Brejker Objavljeno Maj 6, 2010 Opozori Objavljeno Maj 6, 2010 Popravljal je nebi Bi pa kakšno stvar ali dve na svojo prešraufal, da ji dvignem vrednost Ervin93 in Jernej125ccm 1 1
logarr Objavljeno Maj 6, 2010 Opozori Objavljeno Maj 6, 2010 Aja to je pa druga ja najbrž če imaš plac, pa malo znanja se jo splača kupit, pa potem po delih prodat, še malo zaslužiš Ervin93 in Jernej125ccm 1 1
kewo Objavljeno Maj 6, 2010 Opozori Objavljeno Maj 6, 2010 Aja to je pa druga ja najbrž če imaš plac, pa malo znanja se jo splača kupit, pa potem po delih prodat, še malo zaslužiš jest nimam prostora, drugač bi jo kupu 100%, ker je še dost vrednih in celih delov na njej... kot je bilo že prej omenjeno: nihajka, mjbi okvir, feltne... za rezervne dele bi blo fajn Jernej125ccm in Ervin93 1 1
korre Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 jest nimam prostora, drugač bi jo kupu 100%, ker je še dost vrednih in celih delov na njej... kot je bilo že prej omenjeno: nihajka, mjbi okvir, feltne... za rezervne dele bi blo fajn ej a maš še to aprilio doma? Jernej125ccm, janstyle in Ervin93 3
RRyDeRR Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 fantje a bi meu kdo za prodat cilinder? po možnosti 122 loh pa tud 123 ? mačak333 ti ga lahko proda rotax 122..drgač cilinder je kot nov..naredu je generalko..sm k mu je zajebavu menjalnik..jo je prodv po delih >> http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3736835 mal reklame, mačak
RRyDeRR Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 a ma kdo rave za prodt?? mačak ga je že prodv sj jst ga tud nimam na motorju :xx: sej se da furat...tud brez njega
SpiZek Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 mačak ga je že prodv sj jst ga tud nimam na motorju :xx: sej se da furat...tud brez njega da se sm je bol če ga maš gor
macak333 Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 mačak333 ti ga lahko proda rotax 122..drgač cilinder je kot nov..naredu je generalko..sm k mu je zajebavu menjalnik..jo je prodv po delih >> http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3736835 mal reklame, mačak :trance_27_notworthy: , hvala SpiZek, poglej na nemških straneh, sem enega zasledil za 180€, komplet elektronika, ploščica in solenoid, sam ko ne vem na kateri strani Jaz sem pa svojo lih danes očistil in opazil, da je ta nosilec za tablico od AC-ja za en drek-pardon za izraz. Če bi malo močneje zibal motor, pa še kašen udarec naredil v njo bi ziher padla ven. Tko da sem vzel okvirček kr od tastare, pa ga montiral gor. Zdej je bolje, samo še vedno premišljujem, da bi naredil en "super duper full kul" nosilec za tablico
RRyDeRR Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 da se sm je bol če ga maš gor ah..ta motor je itak narjen da se ga fura vedno nad 8k tko,da v tem primeru ga ne rabš
RRyDeRR Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 :trance_27_notworthy: , hvala SpiZek, poglej na nemških straneh, sem enega zasledil za 180€, komplet elektronika, ploščica in solenoid, sam ko ne vem na kateri strani Jaz sem pa svojo lih danes očistil in opazil, da je ta nosilec za tablico od AC-ja za en drek-pardon za izraz. Če bi malo močneje zibal motor, pa še kašen udarec naredil v njo bi ziher padla ven. Tko da sem vzel okvirček kr od tastare, pa ga montiral gor. Zdej je bolje, samo še vedno premišljujem, da bi naredil en "super duper full kul" nosilec za tablico hhehe..ni kej pa nared tko kokr sm jst naredu..kups une nosilčke, pokriviš jih, kokr hočš da maš naklon, pol sm tablco gor nabiješ i na zadek prtdis
