Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mmm, sexy, kva je lepo pobrušen bat

Aja, pa za ta cilinder katerega link je norc16 dal, ta tip bo tudi v kratkem prodajal kompletno nove, če že ta ni nov (obnovljen?) za zelo lepe cene. Tko da če ga kdo rabi, zdej ma možnost ga poceni dobiti :OK:

Objavljeno

Mmm, sexy, kva je lepo pobrušen bat

Aja, pa za ta cilinder katerega link je norc16 dal, ta tip bo tudi v kratkem prodajal kompletno nove, če že ta ni nov (obnovljen?) za zelo lepe cene. Tko da če ga kdo rabi, zdej ma možnost ga poceni dobiti :OK:

ta bat še niti ni v tako slabem stanju. še je vedno uporaben za kako prodajo. Ker je okrog obročkov čist vredu, spodi se pa malo pošmirgla in laufa naprej :)

Objavljeno

ta bat še niti ni v tako slabem stanju. še je vedno uporaben za kako prodajo. Ker je okrog obročkov čist vredu, spodi se pa malo pošmirgla in laufa naprej :)

Nevem no, sam ga ne bi dajal not, ti pa vrjamem, znajo biti še hujši. Ko sem bil v AC je tip imel luknjo v batu, razlog pa naj bi bila prevelika diza, no tko mi je vsaj prodajalec rekel.

Mah sej me briga, važn da moja lufa in to je to! :evilgrin:

Objavljeno

Mene pa zanima, če je normalno da ima zadnji zobnik malo "lufta", ko se peljem se mi malo trese.

hvala za odgovor!

Objavljeno

Mene pa zanima, če je normalno da ima zadnji zobnik malo "lufta", ko se peljem se mi malo trese.

hvala za odgovor!

NE! Zategni takoj.

Objavljeno

neee sm rekuu, takoojjj zategniii, takoj!!!!!!!!!!! dijoporko! :grrr

Objavljeno

Evo en softič posnetek, bolj amaterske narave :slap:

KICK

Aja nisem ga mogel na youtube uploadt, ker se glasba ni predvajala (copyright?)

Objavljeno

Mene pa zanima kakšna je razlika med RS 1998 ter 2000 dalje... razen oblike? Ali je motor isti? Gume? Že vnaprej hvala za odgovor :)

Objavljeno

Mene pa zanima kakšna je razlika med RS 1998 ter 2000 dalje... razen oblike? Ali je motor isti? Gume? Že vnaprej hvala za odgovor :)

že 12945045342x napisan v tej temi

mal prečitaj sj maš cajt :)

in ja gume so iste :worship:

Objavljeno

hvala za odgovor!

a nima rska plavajočega zobnika.

Objavljeno

a nima rska plavajočega zobnika.

Disk ja, za zobnik pa nism šur.

Objavljeno

a si obupu nad mitotom? :P:D kaj se odlocs za APRILIO, samo ne ves ker letnik bi.. :P:OK:

Objavljeno

a si obupu nad mitotom? :P:D kaj se odlocs za APRILIO, samo ne ves ker letnik bi.. :P:OK:

08 ;)

Objavljeno

Maš očeta, k ti bo dau dnar. Kej pole sploh gledaš motorje stare 10 let? :whistle:

Objavljeno

Maš očeta, k ti bo dau dnar. Kej pole sploh gledaš motorje stare 10 let? :whistle:

Mah oblike mi je lepša :D Te do RS od 98 do 2006 so mi za bruhat. Od 2006 naprej pa so spet fukabilne :) Mislim saj nič ne manjka tistim od 1999-2006 samo zadek mi res ni všeč. Mitota bi kupil če bi bil kakšen pameten na avto.net :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Mah oblike mi je lepša :D Te do RS od 98 do 2006 so mi za bruhat. Od 2006 naprej pa so spet fukabilne :) Mislim saj nič ne manjka tistim od 1999-2006 samo zadek mi res ni všeč. Mitota bi kupil če bi bil kakšen pameten na avto.net :)

sj men tud ni biu vsec...pa sm ga zto zamenju :D pa mam letnik 05 :D:OK: sm ce tko gledas..tud na mitotu ni ful hud zadk..na konc je kr navzdol odrezan .) :? + kvadratske luci..k da je YUGO :P :lol: + zadek na mitotu se ni spreminju ze od zacetka proizvodnje mitota,,od 90ih..od prvega modela mitota-ki je meu spredi okrogle luci.. ta oblika zadka je celo starejsa od tebe :lol: :lol: sj jst sm tud na zacetku razmislju o nakupu mitota :D sm đabe..2x bl se kvar od RSke..bolj pogosto rabs menjat bate..ketno..deli so dražji..težko se dobi dele, mal vecja poraba..itd :D tko da sm se rajs odlocu za RS :wub: in sm kokr tok zadovoln z njo.. :D drgac mitota sm ze furu, k ga ma en frend, edin mal ma vecje pospeske pa koncno drgac pa mi je bl tko nekak lega na rski boljsa :OK::D

