Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

fotke sicer nimam ampak sm jo dl na tank in lepo zalepu s salotejpom(tist za fasado je tko kokr papir) In drži ful ornk. Bom sliku mogoče dans če bom šol čistit motor

zaradi tega pa res ni treba motora prat glare.gif

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Katerga leta so začel izdelovat rs125?

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno (popravljeno)

Katerga leta so začel izdelovat rs125?

Daljnega leta 1990.

EDIT: Se opravičujem... 1992 :)

Popravljeno . Popravil Jernej125ccm
Objavljeno

dans zrihtu spredne zavorne LUCAS ploscice :D:OK: zdj pa spet mal stoppie vadt... :whistle::D macak333 hvala za naslov ;):)

Objavljeno

Daljnega leta 1990.

EDIT: Se opravičujem... 1992 :)

1992...moje leto :wub::D

Objavljeno

fotke sicer nimam ampak sm jo dl na tank in lepo zalepu s salotejpom(tist za fasado je tko kokr papir) In drži ful ornk. Bom sliku mogoče dans če bom šol čistit motor

kaj si ze slikav? :D k mene tud zanima, kko pride :) k mogoce bi si tud jst kj tko ubodu..:):OK:

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

sj ga bom pol enkrat sliku..biggrin.gif sj ves kksno je vreme wink.gif

Kakšno pa je? Ni vroče, svetlobe je vseeno dovolj za dobro fotko narest.

Sami izgovori so te!

post-20043-125546843736_thumb.jpg

post-20043-125546846408_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

dans zrihtu spredne zavorne LUCAS ploscice :D:OK: zdj pa spet mal stoppie vadt... :whistle::D macak333 hvala za naslov ;):)

Ni kej, važno da primejo kokr treba.

Popravljeno . Popravil macak333
Objavljeno

men je blo žou da sm jih kupu, in sm reku nikol več cheap zavornih ploščic... Čeprov za tale jajca mala bodo pomojem vredu :D

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Jaz sem tud glih zamenjal in sem dal lucas ploščice, ampak zaenkrat zagrabijo ko nore, dosti bolj kot prejšnje, sem pa z njimi naredil max 100km, tako da ne vem kako se bodo v bodoče obnesle

Objavljeno

Jaz sem mel Sinterjeve in sem si rekel, da bom probal tudi Lucasove-zadovoljen z njimi, ne opazim razlike med Sinerjevimi, čeprav jih imam že 1/2 leta, pa še nekateri forumaši so mi svetovali naj jih vzamem.

Objavljeno

Živjo,

zanima me kako je glede goriva pri aprilii rs 125? ker je dvo-takten motor je najbrž potrebno narediti mešanico in me zanima, če kdo ve za kako pametno rešitev kako se izogniti zamudnemu delanju mešanice na vsaki črpalki če greš na kako daljšo turo...

lep pozdrav.

Objavljeno

Živjo,

zanima me kako je glede goriva pri aprilii rs 125? ker je dvo-takten motor je najbrž potrebno narediti mešanico in me zanima, če kdo ve za kako pametno rešitev kako se izogniti zamudnemu delanju mešanice na vsaki črpalki če greš na kako daljšo turo...

lep pozdrav.

Tako,da v rezervar,ki je namenjen olju naliješ olje in ga sam meša :hmm:

Objavljeno

Živjo,

lep pozdrav.

Le glej da ne kupiš, čisto nove rske! Tistim je potrebno dodatno se zamujat na črpalki...

Če kupiš eno staro, prepihano... Naliješ olje ko ga zmanjka (meni posveti lučka ko naredim okoli700 Km_stane 7€/l ) whistle.gif

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Le glej da ne kupiš, čisto nove rske! Tistim je potrebno dodatno se zamujat na črpalki...

Če kupiš eno staro, prepihano... Naliješ olje ko ga zmanjka (meni posveti lučka ko naredim okoli700 Km_stane 7€/l ) whistle.gif

mislš da tanova nima posodice za olje?

pa kr švoh mešanco maš, tako da se ne čudi če bo kmal ribnlo. Kero olje pa notr točš pa ne vem, ker tts in motul sta oba dražja

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

mislš da tanova nima posodice za olje?

pa kr švoh mešanco maš, tako da se ne čudi če bo kmal ribnlo. Kero olje pa notr točš pa ne vem, ker tts in motul sta oba dražja

TTSa se da dobit za 7€/L. In ce imas do konca oljno pumpo odprto je cisto kul. ;)

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

imam en problem. sklopka mi pri spreljevanju cuka, menjano je bilo olje z mutol transoil, pa ni bilo nic boljse, sedaj sem se zamenjal sklopko (notranje in zunanje lamele) pa se vedno ni boljse. ima gdo idejo kaj bi lahko to bilo? hvala za odgovor, lp

Objavljeno

imam en problem. sklopka mi pri spreljevanju cuka, menjano je bilo olje z mutol transoil, pa ni bilo nic boljse, sedaj sem se zamenjal sklopko (notranje in zunanje lamele) pa se vedno ni boljse. ima gdo idejo kaj bi lahko to bilo? hvala za odgovor, lp

Hmm, si siguren da dobro spelješ..ne se jeziti, ker ne vem ali si šele začel, ali pa ti resno cuka.

Drgač, si probal štelat, pogledal vse dele sklopke, da ni kakšen preveč obrabljen, npr. košara, ležaj itd. lahko da je kaj od tega.

Jaz sem pa danes svojo naštimal in se ob zgodnji uri 17.00 malo peljal. Vse lepo in prav, ampak mi kar naenkrat prime zadnjo gumo. Hočem ga prižgati in ne gre.

Ne, sej ne, se samo mal hecam, da vam dvignem tlak :whistle: . Gre super, edino moje okončine se niso prav prijetno počutile pri takem mrazu :yes:

Objavljeno

resno cuka ( motorist sem ze 6 let, ta motor pa samo popravlam ), košara in lezaji zgledajo nedotaknjeni, sumim samo potisni "lezaj" ( ki pravzaprav sploh ni lezaj )

Objavljeno

resno cuka ( motorist sem ze 6 let, ta motor pa samo popravlam ), košara in lezaji zgledajo nedotaknjeni, sumim samo potisni "lezaj" ( ki pravzaprav sploh ni lezaj )

No pol pa upam da ni kakšne zamere, sem raje vprašal.

Aja si pogledal če se tist ležaj na sklopki lepo giblje, da ti on ni šel?

Objavljeno

Jaz sem tud glih zamenjal in sem dal lucas ploščice, ampak zaenkrat zagrabijo ko nore, dosti bolj kot prejšnje, sem pa z njimi naredil max 100km, tako da ne vem kako se bodo v bodoče obnesle

:OK:

Objavljeno

Poznate ta aprilijin forum?Sicer je italijanski a podatki in dodatki so vseeno koristni :unsure:

Link do podatkov o novi RS KLIK

Objavljeno

Ke ste rsščani :D

ej sam napisu bom, da še vedno prodajam jollymoto corsa izpuh (nov 550€), sam s to razliko da ga vam prodam za 240€, je pa komplet renoviran, najboljši za rso,

drgač pa še prodajam luč prednjo (letnik 06+), did zobnike+ketno čist novo nerabljeno letnik 06+, en kup žmigavcev za 06+...

pa use bistveno cenej. sam da gre.

ajd lp

smejte se :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!