Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

a ti je zaribala?

sej je napisu da vrti štartr  .).  

@anzeee93, tko k so ti rekl dizo odšraufi pa spihi (M6)

Objavljeno (popravljeno)

Če zariba, ni nujno da zagrabi bat majstr :D upraš motorist1-a,ti bo znou o tem pojavu več povedat :D oz. si poglej tale video ;)

Popravljeno . Popravil Kvasko
Objavljeno

Če zariba, ni nujno da zagrabi bat majstr :D upraš motorist1-a,ti bo znou o tem pojavu več povedat :D oz. si poglej tale video ;)

Jap, meni je tudi zaribala pa se je štarter čist normalno vrteu. Po mojem je zaribala. Isto se je meni zgodilo. Samo da je meni svečko čist skurlo, tvoja praviš da je še cela? Drugače pa se že vidi precejšna razlika če poskušaš motor porint v prestavi ko normalno dela oz. ko je zariban. Samo tega raje ne delat da ne boš še cilindra slučajno uniču če ni že uničen. Verjetno boš moral peljati na servis ali pa če sam odpreš glavo pa cilinder pa boš takoj videl...

Objavljeno

ja in če vrti štartr? sej pravi da vrti u prazno tko da pomoje je zaribala ;)

anze veš kaj nared svečko odšraufi vn pa prtisn štartr pa boš slišu pa vidu če se bt premika ;)

Objavljeno

ja in če vrti štartr? sej pravi da vrti u prazno tko da pomoje je zaribala ;)

anze veš kaj nared svečko odšraufi vn pa prtisn štartr pa boš slišu pa vidu če se bt premika ;)

Al pa če da sam roko na avspuh, pa če piha vn potem pomeni da se premika ane.

Objavljeno

Pa lahko daš prst tam kjer pride svečka in če ti ga nabije ven je kul, če pa ne pol pa po mojem veš kaj bi bilo. Lahko pa daš cunjo in probaš.

Guest anzeee93
Objavljeno

Jap, meni je tudi zaribala pa se je štarter čist normalno vrteu. Po mojem je zaribala. Isto se je meni zgodilo. Samo da je meni svečko čist skurlo, tvoja praviš da je še cela? Drugače pa se že vidi precejšna razlika če poskušaš motor porint v prestavi ko normalno dela oz. ko je zariban. Samo tega raje ne delat da ne boš še cilindra slučajno uniču če ni že uničen. Verjetno boš moral peljati na servis ali pa če sam odpreš glavo pa cilinder pa boš takoj videl...

hmm, jah nevem...sam ko dam u prvo pa stisnem sklopko pol pa se starter mi ga kr cukne naprej... :(

Objavljeno

hmm, jah nevem...sam ko dam u prvo pa stisnem sklopko pol pa se starter mi ga kr cukne naprej... :(

ce ti naprej cukne motor se prau da ni zaribou

ti pa sklopka 100% drsi če ti ga naprej cukne ;)

Objavljeno

mogoče pa se ti je bat "zataknu". ce ti je zablokirala zadnja guma pol je to to.

Objavljeno

mogoče pa se ti je bat "zataknu". ce ti je zablokirala zadnja guma pol je to to.

Ni mu zablokerala zadnja guma pa pred 1000 kma je bla narjena geeralka. Motor je še zablokeran. Nimam pojma kaj bi lahko blo.

Guest anzeee93
Objavljeno

Ni mu zablokerala zadnja guma pa pred 1000 kma je bla narjena geeralka. Motor je še zablokeran. Nimam pojma kaj bi lahko blo.

Jah js upam da je frgazer, in da ga sam prepucam in da je to to :) motor je stou 1 leto mozno da se prah nabrou :) upam

Objavljeno

ce ti naprej cukne motor se prau da ni zaribou

ti pa sklopka 100% drsi če ti ga naprej cukne ;)

Sej ni nujno da če cukne naprej, da ni zaribal. Sej ko ga ti prižgeš (zakurblaš) štarter zavrti štrom-gred. Če maš pa v prvi ti bo itak cuknlo naprej. No če se nisem zmotil naj bi bilo tako, nikoli ne veš, pri meni lahko vse pričakuješ :)

Drgač pa lahko probaš naliti malo benza direkt v cilinder pa poglej če bo takrat užgal, ker če ti vžge na porivanje pol pa ja ni ribnil. :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

