Skoči na vsebino

Aprilia RS 125

moto_freak

Priporočene objave

poceni je ja :whistle: in kolk cajta čakaš če naročiš, od kje to pride

RS125-GOLD-GILLES-REAR-SET-800DPI.jpg

FAK! 300 funtov stari :D kaj jim ni :D

Prihaja iz anglije. Vecino masinskih delov v vrednosti nad 100€ pa itq sploh ne posiljajo mednarodno ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje, a ko ve če je treba gred, ko se menja ojnica centrirat? Danes sem enemu razlagal situacijo in mi je omenil slednji problem-centriranje. Če kdo ve (norc :rolleyes: ) z besedo na dan.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje, a ko ve če je treba gred, ko se menja ojnica centrirat? Danes sem enemu razlagal situacijo in mi je omenil slednji problem-centriranje. Če kdo ve (norc :rolleyes: ) z besedo na dan.

Ja ti dobiš ročico in ležaj.Potem pa moraš dati nekomu,da ti "spreša" to "na" ojnico

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seveda da je treba.

Aha, dobr, da vem...pol bo pa ja tudi majsotr vedel, i guess

Ja ti dobiš ročico in ležaj.Potem pa moraš dati nekomu,da ti "spreša" to "na" ojnico

Ja to vem, sam to, da jo treba centrirat pa nisem vedel...bolj ko gledam, bolj me glava boli :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo dons sm se pelov dol s pokluke normalno bremzov pa to poj sm pa en avto dohtu pa začnem bremza na prvo pa nekaj cajta normalno poj pa skoz bl sm stiskov mn je bremzala, poj ssm se pa ustavu da bi vidu če kej je se odpelem naprej pa normalno pa zdel se mi je že ncajt da k si jo bl stisnu da je slab prjela ploščice so ble pa ene 1000km nazaj menane. Kva bi to loh blo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo dons sm se pelov dol s pokluke normalno bremzov pa to poj sm pa en avto dohtu pa začnem bremza na prvo pa nekaj cajta normalno poj pa skoz bl sm stiskov mn je bremzala, poj ssm se pa ustavu da bi vidu če kej je se odpelem naprej pa normalno pa zdel se mi je že ncajt da k si jo bl stisnu da je slab prjela ploščice so ble pa ene 1000km nazaj menane. Kva bi to loh blo

Olje. Menjaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sm zej gruntov a bi blo možn da je kej zraka umes pa da zarad tega tud ker ole sm pa ene 5000km nazaj menov ???

Jah mogoce ni prezraceno. Samo cudno, ce si 5kkm nazaj menjal nebi smelo bit zraka umes :S daj to rajs postimaj, ker prevtzer je tako 636tko polozu, ker mu bremza ni zaagrabla takoj, potem pa takoj na šus.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo, vse se dela, v najboljšem primeru bi moglo biti vse zrihtano v soboto. Zdej me zanima na AC mi je serviser (pooblaščen) reku, da moram zamenjat semeringe, tesnilo in ležaje, kaj vi milite mu vrjamem?

Znoru bom, prej sem malo računal kok sem vložil v motor...samo glava začela boleti :headbang:. Se bom zgleda mogu z njo furat dokler ne naredim izpita za neomejeno :headbang: krnekiiiiiiii

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo, vse se dela, v najboljšem primeru bi moglo biti vse zrihtano v soboto. Zdej me zanima na AC mi je serviser (pooblaščen) reku, da moram zamenjat semeringe, tesnilo in ležaje, kaj vi milite mu vrjamem?

Znoru bom, prej sem malo računal kok sem vložil v motor...samo glava začela boleti :headbang:. Se bom zgleda mogu z njo furat dokler ne naredim izpita za neomejeno :headbang: krnekiiiiiiii

obvezno zamenjaj, saj ti ležaji so lahko še čist prvi. Ležaji bi se pa naj menjali ob vsakem trganju mašine narazen.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

obvezno zamenjaj, saj ti ležaji so lahko še čist prvi. Ležaji bi se pa naj menjali ob vsakem trganju mašine narazen.

