macak333 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 kok bos pa dv? a to misls narocit prek ebaya? sj ti majo starci mastercard al american expres, naroc prek njih. in jim pol vrnes dnar :naughty: k to so te kreditne kartice.. :yes: 300 eu me bo prišlo s poštnino, dobim pa cilinder, bat ter vsa tesnila in drobni material zraven. Sem že vprašal, pa nimajo :krneki: samo maestro, to mam pa tudi jaz. Zdej sem najdel, da lahko preko transakcijskega računa pa piše da naj v kratkem pričakujem klic wolkec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Ti jim lepo nakažeš denar....potrebuješ samo SWIFT in BIC prodajalca...greš na banko in daš to dvoje in podatke pa ti bo nakazala...če maš spletno bančništvo lahko pa kar sam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 (popravljeno) Ti jim lepo nakažeš denar....potrebuješ samo SWIFT in BIC prodajalca...greš na banko in daš to dvoje in podatke pa ti bo nakazala...če maš spletno bančništvo lahko pa kar sam... Aja, no neki sem naredil, zdej kar bo bo...sicer nisem tako kot si omenil, ampak vseeno Popravljeno September 17, 2009. Popravil macak333 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Aja, no neki sem naredil, zdej kar bo bo...sicer nisem tako kot si omenil, ampak vseeno da neboš brez keša in celindra ostal macak333, bajkr88 in Izprijenec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 da neboš brez keša in celindra ostal Ne bi bilo prvič, da bi me nekdo zaj... Mah sej ne bo, ne kličimo hudiča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maato Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Koliko zob ima sprednji zobnik? original, nevem z glave kok.. misls da bi dau enga mn? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 original, nevem z glave kok.. misls da bi dau enga mn? 17/40 je orginal bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 A ni 16? Nisem siguren, bom pogledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Ups...17/40 je...posipam se s pepelom sory wolkec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 a sm jst nor al sta tukaj gor 2 izpuha na tej RSki? http://www.avto_net/_MOTO/ad.asp?ID=3144334 In po 2000km menjat ketno? Ta je prevrto kilometre verjetno za 10× nazaj XD opis .... malo vožen zaradi pomankanje časa in lepega vremena. LOOOL. Zaradi lepega vremena malo vozen? haha KOJI KURAC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 (popravljeno) a sm jst nor al sta tukaj gor 2 izpuha na tej RSki? http://www.avto_net/_MOTO/ad.asp?ID=3144334 In po 2000km menjat ketno? Ta je prevrto kilometre verjetno za 10× nazaj XD opis .... malo vožen zaradi pomankanje časa in lepega vremena. LOOOL. Zaradi lepega vremena malo vozen? haha KOJI KURAC čist možno da on misli da je ketna hin, če je morda v 2000km ni nikol namazal Drugače pa tista dva navgraužna rora vzameta toliko moči ko da bi bil zablokiran. Popravljeno September 18, 2009. Popravil norc 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 čist možno da on misli da je ketna hin, če je morda v 2000km ni nikol namazal Drugače pa tista dva navgraužna rora vzameta toliko moči ko da bi bil zablokiran. No ce je resonanca pravilno narejena tudi tako zelo vpliva? To glede ketne je sumljivo ... zakaj pa sta obe gumi zamenjani? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 No ce je resonanca pravilno narejena tudi tako zelo vpliva? To glede ketne je sumljivo ... zakaj pa sta obe gumi zamenjani? A najdu. Motor je biu zariban. Sam je menjau cilindr in bat... Stari je danes tezko dobit motor, ki ni vtrgal pol masine :S Upam, da se meni to nikol vec ne zgodi, ampak pismo kaj se dela z novemu motorju, da zariba? Nekaj primerov je, da ni bilo olja ( tega nikol nebom razumel ) kaj pa ostalo? Se te motorji tok bolj pregrevajo ? ( ker ce je to, potem grem jst dns pobrat vse iz moje muce ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 A najdu. Motor je biu zariban. Sam je menjau cilindr in bat... Stari je danes tezko dobit motor, ki ni vtrgal pol masine :S Upam, da se meni to nikol vec ne zgodi, ampak pismo kaj se dela z novemu motorju, da zariba? Nekaj primerov je, da ni bilo olja ( tega nikol nebom razumel ) kaj pa ostalo? Se te motorji tok bolj pregrevajo ? ( ker ce je to, potem grem jst dns pobrat vse iz moje muce ) Nove zaribajo zaradi tega programa ko ga je treba na novo sprogramirat kolegu do 10k km 3 krat ribnila.Če bi še 1 krat bi dobo novo z italije. Če bi se vozla vse lepo zablokirane nebi nič vtrgalo. Drugače pa tehnika zataji, še kirajčkam robot pade okrog. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Evo en dober link, kjer se vidi v notranjost mašine Rotax 123 Lepše se ne da pokazati. Brejker in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Mam še 4dl Penasol olja. Nek v Domžalah je ena trgovina kjer ga prodajajo. A mogoče kdo ve katera bi to bila?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kvasko Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Mam še 4dl Penasol olja. Nek v Domžalah je ena trgovina kjer ga prodajajo. A mogoče kdo ve katera bi to bila?? Dobiš ga v Cim-u v Želodniku. dobre 3km ven iz Domžal v smeri proti Lukovici. Lp, Miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Mam še 4dl Penasol olja. Nek v Domžalah je ena trgovina kjer ga prodajajo. A mogoče kdo ve katera bi to bila?? Za kaj se pa to olje uporablja...zanima me zgolj informativno, sem probal malo pogoglati, samo mi je našlo jedilno olje :blink: to pa najbrž ne bo to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Za kaj se pa to olje uporablja...zanima me zgolj informativno, sem probal malo pogoglati, samo mi je našlo jedilno olje :blink: to pa najbrž ne bo to. Mesanca. Pa se brejker ga neki hvali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Hvala budacki Drgače pa ga ni čez motul 710 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Mesanca. Pa se brejker ga neki hvali Sem ga dobil v Želodniku preden sem ga užgal do Železnikov :grim Valda če pa gor piše: SPEED Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kvasko Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Sem ga dobil v Želodniku preden sem ga užgal do Železnikov :grim Valda če pa gor piše: SPEED A sm pol js tebe sreču na viru tm pr fiat veitu... Sm šu proti domžalam z sx aprilio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 A sm pol js tebe sreču na viru tm pr fiat veitu... Sm šu proti domžalam z sx aprilio Čist možn. A je bla aprilia taka: http://www.motosvet.com/album/view.php?cid=74245 ? Pa mel sm IXS modr kombinezon+ruzak na hrbtu pa obut sm biu gojzarje :naughty: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kvasko Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Čist možn. A je bla aprilia taka: http://www.motosvet.com/album/view.php?cid=74245 ? Pa mel sm IXS modr kombinezon+ruzak na hrbtu pa obut sm biu gojzarje :naughty: :krneki: Genau hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Kok je drugi servis za Aprilijo ( 4kkm ) od oka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se