Jah js upam da je frgazer, in da ga sam prepucam in da je to to :) motor je stou 1 leto mozno da se prah nabrou :) upam

zamenji svečko..kup ngk br10eg :) če pravš da ti je motor stau en let..ti je svecka oslabela.. ker to se je tud men zgodil na zacetku sezone... glih prva fura..meu sm na rezervi..in furam do benze..natankam motor..hocm ga przgt..nikakor przgt..sam vergla :xx: i sm ga rabu dam gurat :wallbash:i sm tud mislu, vrjetn je fergazer za spuacat..i pol sm mal pomislu, da ni mogoče svečka, da da slabo iskro..in res, svečko sm zamenju, s pomočjo mačka ;) hvala se enkrt mačak ;):OK: in od tkrt mi motor vse normalno dela :OK:

Popravljeno . Popravil RRyDeRR
Objavljeno

Drgač pa lahko probaš naliti malo benza direkt v cilinder pa poglej če bo takrat užgal, ker če ti vžge na porivanje pol pa ja ni ribnil. :hmm:

Guest anzeee93
Objavljeno

zamenji svečko..kup ngk br10eg :) če pravš da ti je motor stau en let..ti je svecka oslabela.. ker to se je tud men zgodil na zacetku sezone... glih prva fura..meu sm na rezervi..in furam do benze..natankam motor..hocm ga przgt..nikakor przgt..sam vergla :xx: i sm ga rabu dam gurat :wallbash:i sm tud mislu, vrjetn je fergazer za spuacat..i pol sm mal pomislu, da ni mogoče svečka, da da slabo iskro..in res, svečko sm zamenju, s pomočjo mačka ;) hvala se enkrt mačak ;):OK: in od tkrt mi motor vse normalno dela :OK:

heh, svecko sm zamenju ze, pa lihkar sm frgazer spucu, zdej se mi je pa akumolator spraznu spet...upam da je to to...

drgac bom pa probu ane

hvala

Objavljeno

br10eg zihr ni za u njegou motor k ma rs50 pa kit 70 ;)

Guest anzeee93
Objavljeno

Motor dela ko urca :) sam frgazer je biu :)) heh hvala usem a pomoc :) drgac mam pa NKG not br10eg :)

heh, zdej pa sam plastike se gor dt pa gremoo :)

hvala re s:) :)

Objavljeno

kej prov velik nisi falu veš... se uporablja 9 al pa 10

Objavljeno (popravljeno)

hhehe..nism sledu temi pa sm mislu da je 125ka..glede na to da je pisu v tej temi :P;)

Popravljeno . Popravil RRyDeRR
Objavljeno

Motor dela ko urca :) sam frgazer je biu :)) heh hvala usem a pomoc :) drgac mam pa NKG not br10eg :)

heh, zdej pa sam plastike se gor dt pa gremoo :)

hvala re s:) :)

važn da si zrihtu, zdj pa sm gass :OK: doklr spet kj ne crkne-okvar-pokvar-2t :D

Guest anzeee93
Objavljeno

važn da si zrihtu, zdj pa sm gass :OK: doklr spet kj ne crkne-okvar-pokvar-2t :D

hahahhaha, smola :) spet je crknu, ampak tokrat se start sploh nezavrti, le kaj bi to bilo :S :)

Objavljeno

hahahhaha, smola :) spet je crknu, ampak tokrat se start sploh nezavrti, le kaj bi to bilo :S :)

Pomoj je zj dokončno odmrl xD

...Lahk še pa kr upaš da ni :)

Objavljeno

nekaj smrdi po slabem podmazovanju.....

najprej da ti je zaribala si mel srečo da se je bat še premikal gor pa dol, tu bi trebalo samo bat zrihtat, zdaj ko se ti je bat zlepil na cilinder bojo vidne posledice tudi tam, stroški pa tudi proporcionalno večji. ni bila dobra ideja da si vtikal prste v to zadevo pomoje...

dost sreče tebi in tvoji denarnici

Objavljeno

alo fantje, men mutor ko je mrzu še zmeri noče užgat, pa so mi zdej na servisu zagotovili da je u nulo naštelan in more lepo užigat? whistle.gif a ma še kdo isti problem, tut če u drugo dam pa se po klancu spustim ne vžge, nwm kwa bi blo to trance_11_confused.gif

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!