Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A ti se ne misliš nehat? Do kdaj se boš še furu?

Jst zdej mal gledam posnetke svoje vožnje! Jih mam kr dost tko da mam kej za pogledattrance_43_wavetowel2.gif da mi ne bo dolgčas

In kaj ugotavljaš? Dobr voziš? xD

Objavljeno

In kaj ugotavljaš? Dobr voziš? xD

Za začetnika se mi zdi da vredu vozm. Sam posnetkov nesmejo domači vidt ker je kup prekrškev:

-Prekoračena hitrost

-Prehitevanje čez polno črto

-Čez rdečo luč (ni zanalašč :D)

-Prehitevanje v škarje

-...................................

Aja pa končno se bom spet vsedu na motor kr bom naslednji teden odpelu motor da ga poštimajo!trance_43_wavetowel2.gif

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Za začetnika se mi zdi da vredu vozm. Sam posnetkov nesmejo domači vidt ker je kup prekrškev:

-Prekoračena hitrost

-Čez rdečo luč (ni zanalašč :D)

-Prehitevanje v škarje

Aja pa končno se bom spet vsedu na motor kr bom naslednji teden odpelu motor da ga poštimajo!trance_43_wavetowel2.gif

Precej samozavesten si, glede na to, da si krešnil motor ;)

Objavljeno

Precej samozavesten si, glede na to, da si krešnil motor trance_44_wink5.gif

To je bla pa velka neumnost! Nasledn let nameravam na velko hodt na race land!trance_43_wavetowel2.gif

Objavljeno (popravljeno)

Fantje, fantje to je tema o aprili rs 125, ne pa o nabijanju...tko mal v vednost, da bi bil forum bolj preglednejši :D....brez zamere :wub:

Aja, mogoče kdo ve kje v Ljubljani oz. v njeni okolici bi se dalo dobiti cev premera 70mm, debeline 2-3mm. Sem slišal za nekega gospoda v Domžalah, samo ne vem niti kako mu je ime, niti kje se nahaja :headbang: . Če koga zanima (probably not) rabim za izpuh, moram neki delat čez vikende :whistle:

Popravljeno . Popravil macak333
Objavljeno

-Prekoračena hitrost

-Čez rdečo luč (ni zanalašč biggrin.gif)

-Prehitevanje v škarje

a gre po kolenu ?? trance_25_naughty.gif

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

To je bla pa velka neumnost! Nasledn let nameravam na velko hodt na race land!trance_43_wavetowel2.gif

marof kolega marof

raceland je dražji od marofa, tolko bližje tudi ni, +2x majši je in hitrosti so max 90km/h (600ccm) na marofu pa prideš tja do 150km/h ali pa še več. Če imaš pa kombi je pa sploh zmaga, gremo po 3je skupaj na morof in gredo stroški na 1/3.

Objavljeno

marof kolega marof

raceland je dražji od marofa, tolko bližje tudi ni, +2x majši je in hitrosti so max 90km/h (600ccm) na marofu pa prideš tja do 150km/h ali pa še več. Če imaš pa kombi je pa sploh zmaga, gremo po 3je skupaj na morof in gredo stroški na 1/3.

150?trance_21_laughing1.gif

Motor mi gre 135

• Ni mi všeč 3
Objavljeno

raceland je dražji od marofa, tolko bližje tudi ni, +2x majši je

Nisem vedel,da je 25eu več kot 27eu.Kot tudi nisem vedel,da je 1050metrov 2x manj od 1650m :D

Sigurno,da je boljše Marof.Vendar tud racelandu ni glih slabo-za se mal razgibat.Pa na raceland lahk kr tako "usput" skočiš na pijačo in daš 20eu za krajši čas in odpelješ nekaj(46) krogov pa domov.Za Marof pa si moraš že čas vzet,pol verjetno ne greš sam....Vsakega malo pa bo najboljš :P

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

Nisem vedel,da je 25eu več kot 27eu.Kot tudi nisem vedel,da je 1050metrov 2x manj od 1650m :D

Sigurno,da je boljše Marof.Vendar tud racelandu ni glih slabo-za se mal razgibat.Pa na raceland lahk kr tako "usput" skočiš na pijačo in daš 20eu za krajši čas in odpelješ nekaj(46) krogov pa domov.Za Marof pa si moraš že čas vzet,pol verjetno ne greš sam....Vsakega malo pa bo najboljš :P

kaj si picajzlast...

pa tud kr tko ne morš glih skočt ker pač krško ni od ljubljane glih tolko blizu

Objavljeno

kaj si picajzlast...

