norc 16 Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 če bi bila zajla bi bil vesel samo ni. nekaj je notri vtrglo. vtrgalo mi pa je ko sem se peljal in sem menjaval.
Dolenc™ Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 Dej dol ščit pa boš vidu al je šla zajla al ne. Če ročka ni več nategnjena, pol je siguren šla, ker drugo ne more it. Zajlo delat daš lahko vsakmu mehaniku, pride te 2-3k, naredi pa v enmu dnevu, samo svojo staro mu prinesi, da bo vedel dolžino. Se je tud meni to zgodilo malo nazaj ;)
nekdo Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 orginal zajla od kuplonge pride 5.000sit pa na zalogi je nimajo ponavadi, to pa so italjani ← hočš rečt to pa so naši uvozniki in serviserji?
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 hočš rečt to pa so naši uvozniki in serviserji? ← ne to pa so italijani ki se jim nikoli niti malo ne mudi pa če je še kak nujno. js sm čakal 2 mesca na vetrobransko steklo. no mal smo že vn iz teme :topic:
Zigc Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 no danes se je za mene končala sezona. vtrgalo mi je kuplongo . nevem kaj je hin samo upam da ni kaj preveč. lamele pomojem niso ker če so lamele kuplonga drsi pri meni pa ni nič drsela ampak je samo an enkrat je sfalilo kot da bi se zajla vtrgala samo se ni sem nekaj gledo. zdaj pa bi vas še vprašal če ste že imel kdaj takšne probleme. ter koliko vas je to cenovno prišlo. ← Ammmm, zakaj pa sploh nucaš kuplongo O:-) Sam k startas mors enmu rect nj te mal porine :D
jezo-jan Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 ja tako se pa poj motorji koncujejo ce probavas in ne ves kaj sploh je vtrgalo, pocilo,..... Ce si malo boljsi mehanik in imas orodje doma podri samo zavedaj se da ni enostavno ce pa ne pa rajsi pusti mehaniku. pa spet smo tam aprilija kvali...., .. ....... (da navste rekli da samo mito) logicno da vsak motor ce ne znas z njem delat.
norc 16 Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 ja tako se pa poj motorji koncujejo ce probavas in ne ves kaj sploh je vtrgalo, pocilo,..... Ce si malo boljsi mehanik in imas orodje doma podri samo zavedaj se da ni enostavno ce pa ne pa rajsi pusti mehaniku. pa spet smo tam aprilija kvali...., .. ....... (da navste rekli da samo mito) logicno da vsak motor ce ne znas z njem delat. ← no danes smo ugotovili napako. motr je imel popolnoam izrabljene lamele. in mi je rekel serviser. da je to potrošni materijal isto kot gume pa zobniki. samo še morem en teden počakat da dobijo nove. plus tega če že imajo enkrat vse narazen naj mi še tam fedre pa vse zamenjajo. se pravi da motor ni crknil ampak se je samo potrošni materjal porabil.
Dolenc™ Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 Dej ko boš dobil lamele, napiš kolk si dal.
Grilzz Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 no danes smo ugotovili napako. motr je imel popolnoam izrabljene lamele. in mi je rekel serviser. da je to potrošni materijal isto kot gume pa zobniki. samo še morem en teden počakat da dobijo nove. plus tega če že imajo enkrat vse narazen naj mi še tam fedre pa vse zamenjajo. se pravi da motor ni crknil ampak se je samo potrošni materjal porabil. ← A si kroge risal?
norc 16 Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 A si kroge risal? ← nisem samo ko sem že kupil motor je bila kuplonga že na koncu. pa sem še samo lahko čakal kdaj bo kaj vtrgalo.
Zok Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Cilinder je na cagivah isti ← KVA? :blink: :blink: :blink:
Dolenc™ Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Med cagivami sem mislu, med starim in novim modelom, je celinder isti, ker je blo govora o napačnem batu. Aprilija ma pa druzga :D
Dee Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Pozdravljeni! Jaz mam problem pri vžigu motorja; svečka ma iskro pa engine stop knof tuji ni prižgan, zaj pa neem kaj bi lahko blo. Mi lahko keri prosim pove kaj bi to blo :?
Aless Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 (popravljeno) Mogoce bencin? Probaj ce pali ce ga porines,ce ne pa pojdi do mehanika! Popravljeno Avgust 26, 2005. Popravil justaboy
Dee Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 ja ko sn ga porino je vžgal, sao ko sn se zaustavo je vgasno
Grilzz Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 1.A imas zaug, ko vžigaš? 2. Poskusi malo dvigniti štandgas. 3....
Dee Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 sn se še vozo danes pol pa sn mel 10 min. ogašenega, pa sn hoto pol ga vžgat pa kr naenkrat nič. Vergla, sao noče vžgat -ne nisn zaj nič z zaugom, pa sn zaj probo pa nič :(
Grilzz Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Na koliko obratih pa je delala ko je v leru brez gasa?
Dee Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 mislim da na neki 1.500, 2.000 mogoče več med 1.000 pa 2.000
Grilzz Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Sem mislu da se ti vrti pod 1000rpm, ker zaradi prenizkega standgasa punci skuter ni vzigal. Kaj pa vem, lahko je izpusni ventil do konca zaprt, da ne dobiva bencina,... Bo stric Zok povedu, on pozna aprilijine hibe.
Dee Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 OK pa vseeno hvala za pomoč upam da bo stric ZOK vedo kaj je :)
norc 16 Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 možno da ti je svečka šla in ko se enkrta segreje in pol motor ugasne in še je svečka topla noče vžgat tak je bilo pri nas na kosilnici.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se