Objavljeno

sm đabe..2x bl se kvar od RSke..bolj pogosto rabs menjat bate..ketno..

S tem se pa nikakor ne strinjam!

Objavljeno

To je vse odvisno od sreče. Sam imam 6ko staro 26 let in se ni niti enkrat skvarila medtem ko jo ima prijatelj novejšo 6ko (1990 :P ) in se mu vedno kvari. Dobro ne moreš primerjati 6ke in RS 125 ampak vseeno :P In kako si zamenjal zadek? Kakšno sliko prosim :) Že vnaprej hvala :D

Objavljeno

S tem se pa nikakor ne strinjam!

za primerjavo sm vzeu mito 7 speed..kjer so vecje obremenitve kokr pr rski..kjer se deli hitrej obrabjo oz. hitrej se kj tko sfuka.. :D pa še to..ta frend k je menju ketno za mitota je zanjo dv 200€ ..moja ketna za rsko pa stane 100€..glih tko za primerjavo..dražji deli+bolj nedostopni... :)

Objavljeno

To je vse odvisno od sreče. Sam imam 6ko staro 26 let in se ni niti enkrat skvarila medtem ko jo ima prijatelj novejšo 6ko (1990 :P ) in se mu vedno kvari. Dobro ne moreš primerjati 6ke in RS 125 ampak vseeno :P In kako si zamenjal zadek? Kakšno sliko prosim :) Že vnaprej hvala :D

spremenu sm nosilce :naughty: :D mam tm eno sliko pod temo..125ke, javte se.. zdj enkrt zadnic sm jo dv :DB)

Objavljeno

Kakšno sliko prosim?

To pa nevem če boš kdaj vidu na slik! Morš vidt uživo al pa nč ker model noče in noče slikat zadka. Jst sm vidu v živo in je 100krat lepš! On slika samo stransko

Objavljeno

To pa nevem če boš kdaj vidu na slik! Morš vidt uživo al pa nč ker model noče in noče slikat zadka. Jst sm vidu v živo in je 100krat lepš! On slika samo stransko

še ti ga ne bi vidu..če te nebi prehiteu :naughty: :D a se še kj furaš? :) dans res bedno vreme tuki..upam da se bo do vikenda kj izboljsal :D:OK:

Objavljeno

še ti ga ne bi vidu..če te nebi prehiteu trance_25_naughty.gifbiggrin.gif a se še kj furaš? smile.gif dans res bedno vreme tuki..upam da se bo do vikenda kj izboljsal biggrin.giftrance_40_thumbup.gif

Ne nč se več ne furam (motor ma zimsko spanje do marca)!trance_43_wavetowel2.gif Sej sm dost prevozu v mal več kot enm mescu 4500km

Objavljeno

Ne nč se več ne furam (motor ma zimsko spanje do marca)!trance_43_wavetowel2.gif Sej sm dost prevozu v mal več kot enm mescu 4500km

jst sm mislu dans narest eno krajso turo, k sm vidu glih d je zasijau sonck okol 1-2eh :D sm đabe..bla je se vedno mokra cesta, pol je pa spet dz zaceu padt.. .) sj jst bi se tud furu po cele dneve..ce bi mi meu motor s 4L porabe :D :D

Objavljeno

jst sm mislu dans narest eno krajso turo, k sm vidu glih d je zasijau sonck okol 1-2eh biggrin.gif sm đabe..bla je se vedno mokra cesta, pol je pa spet dz zaceu padt.. wink.gif sj jst bi se tud furu po cele dneve..ce bi mi meu motor s 4L porabe biggrin.gifbiggrin.gif

A ti se ne misliš nehat? Do kdaj se boš še furu?

Jst zdej mal gledam posnetke svoje vožnje! Jih mam kr dost tko da mam kej za pogledattrance_43_wavetowel2.gif da mi ne bo dolgčas

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!