Kar je manj ni več :whistle:

Lj-KK je manj kot urco!Tako,da če ste trije interesenti ali pa si sam je popolnoma vseeno ali se fjakaš po centru cel dan ali pa skočiš do KK na SOK in narediš še kak krog!V končni fazi lahko v 4urah prideš v KK in nazaj,pa še tam narediš nekaj (46) krogov,pa to samo za 20eu.Tolk časa pa najmanj porabiš samo za vožnjo do Marofa,pa kombi...Seveda pa imaš več od Marofa-verjetno še nisem bil....

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

A ti se ne misliš nehat? Do kdaj se boš še furu?

Jst zdej mal gledam posnetke svoje vožnje! Jih mam kr dost tko da mam kej za pogledattrance_43_wavetowel2.gif da mi ne bo dolgčas

furu se bom doklr bo se lepo vreme :P:D s tem mislm,,doklr nbo snega v Lj .) :)

Objavljeno

Fantje, fantje to je tema o aprili rs 125, ne pa o nabijanju...tko mal v vednost, da bi bil forum bolj preglednejši :D....brez zamere :wub:

Aja, mogoče kdo ve kje v Ljubljani oz. v njeni okolici bi se dalo dobiti cev premera 70mm, debeline 2-3mm. Sem slišal za nekega gospoda v Domžalah, samo ne vem niti kako mu je ime, niti kje se nahaja :headbang: . Če koga zanima (probably not) rabim za izpuh, moram neki delat čez vikende :whistle:

kaj bos delu? :) dušilc? :D a uno volno si zamenju? k vem d si neki omenju, da jo bos menju :)

Objavljeno

kaj si picajzlast...

Men se tudi tolk smilte da kr jokam tuki. :cry:

Če maš veliko željo za vozit po dirkališču, ti tudi pot ne bo problem. Mene je zelo firbc matral, kako to zgleda. In sm najel kombi, naložu motor in šou v Raceland iz Ajdovščine, in to sam, ne v treh kot vi kombinirate za pol krajšo pot. Tko da, ne se neki jokat kaj da to je, kr sm naredu mal manj kot 200km v ENO smer, pa sem še vedno tuki, živ in zdrav, pa tud bankrotiral nisem ker sem se odpravil sam. :winkiss:

Takoj bi ponovil tisti dan (beri: ponavljal), če bi meu kako dirkališče v bližini.:yes:

Objavljeno

marof kolega marof

That I will do, naslednje leto bom sigurno par vikendov preživel tam :)

kaj bos delu? :) dušilc? :D a uno volno si zamenju? k vem d si neki omenju, da jo bos menju :)

Ja, mi je dolgčas, pa neki moram delat. Volno moram še kupit, sam kaj ko zmeri pride nekaj vmes, čez vikend pa noben ne dela :headbang: . Aja pa še cev bom novo kupu (beri: od dušilca), te pa pa sploh nikjer ne dobi :wacko:

Men se tudi tolk smilte da kr jokam tuki. :cry:

Če maš veliko željo za vozit po dirkališču, ti tudi pot ne bo problem. Mene je zelo firbc matral, kako to zgleda. In sm najel kombi, naložu motor in šou v Raceland iz Ajdovščine, in to sam, ne v treh kot vi kombinirate za pol krajšo pot. Tko da, ne se neki jokat kaj da to je, kr sm naredu mal manj kot 200km v ENO smer, pa sem še vedno tuki, živ in zdrav, pa tud bankrotiral nisem ker sem se odpravil sam. :winkiss:

Takoj bi ponovil tisti dan (beri: ponavljal), če bi meu kako dirkališče v bližini.:yes:

Se podpišem, sem šel 2-krat do racelanda (100 km v eno stran), na AC pa ga nisem stisnil čez 120km/h...jah mi niso všeč, najbolj butasta cesta, dobro če se mudi je super, ampak sam če se le, da se je izogibam.

In ja pisto priporočam vsem, ki hočejo biti bolj samozavestni za motorjem, no vsaj meni je pomagalo pri nadaljni vožnji.

Objavljeno

bolj samozavensten na motorju po cesti? ^^

pomisli, da na dirkališču ne vladajo ista razmerja kot na cesti.

Objavljeno

bolj samozavensten na motorju po cesti? ^^

pomisli, da na dirkališču ne vladajo ista razmerja kot na cesti.