I will...maš čisto prav, bog ve če je ilo sploh to kdaj menjan, prevoženih pa 50k+ :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

I will...maš čisto prav, bog ve če je ilo sploh to kdaj menjan, prevoženih pa 50k+ :blink:

mačk ti že ceu poletje to popravlaš :lol: , boš mogu pohitt drgač bo prej sneg na cest kt tvoja makina :grim ja dobr te fuka vse skp no... mi je pa zanimiu brat tvoje poste, k še kej zvem :OK: dobr zrihti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mačk ti že ceu poletje to popravlaš :lol: , boš mogu pohitt drgač bo prej sneg na cest kt tvoja makina :grim ja dobr te fuka vse skp no... mi je pa zanimiu brat tvoje poste, k še kej zvem :OK: dobr zrihti.

Bom probal čim bolj zrihtati (čim prej), no vsaj še kdo razen mene kej novega zve :). Če bo po sreči bi se lahko že v soboto furu :hmm:

Jutri grem še par drobnega materiala iskat (ležaji, semeringi, tesnilo, podložke, varovalke-zingerjev obroček, nekaj takega), pol v četrtek dobim nazaj gred s sprešano novo ojnico :OK: (LPP dela svoje), takoj k mehankarju, da mi samo notri namesti ležajčke, gred, štrom in bloka skupi zašaraufa...ostalo bo pa men ostalo, jah ni kej moram mal prišparat, sej ne serjem denarja :lol1:

Aja pa samo še ta teden delam :yea1: pol pa naslednji teden samo gasa, sploh dol z motorja ne grem :rolleyes: ...pol pa fax, prvi letnik, to bo še veselo...not :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ma slučajn kdo obratomer za rs letnik 2003 za prodat ???? tastar je crknu glih novga se pa tud ne splača kupvt pomoje?

Nov cca 250 eu, maš pa na avtonetu par oglasov http://www.avto_net/_OPREMA/ad.asp?ID=2672459 , http://www.avto_net/_OPREMA/ad.asp?ID=3111924 ....zamenji ''_'' s ''.'' :D

Popravljeno . Popravil macak333
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pobje nova RSka v Ekipi :D Slikce kmalu ;)

Me prav zanima kaj je bilo z tvojo prejšnjo narobe,da si jo prodal...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Me prav zanima kaj je bilo z tvojo prejšnjo narobe,da si jo prodal...

Absolutno nic. Se garancijo sm na njo dau ;) In ima ze tok km, da bi blo treba bat menjat, pa se vedno dela tako kot mora ;) s tem, da ne omenjam kok stvari sem na njej naredil :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pobje nova RSka v Ekipi :D Slikce kmalu ;)

Nisi mogel zdržati ane :naughty: , sej vem kako je, mene ubija ko jo vidim lepo parkirano, mašina pa v prafaktorjih :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nisi mogel zdržati ane :naughty: , sej vem kako je, mene ubija ko jo vidim lepo parkirano, mašina pa v prafaktorjih :evilgrin:

Jaz sem pred 2 al 3 leti čakal. Da so mi na kuplungi zamenjali en del. Od začetka avgusta do konec septembra.Ker je bil motor pod garancijo in so mogli italjani odobrit garancijo, in ker imajo oni v avgustu dopust vsi, se je nabralo kar nekaj prošenj za garancijo in je zelo lepo potrajalo da so mi zrihtali. Sramota

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem pred 2 al 3 leti čakal. Da so mi na kuplungi zamenjali en del. Od začetka avgusta do konec septembra.Ker je bil motor pod garancijo in so mogli italjani odobrit garancijo, in ker imajo oni v avgustu dopust vsi, se je nabralo kar nekaj prošenj za garancijo in je zelo lepo potrajalo da so mi zrihtali. Sramota

Ti pa res nisi imel sreče s temi motorji, vsaj po tvojih postih sodeč :hmm:.

Drgugače pa sem danes naročil barvo za levo plastiko (posledica padca XD), pač da mi jo zmešajo, pa jutri še to pobarvam. Jutri pa po gred, pol direk k mehaniku in jo najvrjetneje dobim že v petek, mašino mislim...upam :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pobeci. Razlika med 06, 07 in 08? 06 ima phb vplinjac ... in tastaro elektroniko brez RAVE racunalnika ... 07 pa 08 so pa cisto ENAKI, razen zunanjosti? Ce ne veste, rajs bodite tiho, ker se mi gre za motor :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pobeci. Razlika med 06, 07 in 08? 06 ima phb vplinjac ... Ce ne veste, rajs bodite tiho, ker se mi gre za motor :)

A bla, bla, bla, bla

jeje

bla, bla,...

Važn da je Rotax. Če jih za avijone dela bo pa za enga small ss tud uredu :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!