budacki Objavljeno Oktober 3, 2009 Objavljeno Oktober 3, 2009 Torej ... odlocu sm se da bom priprl oljno pumpo, ker imam olja po vseh moznih kotickih motorja. Dobesedno motor BLJUVA olje ven, ker je ocitno oljna pumpa prevec odprta. Pa tudi pije ga kar precej, skoraj toliko kot odprt motor. Pozna pa se tudi na moči motorja. In tudi pri polnem gasu zaliva motor. Zdej nevem ... al naj ga samo odprem pa pustim, tako kot je ( oz. se malo odprem oljno pumpo ) ali pa vse te stvari zmanjsam, torej priprem oljno pumpo in dam noter manjse dize.
norc 16 Objavljeno Oktober 4, 2009 Objavljeno Oktober 4, 2009 Torej ... odlocu sm se da bom priprl oljno pumpo, ker imam olja po vseh moznih kotickih motorja. Dobesedno motor BLJUVA olje ven, ker je ocitno oljna pumpa prevec odprta. Pa tudi pije ga kar precej, skoraj toliko kot odprt motor. Pozna pa se tudi na moči motorja. In tudi pri polnem gasu zaliva motor. Zdej nevem ... al naj ga samo odprem pa pustim, tako kot je ( oz. se malo odprem oljno pumpo ) ali pa vse te stvari zmanjsam, torej priprem oljno pumpo in dam noter manjse dize. Če ti olje ven teče ti lahko samo pri spoju celinder-izpuh, to pomeni da je bil izpuh dol vzet. Zamenjaj tam dihtungo. Kaj se pa olja tiče pa vzameš dol pokrov od oljne pumpe in potem boš videl dve puščici, če sta puščici ravno pomeni da nastavljeno na zaprto mašino če pa nista pa pomeni da je bil motor odblokiran.
budacki Objavljeno Oktober 4, 2009 Objavljeno Oktober 4, 2009 Če ti olje ven teče ti lahko samo pri spoju celinder-izpuh, to pomeni da je bil izpuh dol vzet. Zamenjaj tam dihtungo. Kaj se pa olja tiče pa vzameš dol pokrov od oljne pumpe in potem boš videl dve puščici, če sta puščici ravno pomeni da nastavljeno na zaprto mašino če pa nista pa pomeni da je bil motor odblokiran. Siba tam, kjer kao odvecno olje mora it ven. To se pravi spodaj desno ozadaj pri plastiki. Ce razumes hehe. ( pac skupek cevk in tam leti ven kot zmesano ) Ju3 je itq na rednem servisu, pa bom rekel naj se to pocekira. Pri izpuhu pa negre ven nic.
Brejker Objavljeno Oktober 4, 2009 Objavljeno Oktober 4, 2009 Kvasko, tale slika je pa sam zate p.s. Odlično sva tiščala dober glas 2t mašinc preko našega konca! Kaljenje miru z 8k++/min
Kvasko Objavljeno Oktober 4, 2009 Objavljeno Oktober 4, 2009 Kvasko, tale slika je pa sam zate p.s. Odlično sva tiščala dober glas 2t mašinc preko našega konca! Kaljenje miru z 8k++/min Odlično brejker. Uf tale grafika ga pa ubije res ... ja luštn je blo dons hehe... 2x 2t čz kamnk hehe
budacki Objavljeno Oktober 5, 2009 Objavljeno Oktober 5, 2009 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3144334 Se vsi spomnete ko je se pisalo 2000km ? hehe
Brejker Objavljeno Oktober 5, 2009 Objavljeno Oktober 5, 2009 menjava možna le za hondo varadero HAHA. Ker softič
Maniac46 Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 Mene pa zanima kasne gume kej priporocate za RS-ko? znj in mopedist5 1 1
norc 16 Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 Mene pa zanima kasne gume kej priporocate za RS-ko? qulifer
bajkr88 Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 Mene pa zanima kasne gume kej priporocate za RS-ko? lesene mopedist5 1
budacki Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opravu donz servis na 4000km. Racunu 74€ pa ker sm dau jst svoje olje je blo potem 64€. Pred servisom je pa reku da bo manj kot 50€ hehe skratka neumni so te serviserji. Tako zal mi je, da kvaliteta serviserjev zaznamuje znamko. Na LIST sem mu napisal kaj use mora naredit in polovico stvari ni. RETARD. Ni za verjet hehe vazno, da je svecko zamenju hehe mopedist5 1
Brejker Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 Mene pa zanima kasne gume kej priporocate za RS-ko? qulifer lesene Kok si duhovit! Kup najprej 125 pa boš mel vsaj razlog da serješ komentarje bajkr88, 0b5353n, mopedist5 in 1 other 2 2
bajkr88 Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 Kok si duhovit! Kup najprej 125 pa boš mel vsaj razlog da serješ komentarje he he.. sm vedu da se bo ker najdu pejt jokat k mamici weee Gasperr, mopedist5, xhunter6x in 2 others 1 4
bajkr88 Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opravu donz servis na 4000km. Racunu 74€ pa ker sm dau jst svoje olje je blo potem 64€. Pred servisom je pa reku da bo manj kot 50€ hehe skratka neumni so te serviserji. Tako zal mi je, da kvaliteta serviserjev zaznamuje znamko. Na LIST sem mu napisal kaj use mora naredit in polovico stvari ni. RETARD. Ni za verjet hehe vazno, da je svecko zamenju hehe ti pa skoz neki jamraš kolk je drago pa da nč ne znajo serviserji.. pa sam zrihti bolje pa ceneje ane.. mopedist5, xhunter6x, Gasperr in 1 other 1 3