Amm, sam npr. si nisem upal tok močno stisniti bremzo kot jo zdej, pa zmeri sem mel občutek da mi bo guma zdrsnila (no še vedno imam, ne vem zakaj mapak kar je je), pa pred ovinki se ne ustrašim kot sem se prej, pač sem imel občutek da grem prehitro, stisnil bremzo in bil pravokoten s cesto :D

Res je da ni isto na cesti ali pisti, samo meni je pomagala, kot zgoraj opisano, če mi pa kdo ne vrjame, pa njegova stvar. Sam jo priporočam, če ne zaradi užitka, pa zoglj zaradi razgibanja oz. okretnosti na motorju.

Objavljeno

jah...po dolgem pridem malo obiskati forum in kaj novega prebrati o aprilijah pa se ne najde nič več...vse :topic:...se spomnem koliko boljše je blo to na začetku organizirano oz. urejeno...nevem pač kot kaže so nekateri nepismeni (ne rečem en ali dva posta off topic...ampak tule je po nekaj strani skupaj)...

...uglavnem hočem povedat da škoda foruma ker je postal nepregleden...

:photo:Kje so tiste stezice, ki so včasih bile....:photo:

Vem ja tudi jaz sem :topic:...samo me je res zmotlo to...

LP

Objavljeno

dej gremo mal oživit to NAŠO temo :DB) dej povejte mi kksne mate spredne gume na rskah.. in kje bi se UGODNO dal dobit kksno :P oz. kera je najbolja :OK: trenutno mam sportattack, mogoce bi tud ostv kr pr njej :OK:

Objavljeno

dej gremo mal oživit to NAŠO temo biggrin.gifcool.gif dej povejte mi kksne mate spredne gume na rskah.. in kje bi se UGODNO dal dobit kksno tongue.gif oz. kera je najbolja trance_40_thumbup.gif trenutno mam sportattack, mogoce bi tud ostv kr pr njej trance_40_thumbup.gif

Kaj ti bo pa nova guma zdej? Zdej je povsod ugodno ker ti porinejo pod nos stare gume!

Objavljeno

dej gremo mal oživit to NAŠO temo :DB) dej povejte mi kksne mate spredne gume na rskah.. in kje bi se UGODNO dal dobit kksno :P oz. kera je najbolja :OK: trenutno mam sportattack, mogoce bi tud ostv kr pr njej :OK:

Dunlop Qualifier RR...se super obnesejo. Lahko jih dobiš pri Španu, jaz sem dal za sprednjo in zadnjo 150 eu, samo sem imel malo popusta, tko da ene 90 eu sigurno.

Aja, pa še to, kot je meni znano se praviloma ne sme imeti na motorju gume dveh različnih proizvajalcev, no če me spomin ne vara lahko da ni res.

Objavljeno

Jest mam pa sledeč problem... Po ene 500-600km mi svečko zalije pa kr dost hit se prekur sam k jo očistim je uredu za par km... motor je biv odprt in tud svečka je bla menjana na toplotno vrednost 10. mam pa NGK-jovo za 4.5€.

Mate kšn predlog, je to slaba svečka, al pa niso nastavitve prav naštimane?

Lp hvala

Objavljeno

Jest mam pa sledeč problem... Po ene 500-600km mi svečko zalije pa kr dost hit se prekur sam k jo očistim je uredu za par km... motor je biv odprt in tud svečka je bla menjana na toplotno vrednost 10. mam pa NGK-jovo za 4.5€.

Mate kšn predlog, je to slaba svečka, al pa niso nastavitve prav naštimane?

Lp hvala

NGK BR9EG ali BR10EG. Nebo skurlo, da je nevem kaj.

Sprednjo gumo imam trenutno original. Se pravi Dunlop GPR ALPHA 10 ( nekaj takega ). Na prejšnji sem imel Pilot Power. Priporočam Pilot Power.

Mačak lahko imaš 2 različna proizvajalca, le sprednja nesme bit bolj trda kot zadnja.

Objavljeno

Dunlop Qualifier RR...se super obnesejo. Lahko jih dobiš pri Španu, jaz sem dal za sprednjo in zadnjo 150 eu, samo sem imel malo popusta, tko da ene 90 eu sigurno.

Aja, pa še to, kot je meni znano se praviloma ne sme imeti na motorju gume dveh različnih proizvajalcev, no če me spomin ne vara lahko da ni res.

Moje mnenje

Pireli dragon ali corsa.Na 125ccm jo itak imaš dolgo in se res splača dati tistih nekaj eu več!

Praviloma se naj nebi imelo a le ker pravijo,da se potem ne ogrejejo v enakem času in,da potem ena prej spusti itd....

Osebno bom naslednjič sprobal kombinacijo SC2 spredaj zadaj gp racer,da sprobam!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!