SpiZek Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 :trance_27_notworthy: , hvala SpiZek, poglej na nemških straneh, sem enega zasledil za 180€, komplet elektronika, ploščica in solenoid, sam ko ne vem na kateri strani Jaz sem pa svojo lih danes očistil in opazil, da je ta nosilec za tablico od AC-ja za en drek-pardon za izraz. Če bi malo močneje zibal motor, pa še kašen udarec naredil v njo bi ziher padla ven. Tko da sem vzel okvirček kr od tastare, pa ga montiral gor. Zdej je bolje, samo še vedno premišljujem, da bi naredil en "super duper full kul" nosilec za tablico mam rsko 08 letnik tko da ne rabm elektronke rabm sm ploščico in solenoid
macak333 Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 mam rsko 08 letnik tko da ne rabm elektronke rabm sm ploščico in solenoid Aha pardon pol. RRyDeRR, lih neki sem našel na netu ene nosilce http://www.af1racing.com/store/Scripts/prodView.asp?idproduct=7343 sam so predragi, vse skupi cca 70€...niso resni. Tko da zdej lih mal gledam po netu, da vidim če so kje še kakšne slikice, da naslednji teden probam narediti ta nosilček. In ja vem, da sem rekel, da se bom izogibal šraufanju pri tej, samo mi ni v krvi, da ne bi...tko da se posipam s pepelom
budacki Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Aha pardon pol. RRyDeRR, lih neki sem našel na netu ene nosilce http://www.af1racing...?idproduct=7343 sam so predragi, vse skupi cca 70€...niso resni. Tko da zdej lih mal gledam po netu, da vidim če so kje še kakšne slikice, da naslednji teden probam narediti ta nosilček. In ja vem, da sem rekel, da se bom izogibal šraufanju pri tej, samo mi ni v krvi, da ne bi...tko da se posipam s pepelom http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3677299 Tale bi znau bit super Dejansko na vseh GSXih k sm jih vidu so mel ta nosilc gor. Sam je pa problem z zmigavcih. hehe
ShAArK Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Meni nekaj ni jasno.Kako lahko moja RS-ka spije 2 litra olja na 900km?Motor ima prevoženih 930km in ko sem ga kupil so ga nalili 1 liter noter.Naredim približno 500km se mi lučka za olje prižge.Kupim spet 1 liter in se mi je lučka prižgala na 930km.Se pravi za 930km sem porabil 2 litra olja.To je absolutno preveč.Je možno ker motor še ni imel prvega servisa da je oljna pumpa bol odprta da se vsi deli deli dobro namažejo in "ulaufajo"?Govorim o olju za mešanco.
macak333 Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 (popravljeno) Meni nekaj ni jasno.Kako lahko moja RS-ka spije 2 litra olja na 900km?Motor ima prevoženih 930km in ko sem ga kupil so ga nalili 1 liter noter.Naredim približno 500km se mi lučka za olje prižge.Kupim spet 1 liter in se mi je lučka prižgala na 930km.Se pravi za 930km sem porabil 2 litra olja.To je absolutno preveč.Je možno ker motor še ni imel prvega servisa da je oljna pumpa bol odprta da se vsi deli deli dobro namažejo in "ulaufajo"?Govorim o olju za mešanco. Nevem no, samo za moje pojme to ni preveč. Bolje, da pije več kot premal, bo saj bolj podmazival. Meni je prejšna popila približno 1l na 500km. Neki takega, samo se s tem nisem nikoli obremenjeval. http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3677299 Tale bi znau bit super Dejansko na vseh GSXih k sm jih vidu so mel ta nosilc gor. Sam je pa problem z zmigavcih. hehe Ja sej samo smerniki so problem, samo drugače je pa super ker lahko šteleš nagib, brez kakšnih večjih problemov. Samo bom sam naredil kr takšnega kot sem objavil. No ne mogoče istega, vsaj podobnega, ker lahko nanj vse priključiš brez problemov. Popravljeno Maj 9, 2010. Popravil macak333