Maniac46 Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 ti pa skoz neki jamraš kolk je drago pa da nč ne znajo serviserji.. pa sam zrihti bolje pa ceneje ane.. Mogoce pa ne usem tko kot tebi stari u rit gnar tlac! Pa ga zato tud za garancijo mogoce skrbi! bajkr88, 0b5353n, xhunter6x in 3 others 4 2
Maniac46 Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 No ce ma kir mogoce bols predlog oziroma iskusnjo kot LESENE gume naj prosim pove?? :S
budacki Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 ti pa skoz neki jamraš kolk je drago pa da nč ne znajo serviserji.. pa sam zrihti bolje pa ceneje ane.. MULC! Spet si pametN? BO treba spet na razgovor do tvoje mamice pa se ksna runda mogoce pade. Ponoči seveda, ko očkata nebo mopedist5 in xhunter6x 1 1
bajkr88 Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 Mogoce pa ne usem tko kot tebi stari u rit gnar tlac! Pa ga zato tud za garancijo mogoce skrbi! ha ha.. moped pa avto sm si pa kr sam kupu.. pa delam tud in šparam za druzga tk da ne sanji xhunter6x in mopedist5 1 1
bajkr88 Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 MULC! Spet si pametN? BO treba spet na razgovor do tvoje mamice pa se ksna runda mogoce pade. Ponoči seveda, ko očkata nebo ti si prot men še otročiček mal morm bit ane, da ne bote sam vi šmrkovci brihtni mopedist5 in xhunter6x 1 1
Miha27 Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 MULC! Spet si pametN? BO treba spet na razgovor do tvoje mamice pa se ksna runda mogoce pade. Ponoči seveda, ko očkata nebo Bed budacki :kva2: Gasperr in mopedist5 2
pero27 Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opravu donz servis na 4000km. Racunu 74€ pa ker sm dau jst svoje olje je blo potem 64€. Pred servisom je pa reku da bo manj kot 50€ hehe skratka neumni so te serviserji. Tako zal mi je, da kvaliteta serviserjev zaznamuje znamko. Na LIST sem mu napisal kaj use mora naredit in polovico stvari ni. RETARD. Ni za verjet hehe vazno, da je svecko zamenju hehe kaj, pol ti je dize zmanjšou, pa olje zapru? Gasperr in bajkr88 1 1
budacki Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 kaj, pol ti je dize zmanjšou, pa olje zapru? Nak. Diza je iz 135 povrtana na 145 ( nevem ce to sploh smejo na uradnem servisu naredit ) za olje pa je reku, da nebo tikal ker je pac tako serijsko. Sej ves ksn je Jersin pizda. Pa lih ko sm biu tam, ga je edn klicu pa sm slisu kako pizdi da nekj ni blo prau narejeno pa mu Jersin rece, da je sigurno uredu da ni nic narobe obrnjeno. ( neki se je slo o airboxu pa sportnem zracnem filtru pa dizi ). Vplinjac pa je lepo nastavu. To pa nimam kaj za rect. Ostalo pa Se tlaka mi spet ni preveru. Hjo hjo. Vazno, da ga je na koncu pral 1 uro, da mi je lahko racunu 30€ bajkr88 1
Kvasko Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 Nak. Diza je iz 135 povrtana na 145 ( nevem ce to sploh smejo na uradnem servisu naredit ) za olje pa je reku, da nebo tikal ker je pac tako serijsko. Sej ves ksn je Jersin pizda. Pa lih ko sm biu tam, ga je edn klicu pa sm slisu kako pizdi da nekj ni blo prau narejeno pa mu Jersin rece, da je sigurno uredu da ni nic narobe obrnjeno. ( neki se je slo o airboxu pa sportnem zracnem filtru pa dizi ). Vplinjac pa je lepo nastavu. To pa nimam kaj za rect. Ostalo pa Se tlaka mi spet ni preveru. Hjo hjo. Vazno, da ga je na koncu pral 1 uro, da mi je lahko racunu 30€ Diz dej vsaj 150. K čene bo škrtnilo haha bajkr88 1
budacki Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 Diz dej vsaj 150. K čene bo škrtnilo haha Zaprt ima tako dizo. Ko do konca odprem gas ga cisto zaduši. jao pa te serviserji. Sm mu reku, da kje, da ta diza je full prevelika on pa meni, jah sej ni panike bo pac malo vec pila to je pa tut to. Kaj pa to, da jst nemorem do konca gasa odprt. Jao! bajkr88 1
Kvasko Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 Zaprt ima tako dizo. Ko do konca odprem gas ga cisto zaduši. jao pa te serviserji. Sm mu reku, da kje, da ta diza je full prevelika on pa meni, jah sej ni panike bo pac malo vec pila to je pa tut to. Kaj pa to, da jst nemorem do konca gasa odprt. Jao! Ajaaa ja to je preveč za zaprtga hehe. Js sm meu u serijskemu 138. Sam se je res bv s tem hecat. Js bom dele svojo prodau pa uzeu sxv 450 :-P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se