebom raje nič rekel, ko naredim kakšnih 1000km pol bom raje kaj povedal, sej veš, če rečem zdaj: ''ja super dela, np'', čez teden dni pa bom lahko rekel: ''ribnila je''. Tko da bom še malo počakal (vozil) in rekel kako gre. Jezi me, ker vlagajo svojo energijo v "neumnosti", ki mene ne zanimajo, medtem ko ce bi vsaj priloznost dobil, da pokazem kaj znam z motorjem ... lOl Motorji bojo ,vendar bo sezone konec. Ce pa bo zaribala bos prehitro zvedu hehe Si dal na zacetku se malo olja v tank? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Jezi me, ker vlagajo svojo energijo v "neumnosti", ki mene ne zanimajo, medtem ko ce bi vsaj priloznost dobil, da pokazem kaj znam z motorjem ... lOl Motorji bojo ,vendar bo sezone konec. Ce pa bo zaribala bos prehitro zvedu hehe Si dal na zacetku se malo olja v tank? Ja to je največji problem, ko vsaj ne bi bilo neumne zime ...bljek pol pa še te nove fore za izpit, jao sej bomo še živčne zlome dobili Sem dal malo olja v cilinder (olje za menjalnike, vsaj tko je pisalo, da je priporočljivo dati) in malo več v tank :naughty: , ampak ne za menjalnik temveč za mešanico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urban K. Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Živjo! Ker vem, da vas ima veliko na ''tastarih'' RSkah drugo luč in žmigavce, bi prosil nekoga, če bi mi prodal samo šipco luči in šipco enega žmigavca (kar je obkroženo na spodnji sliki)! LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RRyDeRR Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Živjo! Ker vem, da vas ima veliko na ''tastarih'' RSkah drugo luč in žmigavce, bi prosil nekoga, če bi mi prodal samo šipco luči in šipco enega žmigavca (kar je obkroženo na spodnji sliki)! LP! mas enga na a. netu, ki prodaja karambolerano rsko 125! Poklici ga, mogoce ma se vedno to luc p zmigavc:hmm::yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Rska odprta z rave ventilom spije 6 litrov. Brez rave ventila 7-8. Zablokirana pa še več od teh cifer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Rska odprta z rave ventilom spije 6 litrov. Brez rave ventila 7-8. Zablokirana pa še več od teh cifer Tako se govor. Norc :wub: Ne pa vec kot 10 jebemti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Tako se govor. Norc :wub: Ne pa vec kot 10 jebemti porabe 10 litrov in več so še iz časov starih rsk z 34 fergiji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 porabe 10 litrov in več so še iz časov starih rsk z 34 fergiji Pa se to, ce je bil dobro nastavljen vplinjac ni bilo tako grozno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Pa se to, ce je bil dobro nastavljen vplinjac ni bilo tako grozno. Tisti čas ko so bile tiste rske vožene je bil bencin 3 krat ceneje. tak da se ni noben sekiral kolko spije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Tisti čas ko so bile tiste rske vožene je bil bencin 3 krat ceneje. tak da se ni noben sekiral kolko spije Mogoče res!Čeprav....Recimo TTS je šlo dobiti po 13dem(6,5eu)Poln kesl pa je bil slabega jurja(4eu) Sploh pa so vsi takrat pili! Recimo,ko sem se z TZR v koloni(90km/h konstantno) peljal iz SG v MB no mal naprej v Duplek na zbor je pila 5 in neki.In to je bilo prav smešno!Manj sigurno ni mogoče potrošit.Drugače so le porabe na TZR,Mito,Rs in ostalih,če si jih tiščal-kar smo jih po večini okoli 10 thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Mogoče res!Čeprav....Recimo TTS je šlo dobiti po 13dem(6,5eu)Poln kesl pa je bil slabega jurja(4eu) Sploh pa so vsi takrat pili! Recimo,ko sem se z TZR v koloni(90km/h konstantno) peljal iz SG v MB no mal naprej v Duplek na zbor je pila 5 in neki.In to je bilo prav smešno!Manj sigurno ni mogoče potrošit.Drugače so le porabe na TZR,Mito,Rs in ostalih,če si jih tiščal-kar smo jih po večini okoli 10 Tehnologija napreduje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Tehnologija napreduje 125 pa manj gredo bajkr88 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 125 pa manj gredo :yes: bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 125 pa manj gredo Odvisno katerega letnika "si" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 125 pa manj gredo To je zato k je bencin vsak dan dražji GreenPower27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Mogoče kdo od tuki LJ-T6-4E Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nero56 Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Zanima me koliko je suha teža Aprillie 06+ letnik ? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Zanima me koliko je suha teža Aprillie 06+ letnik ? Sam upam da ne sprašuješ zaradi tega kr bi ga moru rint v kšn klanc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nero56 Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Ne nimam aprillie ( še je nimam- odločam se med yamaho r125 in aprillio rs 125 )tak da če jo bom mogel rint na klanc bo drugo leto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0b5353n Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Zanima me koliko je suha teža Aprillie 06+ letnik ? .) Mater ste razvajeni .... pobrskaj mal po netu pa boš še kej druzga prebral o aprili ane ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nero56 Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Sem prej pogledal če bi kje našel ta podatek, prvo tu na motosvetu vse članke ( predstavitev, vozili smo... ) nato pa še na avto.net či bi imel kdo napisano in nato sem vprašal !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Sem prej pogledal če bi kje našel ta podatek, prvo tu na motosvetu vse članke ( predstavitev, vozili smo... ) nato pa še na avto.net či bi imel kdo napisano in nato sem vprašal !!! upraši googla xhunter6x in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Zanima me koliko je suha teža Aprillie 06+ letnik ? .) ewo ti jst povem, sm pogledu u katalog. 139kg piše LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Sem prej pogledal če bi kje našel ta podatek, prvo tu na motosvetu vse članke ( predstavitev, vozili smo... ) nato pa še na avto.net či bi imel kdo napisano in nato sem vprašal !!! www.motorcyclespecs.co bajkr88 in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nero56 Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 hvala !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se