budacki Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Meni nekaj ni jasno.Kako lahko moja RS-ka spije 2 litra olja na 900km?Motor ima prevoženih 930km in ko sem ga kupil so ga nalili 1 liter noter.Naredim približno 500km se mi lučka za olje prižge.Kupim spet 1 liter in se mi je lučka prižgala na 930km.Se pravi za 930km sem porabil 2 litra olja.To je absolutno preveč.Je možno ker motor še ni imel prvega servisa da je oljna pumpa bol odprta da se vsi deli deli dobro namažejo in "ulaufajo"?Govorim o olju za mešanco. Neodblokiran motor pije na 500km 1 liter olja? In motor se čisto nič ne masti ( ozadaj pri izpuhu, vmes med dušilcem in resonanco, med cilindrom in resonanco, odspodi k je prav cevka za olje? ) Sploh se ne spomnem kok je moja 08 pila olja :S 06 je mela pa do konca odprto pumpo pa je pila 1 liter na 700km. bajkr88 1
SpiZek Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Meni nekaj ni jasno.Kako lahko moja RS-ka spije 2 litra olja na 900km?Motor ima prevoženih 930km in ko sem ga kupil so ga nalili 1 liter noter.Naredim približno 500km se mi lučka za olje prižge.Kupim spet 1 liter in se mi je lučka prižgala na 930km.Se pravi za 930km sem porabil 2 litra olja.To je absolutno preveč.Je možno ker motor še ni imel prvega servisa da je oljna pumpa bol odprta da se vsi deli deli dobro namažejo in "ulaufajo"?Govorim o olju za mešanco. to ti definitiuno preveč pije
ShAArK Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Se masti.Vidi se pri cilindru da je okoli avspuh fejst masn.Pa tam ko je dušilec gor tam je tudi mastno...na konco avspuha pa se glih ne vidi da bi blo kaj.Lahko poslikam kak je mastno.
macak333 Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 (popravljeno) Mah jaz res ne vidim kaj bi bilo tu narobe, dobr mogoče res ni dobro preveč (svečka), samo jaz nisem glede tega mel nikoli probleme...edino če vas res moti ta mast, mene osebno ne, ker sem prej frčake fural . Kok pa tebi Spizek pije? Da mal s svojo primerjam. ShAArK, če hočeš zmanjšati dotok olja, pa daj doli levo masko in poglej kam vodijo cevke od olja, ter tisti pokrov dol snami in naštelaj. Kako se pri novih štela pa ne vem, ker ni isti sistem. P.S.: Oba kolega sta me zatrla...joke Popravljeno Maj 9, 2010. Popravil macak333
impulz Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Se masti.Vidi se pri cilindru da je okoli avspuh fejst masn.Pa tam ko je dušilec gor tam je tudi mastno...na konco avspuha pa se glih ne vidi da bi blo kaj.Lahko poslikam kak je mastno. imaš probleme pri vžigu? ori. svečko maš?
ShAArK Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Evo naredil sem slike.In je vse full zamaščeno.Svečka je original.Težav z vžigom nimam razen če ne laufa kaka 2 tedna prvič malo težje vžge ko pa 1x zaurblam pol pa skozi vžge. Mogoče je katera slika narobe obrnjena ker je težko slikat če ne daš plastik dol.
macak333 Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Uff kok maš to zapacan, kje si ga pa kupil. Ker če je nov najvrjetneje še ni odblokiran, torej pol je že bila v originalu tko odprta, če je za to sploh kriv mišelator, sam bi prej rekel da ti nekje pušča. Tko da ti lashko samo priporočam, odpelji na servis dokler je garancija.
budacki Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 (popravljeno) Evo naredil sem slike.In je vse full zamaščeno.Svečka je original.Težav z vžigom nimam razen če ne laufa kaka 2 tedna prvič malo težje vžge ko pa 1x zaurblam pol pa skozi vžge. Mogoče je katera slika narobe obrnjena ker je težko slikat če ne daš plastik dol. UFFFF tebi nemore zaribat pa če zdj 500km brez olja pelješ Popravljeno Maj 9, 2010. Popravil budacki bajkr88 1
ShAArK Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Kuplen je bil pri Autocommerce Maribor.Garancijo še tak ma skoraj 2 leti.Pa prevoženih mam 992km tak da ga morem tudi na servis peljat pa me zanima kaj mi bojo rekeli.Drugače pa je motor star 3 mesce mogoče malenkost več.Včeraj sem tudi imel na hlačah črne pikice od olja.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se