Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ajaaa ja to je preveč za zaprtga hehe. Js sm meu u serijskemu 138. Sam se je res bv s tem hecat. Js bom dele svojo prodau pa uzeu sxv 450 :-P

Dej uzem 5.5 Nemore bit slaba hehe :D

Objavljeno

Zdej tm mim glavne sm furu za aprilio rs125

Tablca:

Objavljeno

Zdej tm mim glavne sm furu za aprilio rs125

Tablca:

Tablca: LJ-??-60

Tista uprašaja sta kr sm pozabu katere dve črki sta ble.

Objavljeno (popravljeno)

Če koga zanima prodajam aprilio sx 125...

Oglas je na avtonet... ne morm kopirat linka... Sej je edina gor :D

Popravljeno . Popravil Kvasko
Objavljeno

Če koga zanima prodajam aprilio sx 125...

Oglas je na avtonet... ne morm kopirat linka... Sej je edina gor :D

Menjas za RS? :whistle::naughty:

Ucer pobrau robe na obeh gumah :D :D KONCNO RATAL :D hehe :D ta Aprilija je zajeban motor hehe :D

• Ni mi všeč 3
Objavljeno

Menjas za RS? :whistle::naughty:

Ucer pobrau robe na obeh gumah :D :D KONCNO RATAL :D hehe :D ta Aprilija je zajeban motor hehe :D

ma kaksno rs... nč ne menjam k bom itk nov motor kupu :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pa sj je nov :D

Leiga ti točn veš kaj mislm kupt... 125 mam js dost... gremo na 450 sm :D oz sxv :P

Objavljeno

Leiga ti točn veš kaj mislm kupt... 125 mam js dost... gremo na 450 sm :D oz sxv :P

Jst pa sm teb reku, da kup 5.5 ;):D

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Jst pa sm teb reku, da kup 5.5 ;):D

450 pikes peak winner je dele nora akcija :P

Objavljeno

450 pikes peak winner je dele nora akcija :P

A bos spet novo kupo? Jao hehe :D najd mi kupca za RS in jst kupim tvojo SX. 100% :D Ker feltne sm ze ugodno verjetno dobu in gre na hard enduro, pa ce bo raceland odprt tu pa tam ksn supermoto :D

Objavljeno

Tablca: LJ-??-60

Tista uprašaja sta kr sm pozabu katere dve črki sta ble.

JST SM BIU :D glih iz šole.. :naughty: mudil se mi je..pa se na metelkovo sm neki rabu it.. :) sj da bi zraven mene zaustavu, bi se pomoje spomnu motorja, k sm te tkrt glih vidu tuki v stepcu :) as vidu kaj dela 2t... :P:OK:

Objavljeno

JST SM BIU biggrin.gif glih iz šole.. trance_25_naughty.gif mudil se mi je..pa se na metelkovo sm neki rabu it.. smile.gif sj da bi zraven mene zaustavu, bi se pomoje spomnu motorja, k sm te tkrt glih vidu tuki v stepcu smile.gif as vidu kaj dela 2t... tongue.giftrance_40_thumbup.gif

trga gatetrance_21_laughing1.gif

Če bi vedu da si ti se bi ustavu zravn tebe! Drgač si se pa neki obraču nazaj

Objavljeno

trga gatetrance_21_laughing1.gif

Če bi vedu da si ti se bi ustavu zravn tebe! Drgač si se pa neki obraču nazaj

sj vem ;):D ustav se zravn mene drugic..ce me ujames :P:D ja ja..sm pogledu pol nazaj da vidm ker motor me lovi :D sj sm pol pokimu-pozdravu s celado :P

Objavljeno

A ve kdo kje bi se v Sloveniji dalo dobiti poliestre za RS-ko? Sem gledal po internetu pa nisem nič našel, samo Italija, Avstrija pa naprej.

P.S.: budacki, če se spomniš si mi ti enkrat dal mail od nekega tipa, ampak ni odgovora :hmm:.

Objavljeno

A ve kdo kje bi se v Sloveniji dalo dobiti poliestre za RS-ko? Sem gledal po internetu pa nisem nič našel, samo Italija, Avstrija pa naprej.

P.S.: budacki, če se spomniš si mi ti enkrat dal mail od nekega tipa, ampak ni odgovora :hmm:.

Imas PM.

Objavljeno

as vidu kaj dela 2t... :P:OK:

Še zdej nisi objavu slike: :worship:

:lol1:

Objavljeno

Še zdej nisi objavu slike: worship.gif

trance_21_laughing1.gif

jst sm pa vidu zanč uživo njegov zadk. Ma zlo lepš kokr k je orginal. Škoda ker nisem imel kamere takrat na motorju bi mu mal blicnu naprej

Objavljeno

Evo zopet-4. sestavil motor. Zdej samo še tesnila kupim (samo na glavi, kjer kroži voda) in to naj bi bilo to, če bo pa spet kej narobe, pa bom uzel kladivo pa ga fajn spedenal :).

Hvala budacki za mail, če še kdo ve kje bi se poliestri lahko dobili (v Sloveniji) naj pove ;)

Objavljeno

http://(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?id=3199800&obv=1

Moja ex rska. Leta 05 je imela 22k km.

Objavljeno

http://(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?id=3199800&obv=1

Moja ex rska. Leta 05 je imela 22k km.

In sedaj 13k hahahaha

Objavljeno

jst sm pa vidu zanč uživo njegov zadk. Ma zlo lepš kokr k je orginal. Škoda ker nisem imel kamere takrat na motorju bi mu mal blicnu naprej

:naughty: eo si vidu..živi dokaz :P sj ga bom pol enkrat sliku..:D sj ves kksno je vreme .) aja..kamero mas na motorju :) snemas svoje furce pa take fore :D a ke mas drgac to kamero namonterano? na tanku? :)

Objavljeno

Ja na tanku.

Če ti ni odveč bi te prosu za kako fotko, da vidim kako si jo pritrdil :)

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Če ti ni odveč bi te prosu za kako fotko, da vidim kako si jo pritrdil smile.gif

fotke sicer nimam ampak sm jo dl na tank in lepo zalepu s salotejpom(tist za fasado je tko kokr papir) In drži ful ornk. Bom sliku mogoče dans če bom šol čistit motor

• Ni mi všeč 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!