Zok Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Ko pride do tolko obratov pa ima tak glas kot da ga nekej blokira, zdej nevem če ima kakšen blokator: ← menjaj svecko, spucaj filter in RAVE, preglej ce nimas vtrgane zajle al pa hin elektroniko/servomotor. ce mas pnevmatski RAVE, ga razdri in spucaj (uno membrano, pa kanale, pa ka vem ka se vse. živijo, že ko pišete o rs125 tukaj, imama vprašanje.Imam rs 125,2000 zanima pa me kje bi lahk dobil polža(tistga k je pri sprednejm kolesu ne pa pri števcu), če ve tud kdo za kako trgovino pri ng? ← avto triglav (lublana, maribor,... ) - posiljajo tud po posti. Drugac pa lahk das na 125ko lonec od 600 kubicnega motorja sam ne vem kak bo zaradi velikosti zgledalo pridobil pa ne bos nic! ← mel best frend na suzukiju RG 125 (btw, Akrapo je bil :D) - zgledal ko zvad, dru se ko zvad, suku se ko zvad, sou do 9k NIKAMOR. no, nad 9k se je pa zacel neki malga premikat. :) Lega žabar! :OK: :topic: :oops: ← pejzda, mi ji f krijzi stijhnal... :P
Zok Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Pozdravljeni! Jaz mam problem pri vžigu motorja; svečka ma iskro pa engine stop knof tuji ni prižgan, zaj pa neem kaj bi lahko blo. Mi lahko keri prosim pove kaj bi to blo :? ← menjaj svecko, spuci filter, RAVE (ceprav to ni bitno), uplinjac. mogoc bo dost d sam standgas dvignes. a masino ti elektrostarter normalno vrti? pa porocaj. :hmm:
moto_mat Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Ja Tadej sj to sm ti govoru, men sploh skor ne pade pod 80°C ce se normalno vozim :hmm: ← Meni je odvisno od vremena od 68 do 74°C, če pa krožim po mestu 80-90°C. Pri koliko stopinjah bi moral motor ustaviti?
DarkDewil Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 mislim da pri 97 ti zacne temperatura na ekranu utripat pri 99 ali 100 pa mislim da ti ga avtomatsko izklopi. vsaj tako nekako pise v navodilih za uporabo. Cya B)
moto_mat Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Pa kaj se je že komu toliko segrel, da se mu je avtomatsko izklopil?
liquid Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 (popravljeno) Temeljito sem pregledal motor, menjal svečko in druge stvari, pri rave vantilupa: elektroniko sm dobil a izklopljeno, malo sem poiskal pa drugih dveh delov nisem dobil, prilagam slike če jih kdo opazi zdi pa se mi da tisti del ki se odpira in zapira bi moral biti pri zadnji sliki. Aja pa še to, čeprav ni rave ventila bi po moje moral motor na obrate, a ga nism spravil prek tistih 6k, imam občutek kot da bi ga blokiralo. Popravljeno Avgust 31, 2005. Popravil liquid
norc 16 Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) heh sploh nimaš rave ventila notri. pelji nekomu na servisi Popravljeno September 1, 2005. Popravil norc 16
RSmaniac Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Jp rave ventila nimaš. Možno da maš zapacano dizo spodaj v plovčku ker men k sm mel manjšo dizo notr (tako je dal serviser ko sm ulaufoval bat) se mi ni zavrtu več kokr 5,5k obratov tko da možno da je pr teb sam zamašena diza? Probej pa povej.
liquid Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Se mi je kar zdelo da ni rave filtra, sepravi ga je lahko vzel vn predn mi je prodal motor, mu bom kar zatežil. Sepravi bi moralo ravno tako brez tega filtra it čez 6k obratov? Možno RS maniac da je res zamašena, bom pogledal.
JMatic Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 rave ventila mislis ? sam a se nebi moglo vseen zvrtet cez to mejo? ok mel bi velik manj navora ... :closedeyes:
RHonda Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Joj, če kupuješ motor bi ga mogu prej probat in če ne gre v redu- ne kupit !
liquid Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) Ja, ja ventila, ne filtra :oops: Motor smo bol mal probal, ampak prej ko sm ga barval sm šou probat pa je potegnu bol kot zdej, lohk se je res kaj zamašilo, bomo vidli. Popravljeno September 1, 2005. Popravil liquid
RSmaniac Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Sej to maš 10min dela. Obrneš fergazer tko da bo plovc bl proti kestlu gor, odšraufaš dizo spodi, pa ne pozabt prej bencina zapret :D pa spihi al pa probi zbazat vn seveda če je sploh zamašena. Pol še ena opcija pa je da maš tm k pride una cevka iz kestla na fergazer lohk zamašeno uno mrežco k prečist bencin da ne pridejo smeti notr. Probi pol pa povej
Mte :) Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 pa mal spuci use skupi! :glare:
Dee Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 menjaj svecko, spuci filter, RAVE (ceprav to ni bitno), uplinjac. mogoc bo dost d sam standgas dvignes. a masino ti elektrostarter normalno vrti? pa porocaj. trance_19_hmm.gif hvala Zok da si hoto pomagat, sao me je skoro sram povejat, da mi lučka za benz ni svetla pa doro se ni not vidlo v kesl: ga je blo neke malega pa sn mislo da bi moglo it, pol sn pa natanko pa šlo :blush:
Mte :) Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 jah se zgodi... sj sm tud jest 1x zajebu k sm u napacno smer "odpru" zaug :P
DarkDewil Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 Oj! aprilia z lučko za bencin?? ali majo to mogoče kakšni starejši letniki, od 00 naprej tega sigurno nimajo.. ? LP B)
norc 16 Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 Oj! aprilia z lučko za bencin?? ali majo to mogoče kakšni starejši letniki, od 00 naprej tega sigurno nimajo.. ? LP B) ← starejši majo. on ma 92 letnik če se ne motim ja jebi ga se zgodi no. vsaj maš šolo za drugič
RSmaniac Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 Ta lučka mi je nekak bolš ker mi gre na živce k morm med vožnjo preklaplat na rezervo pa še crkne mi kdaj k ne morm na hitr preklopt. :D
Aless Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Ta lučka mi je nekak bolš ker mi gre na živce k morm med vožnjo preklaplat na rezervo pa še crkne mi kdaj k ne morm na hitr preklopt. :D ← Ja to se je meni danes zgodilo ko sem mel kolega na motorju pa bi blo se vse normalno ce se neb zgodilo v ovinku :)
RSmaniac Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Ja sej lihk to mi gre na živce da sej prbližn vem kdaj preklopt sam kdaj me pa zanima če nardim na on lohk še kej več kokr 135Km do zdj največ 140Km pol pa z rezervo še 50Km s tem da nikol ne izpraznem čist kestla.
RSmaniac Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 A kdo ve če se da motor zadi kej dvignt da pride zadnji delv višje?
Aless Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Pol se pa bol bogo vozis ce se ti pri 135 al pa 140 rezerva vklopi :) Men se pr 120 al pa se prej!
RSmaniac Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Kok pa nardiš Km pol use skupi? lej jst mam 13,5l tank nardim pa 190Km use skupi tko da je to 7l na 100Km kar je velik. Kok ti pa pol žre?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se